Hirdetés
- Aktivitáskövető és füles is érkezett az új Motorolákkal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Megjelent a OnePlus 13T
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
poli27 #22125 üzenetére
Beirtam. Ezt dobta.
A UPC sebességtesztje továbbra is 117mbit / 10mbit / 17ms értékeket dob, de a Speedtest Budapesti szerverrel 15mbit / 3mbit / 20ms értékeket ad. És ugye elvileg ugyanazt az OKLA rendszert használják, szóval nem értem.
Közben lefrissítettem a rendszert Win 8.1-re. Azóta dobja a jobb ping eredményeket, viszont most meg a le és feltöltésem ment le nagyon, konkrétabban LE: 15, FEL: 3, meg ilyenek. Ebből nekem az jön le, hogy lehet nem is a hálózattal van a baj, hanem a közel 1,5 éves rendszer megérett egy újrahúzásra. Ha egy frissítés ennyit változtat az eredményeken.
(#22126) kabelmania27: Ok. Ha ráveszem magam az újrakábelezésre, akkor valami ilyesmikre gondoltam én is. Elsőnek bemenne az a hármas osztó, amit korábban linkeltél, a fali aljzatok meg lehetnek majd ilyenek amiket most linkeltél. Köszi.
-
válasz
poli27 #22060 üzenetére
Azzal már nem tett eleget a jogszabályban foglaltaknak... Nem arról van szó, hogy öt percnél tovább nem zenélhetnek a füledbe, hanem 5 percen belül ügyintézőhöz kell kapcsoljanak!
"a napokban megjelent a Magyar Közlönyben, hogy a fogyasztóvédelmi törvényt módosították a telefonos ügyfélszolgálatokkal kapcsolatban. Bekerült a törvénybe egy olyan passzus, hogy „telefonos eléréssel működtetett ügyfélszolgálat, illetve az ügyintézés időpontjának előzetes lefoglalására biztosított telefonos elérés esetében biztosítani kell az ésszerű várakozási időn belüli hívásfogadást és ügyintézést. A vállalkozás az ügyfélszolgálati ügyintézőnek az ügyfélszolgálat felé indított hívás sikeres felépülésének időpontjától számított öt percen belüli élőhangos bejelentkezése érdekében úgy köteles eljárni, ahogy az az adott helyzetben általában elvárható”. Emellett a szolgáltatók kötelesek rögzíteni a hangfelvételt, és a fogyasztó rendelkezésére bocsátani, méghozzá ingyen"
-
Mate
nagyúr
válasz
poli27 #22014 üzenetére
Szerintem nincs igazad.
Oké, hogy vannak területek, amiket nem fejlesztenek, mert eszméletlen sok pénz lenne és nem hozná vissza a z árát, de nem mondanám, hogy le vagyunk maradva.
Ha már UPC topic, akkor beszéljünk róluk. Semmivel se rosszabb az itteni technológia, mint a kintiek.
29-es körzet-et meg bárki bekábelezhetné, de senkinek se éné meg.
-
-
-
-
Mate
nagyúr
válasz
poli27 #21725 üzenetére
Viccet félretéve kíváncsi leszek mi lesz a nagy karácsonyi bumm
Elmúlt években mindig egy nyári és egy karácsonyi "robbanás" volt.
Tavaly ügye mediacard, majd karácsonykor HD csomag
Idén 240-es net már meg volt.Karácsonyra jó lenne a Horizon, bár 5% esélyt látok rá. Esetleg egy mini digitális csomag ingyen ami még elképzelhető.
Bár lehet csak simán kódolatlan lesz megint a HD.
-
-
-
-
-
-
Mate
nagyúr
válasz
poli27 #21639 üzenetére
Nekem hasonló.
Mondtam UPC-nek, hogy már nem kell a wifi opció így kellene egy modem csere. Erre elmondták, hogy hol lehet kikapcsolni a wifit és modem-re állítani a modem/router-t.
Ezzel párhuzamosan kértem őket, hogy cseréljék ki a cégest wifis-re, a válasz: Hát bla-bla-bla nem lehet bla.
Pedig az wifi-s, csak ki van kapcsolva benne központilag....
-
Mate
nagyúr
válasz
poli27 #21628 üzenetére
"Nincs valakinek egy nem használt upc cisco 3208 vagy 3212 je(kipróbálnám és ha megy lehet megvenném)?"
Szerintem UPC senkinek nem adott el ilyen modemeket, így elvileg senkinek nem lehet ilyenje.
A másik, hogy hiába szereznél egyet, UPC nem szokott hajlandóságot mutatni egy külsős eszköz rendszerükbe történő beregisztrálására.
-
-
-
VÁMpír
aktív tag
válasz
poli27 #21172 üzenetére
Sztem rossz oldalt néztél, azok a "1. Értékesítésből kivezetett szolgáltatási csomagok" között vannak
A 65. oldalon kezdődnek a jelenlegi csomagok, és ott már Fiber Power 30-tól írja a 3 gépet. Az enyém Fiber Power 25-ről lett upgradelve pár hete, nem tudom, akkor rám vonatkozik-e ez?
-
-
-
-
Mate
nagyúr
válasz
poli27 #21036 üzenetére
Akkor ha jelzi az ügyintézőnek mi a fenéért fáraszt 20 percig és néz növénynek?
Oké, hogy az ember 85% valóban az, de mikor tudom, hogy mi a baja, akkor is kérdez, csak kérdez és kérdez.
A "legjobb" az volt, amikor felhívtam őket, hogy tápot kéne cserélni a modemhez, mert elszakadt a kábele.
Mondta, hogy ez nem így megy, technikus fogja megvizsgálni az esetet, de addig is:1. Világítanak lámpák a modem hátulján?
2. Be van kapcsolva hátul a modem?
3. Csatlakoztatva van a konnektorba?
4. Gyakran van ilyen hiba?
stb. stb.A végén közölte, hogy jó akkor megy egy technikus, mert nem tudja mi lehet a gond.
Erre elmondtam neki még egyszer, hogy a probléma igen egyszerű. A tápkábel ketté van szakadva, gyanítom ez okozza a problémát. -
Mate
nagyúr
válasz
poli27 #21034 üzenetére
Szerintem félreértetek. Nem arról beszélek, hogy ha rossz azonnal kopogjon a szerelő.
Hanem amikor felhívom az ügyfélszolgálatot lássa a hölgy a gépben, hogy igen, valóban nem stimmelnek a dolgok és nem egy agyalágyult barom vagyok aki nem tud megnyomni egy billenőkapcsolót a modem hátulján.
Aktív témák
Hirdetés
- Aktivitáskövető és füles is érkezett az új Motorolákkal
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ASUS notebook topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest