- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Macrodroid
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
DonDragonka
őstag
válasz
Integra #6895 üzenetére
Ezen a linken viheted tovább, mármint ha UPC szolgáltatási területre költözöl...
Szolgáltatások költöztetése -
LaMotta
aktív tag
válasz
Integra #6112 üzenetére
Detto........
(#6114) g@bo :
UPC helyében azt mondanám: Az olyan dolgokra gondoltunk ez alatt, amiket egy szálon töltenek le felhasználóink.
Nem torrent, DC és társai.. Itt valószínüleg a hivatalosság miatt a legális módon történő adatforgalomra gondoltak.Persze nagy pöckök, hogy most itt szórakoznak velünk. Nem baj.. Hűségidő lejár, aztán viszlát, irány Digikábel, vagy valami más
.
-
shev7
veterán
válasz
Integra #5909 üzenetére
a srac nemolvasta mostanaban az ASzF-t
ha routert akarsz hasznalni, radugod a gepet ami be van regisztralva, beallitod dhcp-re a kapcsolat tipusat, es megnyomod a clone mac address gombot, ujrainditasz mindent, modemet, routert...
vagy
kihuzod a modemet a konnektorbol, radugod a routert, bedugod a modemet, osszekotsz mindent, es a gepeden felmesz a prov.chello.hu cimere, es regisztralod a routered mac cimet.
your choice
-
Tanya-
tag
-
jerry311
nagyúr
válasz
Integra #5894 üzenetére
A szerelő hivatalos feladata, hogy 1 PC-re netet varázsoljon neked. Router beüzemelése nem feladata, de elvégezheti. MIndenesetre ők Windowsra vannak kondícionálva, nem a kismillió féle routeres web GUI-ra. Tehát ne lepődj meg, ha azt monjda nem csinálja meg, vagy nem tudja megcsinálni.
-
Integra
titán
válasz
Integra #5853 üzenetére
chello update.
ma beszéltem minden idők legkellettlenebb, legsemmilyenebb leglegleg ügyfélszolgálatos nőjével, hihetetlen... na mindegy
szóval olyan nincsen hogy két néven menjen akciós csomagban szolgáltatás, tv és net, hiába megy mindkét előfizetés fizikailag ugyanabban a lakásban.
szerintem lol, szerintük nem, de szerintem ők leszarják és így egyszerűbb.
úgyhogy a bérlőm nevére irathatom max, és akkor megkapom a kedvezményes 3500ft-ért. -
válasz
Integra #5809 üzenetére
én anno telefonon közöltem az ügyfélszolgálattal a szerződés megkötésekor, hogy nem saját a lakás, és eztán a szerződés mellett küldték a bérelt (..stb) lakásra vonatkozó formanyomtatványt is, amit kitöltve és a tulajdonos által is aláírva 8 napon belül kellett visszaküldeni, és csak ezzel együtt volt teljes érvényű a szerződés...
-
Atapi
senior tag
válasz
Integra #5735 üzenetére
elvileg havi 250GB a limit a chello összes csomagjában, pontosabban 3 hónapra van 750GB-od. a p2p korlátozást és a minimum csomag sebességét figyelembevéve szerintem esélytelen, hogy azt az ember kipörgeti, szoval naggyából korlátlan.
az alacsony ár a 2008 december 31-ig tartó hűségidőnek, és annak tudható be, hogy másik upc termék (telefon/tv) kell mellé.csak net az 5.5e huf, ami annyira már nem is kevés.üdv
Aktív témák
Hirdetés
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged