- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya72
aktív tag
válasz
Roland861010 #4686 üzenetére
Ha PC-n játszol, és normál nuke-n mész, kapcsold ki a crossplayt. 1 percen belűl talál játékot, ég-és föld a különbség, ha csak PC-sek ellen mész.
-
Golyo69
senior tag
válasz
Roland861010 #4688 üzenetére
Pedig a Hc az értelmes játékmód.. A tobbi azt nem is értem hogy lehet ilyen fos... Most mondom kb 150-200 HC meccs után felnezek egy sima meccsre.... Hát lövöm, lövöm sorozom es en halok meg... Kb. 2 perc es ki is léptem. HC ba legalább ha meglövöm meghal
-
Corsa02
őstag
válasz
Roland861010 #4686 üzenetére
Most koradélután engem is 939-es szintűvel rakott össze
Közöm nem volt hozzájuk
-
nagylaci6417
aktív tag
válasz
Roland861010 #4684 üzenetére
kiprobálom ,köszi
-
nagylaci6417
aktív tag
válasz
Roland861010 #4675 üzenetére
Így be lehet állítani az egeret, Smg +scope, és nincs semmi recoil?
-
Csokifalo
senior tag
válasz
Roland861010 #4643 üzenetére
best play mindig az aki egy adott időn belül a legtöbb kill-t csinálja abban a körben, pl 5 másodperc alatt. Kétlem hogy késsel mondjuk tudsz 5mp alatt csinálni 3-4 kill-t, ami pl lazán össze jöhet más eszközzel. hát' ezért
-
Corsa02
őstag
válasz
Roland861010 #4645 üzenetére
Neeem, +100-ban vagyok.
Vagy valahogy rá kell kattintani hogy adja? vagy automatikus?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Roland861010 #4639 üzenetére
Nem lehet fegyvert menteni itt sajnos.
GhostPetya:
Jogos, fegyverek megszerezhetők maradnak.
-
Corsa02
őstag
válasz
Roland861010 #4618 üzenetére
A kérdés tőlem indult még korábban, de szóba sem került olcsó vagy drága egér, beállításokról volt szó és egy mérésről amit nem értettem, de megoldottuk, beállítottam, ennyi
-
ribizly
veterán
válasz
Roland861010 #4614 üzenetére
Igen, ez tény. De, hogy jött ez most ide?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Roland861010 #4610 üzenetére
Igen. Kés helyett teheted be másodlagos fegyvernek.
-
lacy86
addikt
válasz
Roland861010 #4557 üzenetére
Ez milyen beallitas?
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Roland861010 #4389 üzenetére
Annyira csak mint az ugrabugráló, a hasravágódó, meg az, amelyik nem képes hajtani az objective-et. Hagyjuk ezt.
-
vendingo
veterán
válasz
Nuketownről beszélünk. Az nem éppen egy camper pálya, pláne nem hc tdm-ben.
-
Csokifalo
senior tag
válasz
Ez egy baromság. Egy harcban se minden katona rohan agytalanul előre ( sőt mondjuk inkább hogy senki ), miért ne lehetne leállni valahol?! A másik meg az hogy mindenkinek más az ingerküszöbe azzal kapcsolatban mi idegeli fel,, szerintem egy kemper semmivel se rosszabb mint az hogy valaki megáll a kezdőponton egy csípával, és a pálya másik felébe lövöldözik át. Az meg szerintem az ellen bénázása, ha nem tud egy kempert kiszedni. Pl., én is kempelek a miami pályán egy szobába van hogy leszedek 20 embert, viszont ha úgy megyek oda, hogy kempel valaki ott, akkor max egy halállal kiszedem onnan mert vagy kibombázom, vagy kicsalom, vagy belövök páncélököllel stb, szóval maradjunk annyiban hogy aki nem bír el egy kemperrel az szerintem elég béna. Ellenben mondjuk a pálya másik feléből csípázóval már nehezebb, mert ode se jutsz, max ha van elég pontod akkor kinapalmozod stb. Szóval mindenkinek más a stílusa, nem a kemperek a fó probléma, hanem inkább a kemény csalók ( wallhack és társai ), na azokat megfojtanám egy kanál vízben én is. Egyébként pl sokat játszok S&D-t, ott meg a magadfajta fel se szedi a bombát, hanem egyből rohan előre bele a sűrűbe. aztán azt veszem észre hogy a bomba nálam, és egyedül vagyok, vagy ha támadnak akkor elfogy mellőlem a sok rusholó aztán maradok egyedül védeni
-
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010 #4361 üzenetére
Tényleg engedné a vásárlás.
Azért nagyon nem mindegy hogy 20€ vagy 20$.MW-ben is mutatja a kezdő csomagot böngészőben de ezt sem engedi meg venni.
Egyedül csak a nagyon engedi de az megéri jobban mint a sima 2400credit. -
BandiHUN
veterán
válasz
Roland861010 #4359 üzenetére
Megnéztem a shopban,nincs már a kezdőpakk a honlapon...
Egyébként minden vásárlásra jó tanács,magára a játékra is,hogy böngészőből vásárolj,loginolj be,keresd meg,ami kell,és fent a címsorban a címben írd át az eu -t us -ra,így az amerikai shopból veheted meg dollárban,amit szeretnél!Nem mindegy azért...pontot,játékot is vehetsz így(nekem mindenem a battleneten így van véve,tehát nem harapnak ezért!),és van,hogy érhető el pakk csak az usákoknak,azt is megveheted természetesen,és szintén nem fog bannolni senki!Pont átvihető,így egyformán tudod költeni a 2 játékban,közös a kassza.
Az arabokkal,stb.játszás lehet net,ping,packet loss probléma,avagy ha a NAT-odra nem open-t ír.Én vidéki 6K-s Szolnok megyei kisvárosból,100-as nettel is játszok magyarokkal,pedig a legjobb pingem a játékban,ami eddig volt,az az 50.Viszont nincs packet lost,stb,és használom a cfosspeed csomagoptimalizálót a nethez,ezzel lehet priorizálni,pinget javítani.
B dolog,lentebb említette valaki a shadow bant,tapasztalatom ebben nincs,de ott is ilyesmi,hogy nehezen és nagy pinggel talál csak mecset a multi.
Próbálj haverodra csatlakozni,aki épp jó szerveren van,hogy tudsz-e,és a beállításokban bekapcsolható a ping kijelző,nézd meg úgy is!
Crossplay is lehet kérdéses,használsz-e,ha jobb vagy/valami specialitásod van,pl.sokat öltél épp/sok fejes,vagy valami más kiugró,akkor könnyen lehet,hogy nehezebben dob lobbiba,és játékmód függő,hogy hol mennyien vannak,nekem pl.a faceoff ilyen mostanában HC-n,hogy elég sokat vacakol,mire összejön egy,amúgyis karattyolós csapat.Bár szerencsére nem arab vagy kínai,de a francia pl.elég jól meg tudja viselni a dobhártyát -
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010 #4358 üzenetére
Valaki?
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Roland861010 #4350 üzenetére
Zombizz, abból csak úgy folyik az XP. Az új map (Apocalypse) is egy kisebb, pörgősebb map, ott is gyors a farm, azt is nyomhatod Nuketown-al válogatva.
-
vendingo
veterán
válasz
Roland861010 #4350 üzenetére
Én hc nuk 7/24. Gyors, pörgős, lehet gyűjteni az xp-t.
-
vendingo
veterán
válasz
Roland861010 #4298 üzenetére
Nekem címezted? Én nem sírok, nincsenek nálam csalók, mióta kilőttem a crossplayt. Elvagyok én a konzolos aim assistal, nélküle nem is tudnék játszani, mert idegen még számomra a kontroller.
-
zolokas
aktív tag
válasz
Roland861010 #4298 üzenetére
Csalók ellen lehetetlen, érdekes ha nincsenek akkor megy rendesen
-
zolokas
aktív tag
válasz
Roland861010 #4292 üzenetére
Nekem csak pc-s kell nem konzolosok
-
Golyo69
senior tag
válasz
Roland861010 #4288 üzenetére
Nekem jobban bejon mint az MW :)
Mostanaban csak HC Free For All-t tolok en is. A héten kifejezetten jol adta nekem. [heti stat]
Idegesítő a normálon hogy lövöm-lövöm es en halok meg :) HC ba sokkal jobb a hitbox sztem.Este próbálom en is az uj cuccokat.
Zombie módot még el sem indítottam, de ez az outbreak nem rossz trailer alapjan.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Roland861010 #4259 üzenetére
Emlékeim szerint free week esetében nincs preload egy platformon sem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Roland861010 #4256 üzenetére
Mint mindig, este 7kor.
-
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010 #4252 üzenetére
???
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Roland861010 #4232 üzenetére
Egyébként azt a minap elfelejtettem mondani, hogy az ilyen free hét időszak alatt többnyire hivatalosan is leárazást szokott kapni a játék (nem mindig), szóval érdemes lehet azt is megvárni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Roland861010 #4232 üzenetére
Ez sajnos így szokott lenni, de látatlanban meg nem érdemes megvenni. Próbáld ki, aztán ha bejön, következő akciókor megveszed.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Roland861010 #4228 üzenetére
Igen. A multit és az outbreak módot is.
-
FaTHI
őstag
válasz
Roland861010 #4217 üzenetére
Innen az apróról vettem 3080/3090-hoz adott kódot vettem.
-
tothjozsi96
addikt
válasz
Roland861010 #4213 üzenetére
i7-10700K, RTX 2070S és 1080p@75Hz, pontosan nem tudom milyen beállításokon, játék bekalibrálta magát, nincs akadás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest