- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaJtQaC
csendes tag
Remélem javítják hamar.. tegnap este egyéni rekordot csináltam épp, Outbreak Solo 11 szintnél kifagyott a játék, pont mikor megcsináltam az eliminate küldit, ami elég izzasztó volt
Battlepass felment meg amiket szereztem megkaptam, de a szintem az maradt ugyanaz, szóval megérte a dupla xp is
-
SaJtQaC
csendes tag
-
drdaco
friss újonc
HMMM....na de előtte mi volt... Soha egyik játék sem szívatott meg.... sőt még ez sem.. Első sorba voltam az elsők között (a megjelenés másnapján már játszottam vele) és hibátlanul ment...) most pedig ahogy fentebb írtam kb 1.5 hónapja szórakozik... 10-1x tudok vele egy party-t játszani.... utána KO... Kilép..belép... és ezt ismétlem egymás után.... Hardware: I5-6600K 3.50 GHz VGA: Radeon RX 580 series 8GB Memória 16 GB És kihangsúlyoznám, hogy a warzone is tökéletesen fut full grafikán.. ahogy ez is ment... Ez a shadow ban mit jelent??? Magát a szót értem, de hogy mi ez, és miért kaphattam ha erről van szó.... ááá... kidobott pénz az ablakon.... dühítő...
-
-
nutella1
őstag
Ez az új dzsungeles menü egyelőre hangulatos, de remélem az új BP-al nem a nagy semmit kapjuk újfent. Játszottam egy-két meccset. Mintha smooth-ab lenne, vagy ezt csak beképzelem? Ezekkel a fegyver skinekkel továbbra sem vagyok kibékülve. Az aranyozotton kívül a többi egy nagy, ötlettelen nulla. Mintha egy átlagos varrónő tervezte volna, unalmas szabadidejében, maradék ruhadarabokból. Kibaxott semmiravalók. Ennyire gagyi skineket még semelyik előző COD-ban nem láttam. Akkora nagy játékot lehetne csinálni ebből. Mi a csudáért nem ragadják meg a lehetőséget? Annyira bonyolult volna? Vagy ha már ennyire dől a lé, olyannyira tökmindegy, fizess ha szeretnél valami értelmeset? Annyira gáz.
-
KaitouP
nagyúr
Volt már korábban is killstreak a cucc. Eléred a pontod, lehívod, egy ládában ledobják neked és onnan felveheted. Csak itt nem tudsz "nagyarcúan" (nem te, értsd jól) menni úgy hogy bőven kaphatsz sebzést, mert - jelen értelmezés szerint - itt ahogy mondtad, nem lesz páncél.
-
vendingo
veterán
A normál multit unom, hogy kirak aztán fuss és ölj, semmi taktikázási lehetőség nincs benne. Még az SD-be is csak szaladgálás van. Dirty bomb tetszene videók alapján, nagy map, van benne kis taktikázási lehetőség is, de ma kb 10-15 alakalommal nem töltött be, csak crossplatformon, ahol szétcsíteltek a pc-sek.
-
-
KaitouP
nagyúr
Nem is értem ezt az ostoba rendszert. Teszem azt kivág egy playert a csapatodból mert szerencsétlennek elment az áram, vagy a net, tehát önhibáján kívül kiesik, ez rossz neki is mert bukik a ranglistán, meg rossz a csapatodnak is, mert hátrányból indultok a létszámot illetően. De a játék végigengedi menni a meccset, direkt szívnod kell 5-10 percet egy szinte biztos bukásra ítélt játékban, és még ki is kapsz, amivel csökken a pontos megintcsak.
-
Maestr0
tag
Nem is értem igazából miért rakott ilyen magasra. Ha ide is tartozok, biztos nem az 5 besorolo meccs alapjan. Alapvetoen nem megy rosszul, pubban 2-es total E/D-m van, SD-ben 1.91.
Kesobb meg jatszottam harom meccsetMoscow HP 2v4 lettunk kb 1 perccel kezdes utan. Agyonvertek nyilvan kb. 40-250 lett a vege. Itt en 19-11-et, tars 10-19-et ment. Nyilvan jott a loss penalty -61 pont. Utana Raid Control, itt jol ment vegre, 49-17 E/D, nyertunk 3-1-re, +125 pont. Majd SD Garrison, kikaptunk 6-2-re, en 9-6-ot mentem, tobbiek ilyen 2-8-akat. Megint loss penalty -61.
Talan amiatt tehetett ennyire elore hogy eddig a 8 meccsembol 7x csapatelso voltam. Osszetett dolog lehet ez, ha akartam volna lehetett volna 2+ E/D-m minden meccsen, csak akkor lehet egyszer sem nyerek 😃 akkor vajon hova rakott volna?3-4 fos partyk ellen jatszani kb insta vereseg. Lehetne kulon solo league play, mert igy lehetetlen egy bizonyos szint fole menni egyedul.
-
Corpuscle
őstag
-
KaitouP
nagyúr
Hát én járműben egyáltalán nem érzem ennek hasznát. Szvsz nem töltök soha annyit egyhuzamban járműben, hogy értelme legyen bármilyen dallamnak felcsendülnie, maximum egy Benny Hill Show klasszikusnak, de az meg akkora paródiát csinálna az egészből, hogy azért hagynám ott a fogam a játékban, mert visítok a röhögéstől és nem figyelek oda.
Én mondjuk egy Gran Turismo-ban is kikapcsolom a zenét vezetés közben, akkor nem a muzsika érdekel, hanem az ahogy sziszeg a turbó és morog a motor. De ez már egy másik történet.
-
-
Lifer092
senior tag
Hát én voltam akkora állat hogy az MW után megvettem ezt is. Ez teljes mértékben az én butaságom meg a "túlzott kíváncsiságom" volt, semmi más. De mivel már ez a második amivel így szívtam meg, harmadjára már biztosan nem szaladok be abba a bizonyos erdőbe...
[Trebron09]: Nálam is inkább a prop hunt, illetve a zombi mód ami miatt meghagyom, bár nyilván leginkább az utóbbi mód miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autós topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Anime filmek és sorozatok
- Ford topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest