- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
veterán
válasz
@mriya@ #2615 üzenetére
Az a tuti?...na közben beszéltem is velük, azt mondták felejtsem el, nincs hozzá alkatrész, ennyi idő után pedig jelentkezhet ilyen másodpercmutató leállás.
...van egy Citizenem (eco-drive) mely 1996-1997 óta ketyeg semmi ilyen probléma nélkül, vagyis aligha fogok újra Casiot venni.
...csak hát olyan emi a felsorolt követelményeket tudja bizony sokkal többe fog kerülni Citizenből.
-
Hasaggymeg
veterán
válasz
orbit76 #2612 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy csak éjjel nincs a karomon, télen nyáron, vízben (ezzel úszok), szárazban és terepen kerékpáron rázkódva is kezemen figyel 13 éve. Elemet nem tudom lehet-e az oka, mert az idő, vagyis perc és óramutató megy akkor is mikor a másodpercmutató leáll, csak hát bosszantó látni, hogy ez utóbbi időnként áll.
...ma telefonálok egyet a Váci úti márkaszervízbe lássam mit mondanak és ha biztatnak akkor odaviszem nekik.
-
Hasaggymeg
veterán
Köszönöm, adok neki még egy esélyt.
-
Hasaggymeg
veterán
Szevasztok Casio-sok. 2011 óta használok megelégedéssel egy ilyen darabot, és mondhatni hibátlanul tette a dolgát tegnapelőttig, mikor a másodpercmutató elkezdett meg-megállni. Nem mindig ugyanott és újra is indul, de az utóbbi 3 nap alatt legalább 5x láttam állni.
Anno mikor vásároltam egy tulajdonosnak már elején volt ilyen gondja, de nekem csak most történt ilyesmi. Fel van jól töltődve, ütést sem kapott többet mint bármikor az elmúlt 13 év alatt, így kérdem mitévő legyek?
1. Vigyem javíttatani.
2. Cseréljem le.
3. Szokjam meg.
Sajnálom mert tökéletes, minden számomra fontos funkciót magába foglal, rádió ellenőrzött, vízálló, zafírüveges, napot dátumot mutat és fém az egész megfizethető áron.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest