Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Aktív témák
-
capafog23
őstag
válasz
DonDragonka #6891 üzenetére
Pff, nekem azt mondták telefonon hogy fáradjak be az irodába.
-
DonDragonka
őstag
válasz
Integra #6895 üzenetére
Ezen a linken viheted tovább, mármint ha UPC szolgáltatási területre költözöl...
Szolgáltatások költöztetése -
törölt tag
válasz
Neil Watts #6881 üzenetére
Én is így értelmeztem, de hiába. Hiába van otthon egyéb kábeles szolgáltatásod, csak akkor kapod kedvezményes összegért a netet, ha előtte nem volt neted náluk. Ha régi chello előfizető vagy, akkor megszívtad, mert ők a régi ügyfelekre magasról tesznek.
-
Integra
titán
nabakker
költözök ki albérletből.
net+tv havi 5100 ft-ért lekötve dec 31-ig.
most mondjam le? le lehet?
ha igen, akkor mennyit kell érte fizetnem? -
kene84
aktív tag
Mi az hogy természetesen silverbe kerültél?
Extremről csak goldra válthatsz ha van épp hűséged
Az extremeseket nem teszik át automatikusan silverbe, marad a 10/1-es sebességed a hűséged végéig.Utána mehetsz Silverbe is akár vagy amelyikbe akarsz.
Remélem nem értettelek félre. -
poero
aktív tag
Egy kérdés a régi Extremesektől. (Én is az voltam, most természeresen a Silverbe kerültem)
Nektek megnövelték automatikusan a feltöltési sebességet? Mert én akár mikor mérem, még mindíg csak 10/1 és nem 10/2. De az ügyfélszolgálati oldalra ha belépek, ott azt írja a csomagomra hogy Silver van nekem, ami ugye 10/2. Vagy ti beszóltatok hogy "Hékás, valami nem faxa" ? -
tomp
félisten
Megvan, mi hiányzott az életemből! A silver. egy sorozat rész 3-5perc alatt lejön. DVD 1óra10perc környékén.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Neil Watts #6886 üzenetére
Igazából nem gondoltam h ennyivel jobb és olcsóbb lesz a 20-as csomag. Ha akár egy fillérrel drágább lett volna, maradtam volna inkább extreme-nél... Amúgy néztem mi van a UPC-nél, csak azt nem tudtam előre mennyi lesz a 10-es csomag, és mire megtudtam addigra már megvolt a szerződés. Tavaly is amikor 3-ról 10-re emeltek akkor nem az volt hogy maradtam a 3 megás csomagban és váltani kellett volna, hanem automatikusan járt. Ez az új "csomagolás" jobb, de direkt pont aláíratták velem még egy évre az extreme-t... (email riasztás)
Aztán most itt vok. Nah nem baj, tanulópéz. Eddig is ennyit fizettem, felfoghatjuk sávszélemelésnekHa jövőre lesz Digitv nálunk, lehet váltok. Persze valszeg csak netre, bár nem tudom. A telefont megtartanám, mert most pl a diginél 2,5 Ft a hálózaton belüli percdíj. Hát ez elég drága sztem :/ De csak mert upc-nél ingyenes : P
-
capafog23
őstag
válasz
DonDragonka #6856 üzenetére
A dolgozónetet cserélted be?
-
-
válasz
johnniiiiiii #6883 üzenetére
vazze... elvagyok sápadva hogy mit fog itt csinálni a 20 megabit ráadásul 3 gépes szerődéssel...
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Neil Watts #6881 üzenetére
OK, de nekem már évek óta van kábeltv-m, meg telefonom is, és én még márciusban hosszabbítottam meg az extreme-t így lett 8K jövő év 03.31-ig. Mivel van apróbetűs rész is, és ott le van írva h az számít magasabb csomagnak ami nagyobb ellenértékű, tehát az én esetemben 8K → 9,5K. Mivel már aláírtam 8K-t jövőig így már csak 9,5-ért adják. Ennyi.
-
johnniiiiiii
csendes tag
válasz
Apollyon #6880 üzenetére
A régi előfizetőknek is szól a 7600Ftos ár, de csak telefon vagy kábeltvvel vagy mindkettővel, most ingyen bronz telefoncsomaggal, 20/3 gold nettel 2009.jún.30-ig fizetek 7600Ft, pedig hűségidőm volt 2008.dec.31.-ig, mégpedig chello proffal.
Úgyhogy most korrekt volt a cég... -
válasz
Apollyon #6880 üzenetére
Szia!
Akkor nekem lennének szövegértési problémáim?
Idézem mégegyszer:
két új UPC kábeles termék egyszerre történő megrendelése* vagy meglévő kábeles szolgáltatás esetén**
*=ez szól az új előfizetőknek
**=ez szól a meglévőknek...MOD: van még nekem telefonom az UPC-től, és kábeltvm is!
Ha előtte a Tnél voltál, akkor 9500 Ft ha a Chellonál vagy akkor átbaxtak...
MOD2: akkor 9500 Ft az UPCnél, ha csak 1 szolgáltatás van tőlük...
Ha félreértettük egymást akkor nyugodtan szólj...Üdv. Core2
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Neil Watts #6879 üzenetére
Pontosan ugyanez volt nekem is, írtam tegnap...
A 7600-ért Gold CSAK azoknak szól akik új előfizetők... Neked 9500. Ezt telefonban is közlik. -
Sziasztok!
Van nekem egy Chello előfizetésem (extreme), és azt szeretném megkérdezni, hogy az itt megjelölt ár az valós?
Idézem:
"7600 Ft havonta*"
* két új UPC kábeles termék egyszerre történő megrendelése vagy meglévő kábeles szolgáltatás esetén
ez akkor jó nekem nem?
-
DonDragonka
őstag
Minden okés.
-
törölt tag
Nekem extreme volt eddig. Kb 3 hete kötöttem újra 1 évre, most 10/1 sebességem van, és azt hiszem 8000Ft ot fizetek a netért. Annyit nem értek, hogy ez elött azt hiszem 9500 volt a net + 5500 a családi TV. Most hogy aláirtam + 1 évet, az eddigi 15K helyett csak 10.500Ft os csekk jön. Akkor a TV ára is olcsóbb lett??
Akkor én is kérdezősködhetek , hogy a 10/1 helyett lehetne 10/2 netem ?
Köszi
-
tomp
félisten
válasz
Laraxior #6871 üzenetére
Ismerős
Nekem a hbo-val volt ilyen. Márc. közepén küldtem email nekik, hogy az akcióm lefog telni, és a listaáron nem kell. Semmi válasz. Tegnap amikor intéztem a netet, megemlítettem.
Köpni, nyelni nem tudott az ügyintéző nő
Rögtön a válasz: "Öö van akciónk xyFt-ért." Mondom ok. és már kiszámlázták a litaárat.
válasz: majd levonják, így-meg úgyeredetileg az akciót már nem is vehettem volna igénybe
-
Prego
senior tag
Kaptam egy céges laptopot és azt szeretném kérdezni hogy itthonra melyik lenne az olcsóbb megoldás: egy WiFi adapter az asztaliba kb 5 ropiért, és azon keresztül netezne a lapos, vagy azt már kiszűri a chello és kénytelen vagyok 10-15k-ért venni egy WiFi routert?
-
-
Adler
aktív tag
válasz
Laraxior #6866 üzenetére
azért mert az új csomagok csak április 1-től élnek. szerintem hívd őket fel és lépj át a gold-ra ugyanúgy 1 éves hűségidővel és akkor lesz 9500 Ft. A gold sávszélét is tudták teljesíteni, mivel tegnap lemértem és akkor30 Mbps-et mért letöltésre egymás után többször is, és a feltöltés ha jól emlékszem akkor 2900 valamennyi volt a feltöltés.
-
Laraxior
titán
eddig volt nekem professionalom.Lejárt a hűségideje.Most kötöttem új hűséges szerződést a chelloval egy évre,márc 31től érvényes a szerződés 2009 márc 31ig. De nekem a papíron chello extreme csomag van,semmiféle gold. És ennek a sávszélét is kapom,jelenleg:10/1Mbit,amit hálistennek tudnak is teljesíteni. 12.xxx forintért maradt volna meg a professionalom,ami 3000 pénzzel olcsóbb lett volna mint amit eddig fizettem 15360ft-t
Most akkor kérhetem hogy nevezzenek át goldra?Akkor a nő mié' nem goldra kötötte a szerződést....nem is mutatott ilyen csomagot a papíron.
Mondjuk én huszonvalahányadikán mentem be meghosszabbítani a szerződést.... -
DonDragonka
őstag
válasz
Laca19 (a) #6860 üzenetére
Még nem néztem meg.
Az első körben az Üszi-s maca azt mondta, hogy április 07-én realizálódnak a dolgok, de ezt támasztja alá némileg az is, hogy az ÁSZF is akkortól hatályos. De ez mint mondta nem biztos, Ő így tudja. -
Adler
aktív tag
válasz
Laraxior #6861 üzenetére
Hi!
ha jól értem most neked extremed van, persze ha március 31-től vagy még előtte változtattál? mert ha igen akkor csak a sebességben van különbség. mivel annak a sebessége 10Mbps/1Mbps
chello gold
maximális sávszélesség: 20480/3072 kbps
hálózatra köthető számítógépek: 3
e-mail címek: 5 + 25 alias
postafiók mérete: 50 MB/db
webtárhely mérete: 50 MB -
tomp
félisten
Tegnap azt mondták hogy mára elintézik az egész váltási dolgot. A profilom frissült, de a tárhelynek semmi jele -
Laca19 (a)
aktív tag
válasz
Most akkor te már a 10/2-es DN-et kapod 6500-ért? Esetleg valami infód nincsen, hogy mikor állítják át a DN csomagokat országosan 10/2-re?
-
Laraxior
titán
akkor a 9500as csomag helyett mi lesz,ill lett? 10/1es net.... gyorsul valamit vagy marad ennyi... eddig 20/1es volt... de katasztrofálisan teljesített 15kért havonta.
-
tomp
félisten
válasz
Tudod arculat váltás!
A banda felét kirúgták, jöttek újjak, akik maradtak, azokat meg megnevelték -
DonDragonka
őstag
Közben megint beszéltem a UPC üszivel, mert vmi-t kérdeztem még. Most egy másik emberrel beszéltem. Csak úgy megjegyeztem neki, hogy én bíz nem kaptam ilyen DN-es felhívó, informáló, nyilatkozat tételt kérő levelet, mert hogy közben megnéztem de nem találtam sehol.
Erre mondja, hogy arra nincs is szükség, ha most nyélbe üttetem vele, 1 óra és már a 6500 forintos 10/2-es DN fog működni nálam.
Mondom neki OK. Két perc zenehallgatást követően közölte, hogy készen is vagyunk és elnézést kért a kolléganőjének nevében, hogy ezt nem Ő tette meg az első hívásnál.
Az egész lezajlott kb. 4 perc alatt, tárcsázástól számítva.Valakit nagyon de nagyon helyre raktak a UPC-nél. Ez az üszi már nem is emlékeztet a régire. Le a kalappal...
-
Adler
aktív tag
Hali Mindenkinek!
Eddig chello extreme-m volt(ez év decemberéig tartott volna az 1 éves hűségidő), de tegnap betelefonáltam, hogy mi a helyzet ezekkel az új csomagokkal. A végeredmény az volt, hogy váltottam a goldra, ugyanannyi pénzért 1 éves hűséggel. kb félóra múlva visszahívtam hogy mikortól él a sávszél(mert az első híváskor elfelejtettem megkérdezni
), és mondták már él. este hazamentem és egy modem restart után tökéletesen futott a 20/3 Mb/s sebesség.
Azaz egy rossz szavam nem lehet az ügyintézőkre.
-
DonDragonka
őstag
válasz
capafog23 #6852 üzenetére
Ezt nem tudom. Infónak ez van odaírva:
"két új UPC kábeles termék egyszerre történő megrende-
lése vagy meglévő kábeles szolgáltatás esetén.
Csak chello silver megrende-
lése esetén a havidíj: 7500 Ft"Meg ez:
"Az akció 2008. március 31-től visszavonásig, meglévő, upc internet-szolgáltatással nem rendelkező, upc tv és/vagy upc telefon előfizetőink részére, vagy azon előfizetőink részére érvényes, akik egyszerre két új kábeles szolgáltatást rendelnek meg, melyből az egyik a upc internet-szolgáltatás."Hogy ez mit is jelent azt mintha már korábban taglalták volna itt egy páran.
-
capafog23
őstag
válasz
DonDragonka #6850 üzenetére
Szóval 6000 HUF akkor ha aláírok 2 év hűséget? vagy 1-et?
-
Oyabun
tag
Helló.
Mediumom van, a 80k-s seedem déltől éjfélig visszaesik. Először 75, aztán 50, majd 25k-ra a p2p sorolás miatt. Úgy nézem leginkább forgalom függő, de ez nem biztos.
Lefele ritkán töltök, azt nem tudom megmondani hogyan korlátozzák. Szabad időszakban simán jön lefele 600k-val egy-egy jól seedelt torrent.
A 3x250 giga korlát továbbra is működik. -
DonDragonka
őstag
válasz
capafog23 #6847 üzenetére
Nálam meg két szolgáltatási csomag jelenik meg (medium és extrém) egyszerre...
Nekem azt írta ki, hogy a szolgáltatás nem elérhető az ön címén, vagy vmi. hasonlót, amikor megpróbáltam váltani.
Lehet, hogy csak épp egy rendszer mahinálás miatt írta ezt de nekem nem sikerült ezért még csak kipróbálnom se, hogy akkor mi történik. -
capafog23
őstag
válasz
DonDragonka #6846 üzenetére
És ez most akkor miért érné meg nekem?
Amikor a chello silver alapból 6000 HUF? -
capafog23
őstag
Az lehet hogy dolgozonetem van és nem jelenik meg a upc profilomba? Csak a TV-t látom.
Ha megrendelem így most neten valamelyik net csomagot akkor a dolgozonet magától lemondja magát? -
DonDragonka
őstag
No most beszéltem üszi-vel:
A DolgozóNet-et a következő képen módosítják:
- Minden DN-es ügyfél kapni fog vagy már kapott is egy elektronikus tájékoztatást a változásokról (én még nem kaptam)
- MINDEN DN-es előfizetés 6500 HUF lesz
- MINDEN DN-es előfizetés a chello silver (10240/2048 kbit/s) csomagot fogja kapni. Fontos változás, hogy megszűnik a szerződésekből származó variálás. Vagy is mind1, hogy ki áll a dolgozó mögött, mindenki ugyan azt a sávszélességet fogja kapni. (most az Extrém és a Medium között variálnak)
- Az új DN-es ügyfeleknek nem lesz hűségidő (korábban 1 év volt)
- Elveben mint minden változás ez is április 07-től realizálódik, de ezt nem tudta garantálni -
Gausz
aktív tag
Hi
Van valaki IX. ker-ből? Láttam, hogy vhol szórakoznak p2p korláttal, valahol nem, ezért érdekelne, hogy van-e errefelé is ilyen. Gondolom, most jönnétek azzal, hogy titkosítsak, de arra meg azt írtátok, hogy nem mindenkinél működik, bár nem értem, hogy miért. Szóval az lenne a legjobb, ha korlátról nem is lenne szó.
Vki fel tudna világosítani arról is, hogy a 3*250GB adatkorlátot módosították?kösz,
Péter -
johnniiiiiii
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Hétfőn online regeltem, prof-ról gold-ra és engedett az online rendszer. Azóta telefonon is történt egyeztetés!
A profon dec.31.-ig hűségidőm van és 12900Ft-ot fizetek, ingyenes alap telefonnal, most a goldért 7600Ft-ot fizetek majd és a hozzárendelt bronz telefoncsomag szintén ingyen lesz a hűségidőig, azaz 2009.jún.30-ig! Persze digital platinumra (tv) is előfizettem mellette, ma jönnek bekötni. De az átállást 20/3-ra érdekes módon csak a digital STB telepítése után következik, mondták az ügyfszolgák.
Tehát olcsóbban kapom a gyorsabb netet, és a telefon előfiz. díja is ingyenes marad, csak a hűségidőm hosszabodott meg! -
Tanya-
tag
válasz
Apollyon #6840 üzenetére
Az apró betűs akciós feltételekben van az eb elhantolva: "Az akció 2008. március 31-től visszavonásig, meglévő, upc internet-szolgáltatással nem rendelkező, upc tv és/vagy upc telefon előfizetőink részére, vagy azon előfizetőink részére érvényes, akik egyszerre két új kábeles szolgáltatást rendelnek meg, melyből az egyik a upc internet-szolgáltatás."
Ergo csak azoknak ennyi akinek van már vmi upc s nincs chello.
-
GeryPc
senior tag
válasz
Apollyon #6840 üzenetére
Hát igazad lenne ha nem írták volna ezt oda
"* két új UPC kábeles termék egyszerre történő megrendelése vagy meglévő kábeles szolgáltatás esetén
Csak chello silver megrendelése esetén a havidíj: 7500 Ft"Nekünk meg a telefon és a tv is upc-is.......
jah és az sem egyértelműen van az oldalon hogy hűséggel vagy hűség nélkül mert ennél a csillagozott résznél nincs szó a hűségről viszont a másik részen meg ott van hogy:
2009. június 30-ig tartó hűségidővellényeg a lényeg amig nincs jobb nekem most jó a szílver
-
GeryPc
senior tag
Csak "jó" tapasztalatot írom most le én tegnap este olyan 6 körül hívtam fel a upc-t mert akkor véletlenül ránéztem a chello oldalra,és egyből nekem is szembetünt hogy hoppá dupla akkora sebességü net 6000-ért,thats what I need baby mondtam magamban
chello mediumom volt az az 5mgbit-es,ez meg ugye már 1mbos,felhívom 10 perc várokozás kibírható kérdezem merre hány méter,nekem is mondta egyből hogy a 6000 már rég nincs felejtsem el már 7500 +1 év hűséggel,namost nekem még nem járt le a hűségem azt hiszem okt-ig van,kérdezem tőle hogy tudok e modosítani itt most,azt mondja megprobálja bediktáltam az adatokat,mondta el is van intázve 24 órán belül meglesz a gyorsabb net postán küldik a hűség szerződést,1 óra sem tellt el már megvolt a 1 megás net,nekem +600ft-tot megért hogy dupla olyan gyors a netem mint előtte,mert a mádiumra 6900-et fizettem ez meg ugye 7500,persze átbaszás ez a 6000ft hogy így hírdetik csak mivel még itt sincs digi ahol én lakom addig marad a chello,néha f@szoskodnak de összességében a szolgáltatás minőségével sose volt baj(na meg ugye a digihez képest 3x annyiba kerül)
-
AtHoS
nagyúr
SMS-ben rendelt valaki netet UPC-től? Mennyire reagálnak gyorsan (avagy lassan)?
Sajnos az online rendelésnél a házszámom nincs a listában. Bár a szembeszomszédé benne van
Bár, nincs is még UPC szolgáltatásom.
-
Apollyon
Korrektor
Gondolkodom a goldon. Online megrendelésnél aszondja h 7600Ft lenne 1 évre... Az kemény!
Itt valamit elcsesztek sztem. -
Apollyon
Korrektor
Ha hűséggel együtt annyi, akkor elvileg nem, de próbáld meg megrendelni neten. Javaslom csinálj UPC profilt vagy mit, mert akkor egyből mennek a dolgok...Legalábbis nálam eddig így volt... 90Ft-ért nem tudom szemetek lesznek-e... elég nagy orruk van (Elnézést)
Vagy még este 9 előtt hívd fel a 1221-et és azonnal válaszolnak. Kb 8-9 között (9-ig vannak) gyorsan kapcsolnak... (eddig úgy volt)
-
tomp
félisten
Amúgy elég jól bírja a 10mbitest. Most állítólag sokan "gyorsítanak"
kép elég szokatlan hogy az eddigi 80KB helyett kb 220-250KB-al töltök fel -
Thusor
őstag
Nekem olyan jellegű kérdésem van, hogy mi van akkor ha nekem jelenleg csak chello minimumom van 5090Ft-ért és én az új upc bronz csomagra szeretnék módosítani ami viszont csak 5000Ft. Akkor én ezt nem tehetem meg, mert nem számít nagyobb csomagra váltásnak?
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
tomp
félisten
-
törölt tag
Így van, különben én sem tartanék itt, mert van itt upc kábeltv-szolgáltatás ugyanazon a neven, de az nem jött be. Hiába vagyok már lassan 3 éve chellós, én nem kelhetek versenyre azzal, aki még csak most szemezget vele. Szó szerint meg kéne fizetnem azért minden hónapban, hogy van képem ennyi ideje a chellót használni. Elképesztő.
-
törölt tag
Hát nekem a visszaigazoló emailben is 6000 Ft-os havidíjról írtak, * az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák, gondoltam, akkor csak 6000. Erre telefonon megkérdezem, 7500 HUF... Na köszönöm, akkor nem kell, mert nem erről volt szó. Kapásból meg is kérdeztem jelzésképpen, "Mikor is jár le egész pontosan a hűségszerződésem?".
-
-
Laraxior
titán
nah lejjebb váltottam 10/1es csomagra a 20/1ről...
szoktam mérni de még 16Mbit felett sosem volt...12-4 volt az átlag...
Érdekes mert most a 10Mbit megvanha ezt tudom,hogy csak ezt tudják teljesíteni..és ezzel megy atorrent is non-stop 1000kb/sel jön
-
tomp
félisten
Mi a webtáros elérhetősége? upc profilomat sem frissítették még.
de a net az megvan 10/2. és szerencsére, nem vezették be a korlátot -
törölt tag
Ááá ilyet... Most hívtak UPC-től, és nem 6000, hanem 7500 a havidíj, tévesen tájékoztattak, de pedig VÉGIG, mindenhol ezt az összeget írták.
Nem is rendeltem meg, nem tudom, hogy képzelik ezt magukról, hogy félrevezetik az embereket, másrészt megint kiderült, hogy magasról sz*rnak a meglévő előfizetőkre.
Február elejéig érvényes a hűségszerződésem, nem kérdés, hogy a jelenleg sokkalta jobb ajánlattal kecsegtető digikábel lesz ebből hűségszerződés nélkül, de még mikor... -
kene84
aktív tag
válasz
#56474624 #6812 üzenetére
Tehát nem találhatják ki,hogy hoppá az a 7600 nem annyi hanem 9500Ft...
Ez azért érdekes,mert ott azt írja hogy:
"Magasabb szolgáltatási csomagnak a upc internet Általános Szerződési Feltételeiben meghatározott magasabb havidíjú, 2008. március 31-től értékesíthető upc internet szolgáltatás tekintendő."De belegondolva csak abba lehet kapaszkodni,hogy jelenleg én is 8900 Ft-t fizetek és annál drágább lenne a 9500Ft.Hát érdekes tényleg...
Bár tény,hogy pár hónappal tovább tart a hűség.
Jól olvastam akkor amúgy,hogy automatikus volt a váltás,nem hívtak fel vagy ilyesmi? -
törölt tag
Egyébként érdekes, mert én is több mint 6000-et fizetek havonta, most kevesebbet fogok fizetni, igaz, valamivel tovább, de érdekes, hogy megengedte a váltást. Vagy lehet, hogy az eredeti 7500-hoz képest nézi? Mindenesetre nem teljesen értem, de a módosítás megtörtént, én bruttó 6000-ről "írtam alá", tehát...
Nincs mit!
-
-
törölt tag
Egyébként csak nekem ennyire "olvashatatlan" ez a honlap? Fehér alapon sárga, illetve az apróbetűs rész szürke. Ha nem jelölném ki a szöveget, el sem tudnám olvasni.
-
törölt tag
Szerintem nem jó helyen olvasgattál akkor, neked a "Jelenlegi upc internet előfizetőinknek szóló ajánlataink" linkre kellene menni, ha jól értelmeztem.
"Bármikor válthat szélesebb sávra,
hiszen nem kell megvárnia jelenlegi hűségidejének lejáratát, amennyiben a nagyobb sávszélességet biztosító csomagunk választása esetén is 2009. június 30-ig tartó hűségidőt vállal. Ráadásul még a csomagmódosítási díjat is elengedjük!" -
kene84
aktív tag
Közben azért olvasgattam és asszem rám nem vonatkozik a jelenlegi akciós ár mert csak azoknak adott a 7600Ft asszem akiknek eddig nem volt chello internet előfizetésük vagy egyszerre 2 szolgáltatást rendelnek meg amiből az egyik a net.
-
kene84
aktív tag
Én arra lennék kíváncsi,hogy jelenleg extremem van amiért 8900-et fizetünk havonta,az extremet elvileg módosíthatom ugye goldra, és ekkor lehetséges,hogy 7600 Ft lenne a havidíj?
Ezt az alapján kérdezem,hogy ha megnézitek a goldnál ott van,hogy 9500 Ft ugyan a havidíjja akkor ha csak azt kötteted,be viszont csillaggal megjelölt a 7600 Ft ami meg akkor ha már meglévő kábeles szolgáltatás esetén kötöm meg a hűséget.(TV ugyanis annak számít)
Értitek remélem mit kérdezek
Várom a véleményeteket,bár lehet egyszerűbb lenne megereszteni egy telefont,de nekem így logikus. -
Apollyon
Korrektor
válasz
#56474624 #6798 üzenetére
Amikor online hűséget hosszabbítottam akkor írta az oldal h ez még nem minősül szerződéskötésnek így 3 munkanapon belül visszahívnak.
Mivel egy héten belül sem hívtak vissza, én telefonáltam h most akkor mi van?!
És mondta az ipse, h már meg van hosszabbítva, tehát akkor mégsem kellett a telefonos egyeztetés... -
Apollyon
Korrektor
Nos itt a topikban már mindenki fújja hogy '09.03.31-ig van hűségem extreme díjcsomagra, ami havi 8K. Szuper.
Az oldalon azt írják, hogy jövőév júni 30-ig tartó hűséggel a silver 7500Ft, a gold 9500Ft. Mivel a silver 10/2 így elvileg az a magasabb de
Apróbetűs rész írta:
Magasabb szolgáltatási csomagnak a upc internet Általános Szerződési Feltételeiben meghatározott magasabb havidíjú, 2008. március 31-től értékesíthető upc internet szolgáltatás tekintendő.Tehát mivel nekem most 8K-t kell fizetnem az extreme-ért jövő tavaszig, nem módosíthatok silverre, mert az csak 7500?
MOD: Megpróbáltam silverre módosítani online: "Sajnáljuk, Ön nem válthat erre a szolgáltatásra"
Tanultam belőle!
Aktív témák
Hirdetés
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- GIGABYTE GeForce RTX 3070 Gaming OC 8G 3X WINDFORCE - Garancia
- Multimédiás PC / Ryzen 5 5600G / 16GB 4000Mhz DDR4 / 1TB SSD / Wifi 6
- Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD
- Notebook memória 2x8GB DDR4 3200MHz
- Lian Li Galahad II Trinity Performance 360, Fekete, !!! AKÁR 20.000ft-ért !!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest