- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
Örülök, hogy nem két csalódás, ha már "rábeszéltünk", erre a színre. Használd egészséggel!
Neked nem sórjás kicsit a csat belseje, a fröccsöntési pontokon. Nekem kicsit az volt és kissé karcolt, szúrt. De megoldottam a dolgot, nekimentem körömreszelővel, és kész is volt.
#1725 dud998
Akkor a pénztárcádat is készítsd fel, legyen jó vastag... -
SOAD19
addikt
Ha van módod, próbáld megnézni, felpróbálni őket valahol élőben, bár ha nem pesti vagy, akkor nem egyszerű a történet. Anno láttam egy videót a kékkel, ahol a srác szürke pulóverben volt, és tök jól ment hozzá, mármint a pulóverhez, és nekem is az egyik kedvenc színem a szürke pulóverekből, pólókból. Amúgy nem kell annyira túlaggódni, később lehet rendelni más színű külsőt, ha akarsz. A setcomp-nál rákérdezhetsz, hogy mennyibe lenne egy szíj, bezel páros. Bár, biztos nem túl olcsó, tippre 20k felett lehet.
-
SOAD19
addikt
Egy éve van meg a kék verziója, és továbbra is nagyon szeretem. Ha nem lett volna meg a sárga casioakom, akkor lehet, hogy én is a zöldet választottam volna, de így nem volt kérdés, hogy a kék lesz a befutó, mert a fekete az túl snassz (jó pár évig volt fekete inverz kijelzős 5600-asom, kicsit meguntam). A kék annyiból jobb, hogy tovább lehet hordani, a zöldet inkább csak késő tavasztól nyár végéig tudom elképzelni magamon. Azt inkább nyári órának gondolom. A sárga casioak-omat se veszem fel ősszel, télen.
Nagyon kényelmes óra és jól is néz ki. Az aktivitásmérő funkcióját nem használom, úgyhogy arról nem tudok véleményt alkotni. A csatja műanyag, ezt valaki korábban felvetette, mint kritika. Engem annyira nem zavar, ha fém lenne, ami be lenne vonva feketével akkor az idővel lekopna. A csat nyelve, mondjuk lehetne kicsit vastagabb, masszívabb, de eddig nincs vele gond, és vélhetően nem is lesz. Ahogy írták a kijelzője tényleg remek, modernebb (stílusban is), jó nagy digitek. Amúgy is szeretem a negatív kijelzőt, és ennél már tényleg nem lehet panasz a leolvashatóságra. Kis csuklóval rendelkezőknek is ideális, nekem is, csak 15,5-16 cm-es a csuklóm kerülete, és egyáltalán nem néz ki nevetségesen nagynak a csuklómon. Wristchech képeken ugyebár nagyobbnak hat az óra, mint élőben, vagy egy kívülálló számára. Van egy kép, amit a tükör előtt állva lőttem, az alapján teljesen oks méretben. Szerintem teljesen megéri az árát, részemről megkapja a különösen ajánlott plecsnit.
[kép] [kép] [kép] [kép] -
SH4D0W2011
őstag
Szia!
Nekem van ilyenem, munkába járós órának vettem. Az értesítés kezelést nem használom és igazából még a sport funkciót sem próbáltam, úgyhogy a tudásának nagy részére nincs is szükségem
viszont kinézetre tökre tetszett, a 16 centis csuklómon sem tűnik olyan batár nagynak, a kijelzője meg zseniális.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Classic / Xbox 360
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Synology NAS
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- HP notebook topic
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest