Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
Undoroid #2984 üzenetére
Szia!
Szíjat lehet venni, én is ebay-ről vettem (pl. ilyet) sok éve a DB-31-emhez...kérdés megéri-e, ha már a háza sem annyira frankó.
Teljesen jó rá, tényleg olyan, mint amit levettem róla (még a gyári volt rajta, amit pár éve levettem az óráról...vagyis inkább lecseréltem, mert eltört).
Na jó..egy nagyon picit nem annyira jó...mert ahol a szíj az órával érintkezik, pl mikor mozgatod a szíjat és hozzáér a házhoz, akkor egy nagyon picit szorul...és nyüszög.
A gyári ilyet nem csinált. Lehet egy kis szilikon megoldaná.
Amúgy annyira nem értek hozzá, nem tudom mi a kül. a két óra között, kívülről nekem tök egyformának tűnnek, belül lehet akkor vmi eltérés.
Fotóim1
Fotóim2
(igazából már én is okosórát hordok, ezt csak úgy őrzöm a fiókban és néha ránézek...gyerekkori emlékek..kb '95-96-ból?) -
nfsu17
veterán
Köszi.
mrbegoNem emlékszem, hogy ez lett volna a legmenőbb, de azért bőven az átlag felett volt. Nekem a letisztultsága és az ahhoz képesti tudása ami megfogott.
hallador
-------------
Elemcsere pipa. 3.21V most egy ilyen új elem.
Milyen érdekes "véletlen", hogy az elem pont addig (lesz) jó (best before), amíg az óra képes mutatni a pontos évet.
Ugye 2029.dec.31 után átvált majd '85-re, de az elem hivatalosan 2030. januárig jó.
De ekkor sem kell kidobni az órát, csak 2019-re kell visszatekerni.
Az évjelzőt meg le kell szigszalagozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Íme a STAR WARS Zero Company első előzetese
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Apple MacBook
- OTP Bank topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest