- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Garmin topik
- Google Pixel topik
- 10 VI 16
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
Semplar
üzenetére
és Fandango:
Köszi a visszajelzést és a linket. De nekem annál egy korábbi verzióm van, amivel mostanáig nem volt gond. (Igen, tudom, egy lusta dög vagyok, nem frissítettem egy ideje.
De ezt most hagyjuk.) Az elmúlt napok botránya miatt arra gondoltam, hogy a CIS bekeményített, viszont az a furcsa, hogy a Hips ugrott rá, ami pedig tudtommal a programok viselkedését figyeli, és nem adatbázisból dolgozik. A belinkelt kép alapján csinál nálam valami szokatlant a CCleaner? Hogyan győződjem meg róla, hogy nem fertőzte-e meg valami? (Az exe fájlt elküldöm a Virustotalnak. Más ötlet?) És ha megint kérdez a CIS, mit feleljek?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Synology NAS
- Mesterséges intelligencia topik
- Windows 11
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- DUNE médialejátszók topicja
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Eredeti játékok OFF topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- HP ProBook 440 G5 i3-7100 laptop
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

De ezt most hagyjuk.) Az elmúlt napok botránya miatt arra gondoltam, hogy a CIS bekeményített, viszont az a furcsa, hogy a Hips ugrott rá, ami pedig tudtommal a programok viselkedését figyeli, és nem adatbázisból dolgozik. A belinkelt kép alapján csinál nálam valami szokatlant a CCleaner? Hogyan győződjem meg róla, hogy nem fertőzte-e meg valami? (Az exe fájlt elküldöm a Virustotalnak. Más ötlet?) És ha megint kérdez a CIS, mit feleljek?