- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
-
vargalex
félisten
válasz
saguaro #15539 üzenetére
Hi!
Azt nem tudom, hogy te milyen formában kaptad a figyelmeztetést, én csak a forgalom.upc.hu oldalon látom. Az utóbbi 3 hónapban nálam havonta 800 GB fölötti a feltöltés.
Persze azt nem mondom, hogy ne foglalkozz vele, csak elmondtam, hogy nálam még nem volt semmi belőle. -
eight
senior tag
válasz
saguaro #15129 üzenetére
Tudod én is becsülettel fizeztek havi 5 rongyot, (azelőtt évekig 8-at), és idén össze vissza használtam 270GB-ot január óta, sőt csak azért hátha jobb lesz átváltottam 60-asra, feleslegesen természetesen.
Amíg a többi magyarnak 20 a pingje addig nekem 120, és december óta egy tornán sem voltam képes indulni, mert Te, meg a hozzád hasonló tolvaj bűnözők elfoglalják az egész sávot. És mindezt csak azért teheted meg mert a upcnél az admin leszarja a rendes felhasználókat. Ahogy szeretett hazánk minden területén, így itt is a legnagyobb bűnöző szemétládákak a legjobb.
És még büszke is vagy rá
-
eight
senior tag
-
kabelmania27
félisten
válasz
saguaro #15122 üzenetére
Hát az adsl nem alternatíva szerintem, 4évig volt nekem mindig t-com hiba, t-com hiba ,t-com hiba....
Én fibernetes vagyok, de kb szeptember közepén invitel és fibernet összeolvad
http://www.fibernet.hu/index.php?hir=733
http://www.invitel.hu/fibernet
Egyenlőre ennyi változás van azoknál akik maradtak a fibernetnél és invitelesek lesznek
http://www.fibernet.hu/index.php?hir=740
Invitel kábeltévét kábelnetet és kábeltelefont még nem szolgáltatott, kíváncsi leszek az árakra, új csatornakiosztásra -
eight
senior tag
válasz
saguaro #14861 üzenetére
Akkor nagy mákod van, nekem 2007-ben amikor megkaptam még nagyon jó volt, mondjuk 30-40-es pingem még AMS-IX-re sem volt soha, nemhogy egy ottani szerverre, de pl 43-47 az megvolt stabilan, aztán 2008-ban szabadult el a pokol, azóta nem játszom komolyan.
Mondjuk most egy penetráns Dec után volt egy jó Január meg Február, de aztán kiderült hogy megint csak egy mézesmadzagról volt szóNekem esték vannak amikor jó a net, de a "jó" azt jelenti hogy lehet valamire használni, tehát ha mondjuk egy Bp-i digi-s és egy t-home-os is van velem ugyanazon a német szerveren, akkor nekem a jó napokon csak 10-ez több a pingem (ami nem tétel, még simán kompenzálom) és a jitterem is csak egy 2-3x rosszabb mint nekik.
Mondjuk 2 kedd, péntek és szombat esték azok egész türhetőek az esetek többségében, de aztán pl vasárnap már csoda ha fórumozni tudok timeout nélkül, nemhogy játszani egy partit
Pedig nem is vagyok az a pofátlan "csak én létezem a neten" fajta felhasználó, igazán próbálok mindig tisztességesen viselkedni:
2011 Jan: 19Mb
2011 Febr: 26Mb
2011 Márc: 85Mb
2011 Ápr: 72Mb
2011 Máj: 48MbSzóval szerintem ha csak heti egyszer van gondod, akkor egész szerencsés voltál
-
eight
senior tag
válasz
saguaro #14859 üzenetére
"tegnap óta?"
UPC-vel évek óta nem lehet játszani semmit, ez egész Európában minden országban köztudott, őszintén mondom nem tudom hogy most miért csodálkozol. Ne érts félre együtt érzek, én is legmagasabb szintem próbáltam tolni, de pont amiatt hagytam a francba az egészet, mert a válogatott és kupameccsek idején (vasárnap esténként vagy hétköznap 21:00-kor, stb) nincs "jó" net a UPC-nél.
Csak jót akarok neked, ezért szólok hogy ne idegesíts magad rajta, mert soha nem fog változni, akárkivel is beszélsz vagy hívsz ki. Lesznek napok, hetek, esetleg (ha mákod van) 1-2 hónap amikor már majd azt hiszed hogy most megjavult, de pont mikor már elhiszed és használni kezdenéd akkor fog majd megint szarrá menni a legfontosabb pillanatban.
Hajnalban játsz, az a tuti, vagy csak alibiből ugrabugrálj public szervereken (ahogy én is néha), ahol nem hagyod cserben a csapattársaidat a szar neted miatt.
Egy rakás fórum van szerte Európában (holland, lengyelt, osztrák, stb) ahol több ezer játékos évek óta ugyanezzel szop, ők is már megpróbáltak mindent, írtak helyi adminnak, központba, cégvezetőnek, mindenhova. Ha csoda történik, és meg is csinálják akkor se fog sokáig tartani, ez egyszerűen nem arra való amire használni akarodSzerk.: Ez van
, tölts inkább le valamit ha szoktál, arra nagyon jó
-
válasz
saguaro #14795 üzenetére
Mostanság nem alkalmazzák már a korlátozást, csak elvi lehetőségként tartják fent ha esetleg nagyon sok a "torrent huszár" egy adott területen akkor legyen mire hivatkozva korlátozni a szolgáltatást a többi előfizető érdekében. Évek óta csak idén januárban volt korlátozás de akkor általános és kb olyan két hétig tartott de szerintem nem a nagy adatforgalom miatt volt hanem mert valamit nagyon "matattak" a hálózaton és emiatt kellett alkalmazni ezt a szankciót. Azt követően sokkal stabilabb lett a feltöltésem, főleg késő délutáni-esti órákban.
Nekem tavaly nyár óta havi 1,5-2-2,5 TB a forgalmam és a havi 300 GB-s limitet olyan 4-5 nap alatt elérem de a 900 GB-hoz is kevesebb két hét kell. Az esetleges korlátozáshoz úgy számolják ki az adatforgalmat, hogy 900GB/3 hó vagyis nem havi szinten nézik a 300 GB hanem, hogy három hónap alatt 900 GB forgalom meg volt-e. December óta minden hónapban megkapom a havi két figyelmeztető e-mail-t, 80 és 100% határ elérésnél, de ezenkívül semmi más nem történt. Ha esetleg korlátoznak akkor 90%-os lesz a sebesség csökkenés vagy is a te esetedben 6/0,6-nak kell lennie. Amikor januárban korlátoztak akkor elvileg csak a feltöltésem lett korlátozva de erősen éreztem, hogy a letöltés sincs meg teljesen de sokkal több volt mint 12 Mbps, viszont a feltöltés szigorúan 1 Mbps volt de így is több mint napi 10 GB-os forgalmat sikerült generálnom csak torrent feltöltésből.
Nekem 120/10-es netem van és szinte állandóan max sebességgel megy a seedelés + néha van torrent és weboldalról letöltés is és egyáltalán nem is zavarják egymást. Arra viszont fel kell készülnöd, hogy nem biztos, hogy a teljes sebesség át fog jönni egy- letöltésnél, ha egyszerre több szálon megy akkor valószínűleg sikerülni fog. uTorrent-be be kell állítani a Titkosítás erőltetve mert csak így fog menni rendes sebességgel, portból teljesen mindegy melyiket használod. Megfelelő seedelés esetén 7-8 Mb/s is lehet a letöltés de nálam, általában nagyon friss (sokszor kevesebb mint fél órája került ki és max 2-3 seeder van) torrenteket szedek, sokszor 2-3-4 megánál nem jön többel de ez erősen függ a több résztvevőtől is. Népszerű zárt oldalakon nem vagyok tag így az ottani helyzetről nem tudok nyilatkozni, szinte csak speciális tartalmú oldalakat látogatok.
Sokan panaszkodnak, hogy nagyon rossz a pingjük és emiatt szinte lehetetlen online játszani de másoknál viszont teljesen elfogadhatóak az értékek, terület függő, hogy hol milyen a helyzet.
Az utóbbi napokban többen panaszkodtak, hogy nagyon lassú/szinte egyáltalán nem megy a YouTube, nálam megy rendesen. -
club1
veterán
válasz
saguaro #14795 üzenetére
Pedig nem kellett volna sokat visszaolvass.
Hivatalosan megvan még a 300 GB utáni korlátozás. Gyakorlatilag akkor alkalmazzák, ha adott területen nem tudják a letöltőhuszárok miatt kiszolgálni rendesen az előfizetőket.
A korlátozott neted sebességének is el kell érnie a minimálist (a te esetedben 6/3 Mbps).
A korlátozást egy másik olyan szolgáltatói modem használatával tudod kikerülni, amire van rögzítve internet-szolgáltatás. Tehát sehogy, mert ki az a hüle, aki kölcsönad neked egy ilyen modemet?
Aktív témák
Hirdetés
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Torrent meghívó kunyeráló
- Motoros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest