- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimda
addikt
válasz
kislaci #3436 üzenetére
Az attól függ, hogy a titán milyen kemény, illetve ötvözetű. Az olcsóbb ötvözetűek "puhák", csupán könnyebbek, ennél több előnyük nincs is. A Casionál is van egy spéci ún. TranTixxii ötvözet, aminek el is kérik az árát. Nem beszélve a különböző bevonatokról, pl. DLC (gyémántszerű szén). példa : GMW-B5000TCM-1
Amit az Aliexpress árul, biztosan nem ilyen, max. csak dekorban hasonlóak. Az eredeti közel 650-700ezer ft volt.
-
-
-
-
SOAD19
addikt
válasz
kislaci #1289 üzenetére
Ha esetleg válaszolnának majd, akkor írd már meg is, hogy mi lett a dolog vége, vagy hogy mivel magyarázzák a dolgot. Az lenne a korrekt a részükről, hogy ingyen csere, plusz extra kedvezmény, vagy kupon. Valami sumákolás lehet a dolog mögött, hogy eddig nem válaszoltak.
-
-
Nimda
addikt
válasz
kislaci #1277 üzenetére
Hát nézd, én lehet megpróbálkoznék egy fotóval, amit csatolnék egy levélhez, amiben megkérdezném tőlük, hogy miért van kiütve a serial. Hátha tudnak valami elfogadhatót mondani. Mert itt ugye a származására vagyunk kiváncsiak.
Ha ennek ellenére megtartod, később továbbadni necces lesz, illetve javíttatni. De bemehetsz mondjuk egy márkaszervízbe is, rákérdezni, hátha ők tudnak valamit mondani rá, miért lehet eltüntetve a sorszáma (setcomp). Az biztos, hogy ez nem szabályos eladási forma, még akkor sem ha esetleg kiállítási darabok. -
-
@mriya@
őstag
1: Nem tudtam erről a lehetőségről, mivel sosem volt szükségem rá. Leellenőrizni nem is fogom, mert lusta vagyok, inkább hiszek neked.
2: Kipróbáltam az applikációt, de nem értem, ha a telefonban nincs meg a dcf vevő, mint hadrver, akkor egy szoftverrel hogyan tudja érzékelni azt? Amúgy nem teljes a szinkron.
3: Az asztali dcf órámat 100%, hogy nem lehet állítani
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Monitor hiba topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Revolut
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- YEELIGHT Cube Smart Lamp spot + base moduláris RGB okoslámpa
- Ninebot by Segway F25E II
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Ninebot e2 plus garanciával
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest