- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Google Pixel topik
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
Semplar #10615 üzenetére
és Fandango:
Köszi a visszajelzést és a linket. De nekem annál egy korábbi verzióm van, amivel mostanáig nem volt gond. (Igen, tudom, egy lusta dög vagyok, nem frissítettem egy ideje.
De ezt most hagyjuk.) Az elmúlt napok botránya miatt arra gondoltam, hogy a CIS bekeményített, viszont az a furcsa, hogy a Hips ugrott rá, ami pedig tudtommal a programok viselkedését figyeli, és nem adatbázisból dolgozik. A belinkelt kép alapján csinál nálam valami szokatlant a CCleaner? Hogyan győződjem meg róla, hogy nem fertőzte-e meg valami? (Az exe fájlt elküldöm a Virustotalnak. Más ötlet?) És ha megint kérdez a CIS, mit feleljek?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- PC Game Pass előfizetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest