- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
OFF:
wwenigma / katt777:
Amíg egyikőtök sem bírja ki hogy ne az övé legyen az utolsó szó addig hiába kéregetitek egymást hogy ignorálja a másikat!
ON:
Ma volt alkalmam egy FX-6300 + 270x társaságában megtapasztalni a BF4-es Mantlés akadozást. Mivel kaptam visszajelzést hogy tök jó amit user error témában írok, csak kevésbé arrogánsan kéne előadnom, nos.. én nem éreztem annak viszont ha valakit megsértettem attól elnézést kérek, figyelni fogok erre a jövőben.
Visszakanyarodva a BF4 akadozáshoz az említett configon nagyon röviden.., Win7 64bit, félreértés Symantech termékkupac uninstall (cpu..) helyette avast, max csilicsáréra húzott windows AERO kikapcs (vga ram..), desktopon háttérben is futó időjárás badgetek és hasonló dolgok likvidálása után a jelenség megszűnt!
Sajnos idő hiányában sem a BF4 graf részletességét nem néztem meg, csak az akadást továbbá nem néztem meg külön egyesével a fent elvégzett módosítások után, csak a "legvégén". Egy biztos, fullhd ment.
Ugye ez egy 2GB-os kártya volt, amint akadt Mantleval és a grafikai részletesség állítása nélkül oldódott meg a "probléma", Catalyst 14.2.
Csak remélni tudom hogy amennyiben nem is hiszitek el nekem ezt a user dolgot, legalább a tapasztalataimból tudtok valamit hasznosítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- Amatőr csillagászat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 3090 24GB
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ASRock Radeon RX 6900 XT Formula OC 16GB GDDR6 256bit
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 TURBO OC 8GB GDDR6 videokártya (használt)
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest