Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Apple Watch
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
-
Mobilarena
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo197
csendes tag
Megoldódott !

-
gergo197
csendes tag
köszi !

Máris szétnézek rajta, hátha találok valami használhatót
Egyenlőre a cod2mp.exe \ tulajdonságok \ DPI szám (pipa) javított kicsit a játékélményen
És amit említettél sztm be van pipálva máris kiveszemJa és persze pár parancs amit találtam orosz fórumon, és talán a leghasználhatóbb:
\m_filter 1
\r_multigpu 1
\com_hunkMegs 512
\sys_sysMB[*]
-
Vanir
veterán
válasz
gergo197
üzenetére
Ahogy a régi mondás tartja: egyenlőre a sorozatgyilkos szabdal fel, mielőtt a testrészeidet elássa az erdőben.
Egyelőre.Windows-ban az egérnél a rámutatás pontosságának javítása ki van kapcsolva? Ha nincs, akkor legyen.
Amúgy ez a creator's update nagyon sok embernek okozott ilyen mocsárkurzor-effektust, nem tudom, hogy mi a megoldás rá, itt érdemes olvasgatni. -
gergo197
csendes tag
sziasztok !
nekem is az egérrel van problémám win10 alatt :\ egyszerűen ugrik, akad, késik
valakinek ötlet vagy akinek már megoldódott ?

-
korcsi
veterán
válasz
Deion Branch
üzenetére
Kompatibilis módba fut?
-
Deion Branch
tag
Üdv!
Win10 probléma: ha a cod2-t letálcázom, és megint megnyitom nagyon besötétül, és beállításokban sem hat rá semennyire a brightness változtatása, más is találkozott ezzel? valami megoldás?

-
Dency01
aktív tag
-
Dency01
aktív tag
Hali.
Win10 alatt egér laggra van megoldás?
Elvileg a creators update óta van ez a hiba cod2-nél. Lassan húzod az egeret akkor szinte alig mozdul illetve mintha késne is. Sajnos én nem találtam semmit erre.
-
Doky1988
senior tag
válasz
norby91
üzenetére
Jah!
Akinek eredetibe van meg, mondjuk megvette digitális kulcsként, annak is van fekete képernyő!
Windows 10-en megoldás:Steam főkönyvtárból "Steam.dll" -t, másoljátok át, "steamapps/common/Call of Duty 2" mappába, majd "CoD2SP_s.exe" illetve a "CoD2MP_s.exe" -re is, jobb klikk -> tulajdonságok -> Kompatibilitás -nál: Futtatás a következő kompatibilitási üzemmódban: Windows XP (Service Pack 3) illetve pipáljátok be "A program futtatása rendszergazdaként" és menni fog!

Tesztelve!
-
Vangelis
félisten
Nekem valamiért nem akar elindulni a single mód.
8.1 van a laptopon.
win xp mód sem segít...
-
Cry0
őstag
Sziasztok
kedvet kaptam ajátékhoz ma fel is raktam magyarításal illetve 1.3 mas patchel viszont ha elindítom az Mp-t akkor fekete képernyőt dob be majd pár másodperc mulva kiírja hogy az alkalmazás leállít. valaki valami tipp?
Windows 10 Pro 64 bit -
WASPZotya
tag
Hali!
Régen rengeteget nyomtam a játékkal, és most szeretnék kicsit visszamenni.
A xfiret használtam régen, most mi van helyettem szerver kereső?
Vannak még multiban szerók?
Köszi -
Vanir
veterán
Forgotten Soldiers LAN
24 csapat, ebből 6 magyar
Ma és holnap zajlanak a mérkőzések, stream elvileg itt lesz. -
törölt tag
Sziasztok!
Nem nagy probléma, de kíváncsi vagyok miert lehet. Tehát az erdekelne, hogy full grafon jatszok, de ha lentebb veszem a felbontást, akkor az r_gamma parancs semmit nem er?
-
összeálltunk újra pár öreg,ha valakinek kedve támad csatlakozni,jöhet... 25+ de inkább 30+-os a csapat...
részletek privátban. -
nincsnév007
addikt
Most kezdtem el újra kijátszani a singlet, imádom ezt a játékot

-
badxgirl
aktív tag
válasz
norby91
üzenetére
Dirextx7
Felbontás 1366x768 32"-os tv-n
Élsimítás 2x
Textúra normálon, többi lowon vagy kikapcsolva ami olyan.
Felvontás azért ennyi mert magában a rendszerben is ennyire van rakva. Ha a jatek felbontása eltér a rendszerétől akkor a kép szemcsés mintha brutálul túl lenne élesítve és bár az fps es net rendben van mégis lagol a játék vagy nem is tudom olyan fura. Ha meg rendszerben és játékban is lentebb veszem a felbontást rgyformán akkor az egér "késik". Ergo a rendszerben csak ezt a felbontást szereti, a játékot meg kénytelen vagyok a rendszerhez állítani.
Egyszóval fura egy gép...ki kéne dobni
-
badxgirl
aktív tag
Sziasztok.
Amd Sempron 3850 4 x 1.3 Ghz
4gb 1333mhz ram
Nvidia Geforce 9600GT
Win 10 64 bit.Mégis hogy kellene itt futnia a multinak? Tudom hogy nem egy erőmű de azért azt gondoltam directx 9-ben fullon a fix 125 fps meglesz...hát nem. directx7-ben, kb közép/magas grafikán van fix 125 de ez is van hogy be-be esik némely pályán. Egyébként olyan 250ig tud menni kb max.
Ami az érdekes hogy eleinte csak 2gb ram volt. akkor fix volt a 250fps ugyanilyen beállítással, de akkor pervenként 1-2 alkalommal beesett 40-50fps-re és rendesen megfagyott a játék ilyenkor 1-2 pillanatra. A plusz 2gb rammal ezek a durva fps dropok és befagyások megszűntek viszont az átlag fps 250 helyett 125 lett...miért? nem értem. Feladatkezelőben játék alatt mind a 4 procimag használatban van, gondolom hogy a játék használja mindet, de nem fullon pörögnek. A ram sem. Tehát érzésre, játék alatt volna még a gépben, mégsem használja ki és szerintem directx7-ben a 125 fps ami be is hullik néha kicsit, nagyon kevés.
Ötlet valakinek?
-
aram01
nagyúr
Sziasztok megy a játék?
Összedobtam egy kis AMD gépet 7750 proci, 2x2 giga ram meg egy 4830vga. Elkezdtem húzni a procit meg a vga-t. Erre a lelkük füstként távozott a gépből. Rosszul emlékeztem nem az 550-Es csifii volt benne hanem egy 450-és kodegány. A cpu tápcsatija beleolvad a lapba. Ezt a fait, néznem kell gyorsban egy am2-és lapot.
-
fRooStzzZ
senior tag
-
fRooStzzZ
senior tag
Egy gt710-en vajon hogy mehet a jatek?

-
norby91
tag
válasz
dudu5130
üzenetére
Fekete képernyőnél mennyit vártál?
Mivel w8-on és w10-en van egy "bug", s fekete képernyőt dob be úgy 10-60 mp-ig... kinek mennyi...
utána megy jól, csak a fényerőt nem tudod állitani,ezért kell az xp kompatibilitás ha nem tudod (legalábbis többségében igy jó, s igy nem lesz fekete képernyő sem, egyből tölt).direct x frissités
pb mappa
cod2 exe fájl beállitása -
dudu5130
őstag
Üdv!
Én is kedvet kaptam kis CoD 2-höz, de felraktam és nem igazán akar menni. Először el se indult egyből exe hibára leállt. Akkor mondom bedugom a miki-t mert a CoD 4-nél az segített, de akkor is csak fekete képernyőig jutottam. Valaki valami ötlet? Win 10 64 bit. -
aram01
nagyúr
sziasztok
feltenném a játékot erre a pár napra, van valami pakk amit le lehet egyben szedni a "peccsekre"? -
ThodEE
őstag
Sziasztok !
Admiral mód fut a szerveren de ki vannak véve a rangok meg egy csomó minden, igazából a futás meg az életkijelzés-töltés és a több nagyfegyver miatt választottuk.
A probléma hogy a gránátokat nem veszi fel a hullákból, akkor se ha annak fegyverét felveszem, mivel az alapjátékban felveszi igy gondolom lehet valami paranccsal hivatkozni a lehetőségre.
Ha valaki tudja a megoldást kérem árulja el !

-
minek?:S
őstag
-
mima1017
tag
Sziasztok,
Én is elég veterán vagyok a cod2 világában, 2006-óta játszom, annó aktívan CB-ztünk - (5v5sd ladder 1st pos stb.) , illetve LAN-okat látogattunk. Sajnos mostanra eléggé kihalt a CoD2-es scene, de ha valaki szokott játszani, vagy ha délutánonként, esténként valakinek van kedve funolni, akkor szivesen csatlakoznék Én is!
-
krisz901
csendes tag
sziasztok! nah nagy nehezen, de elindult win10 alatt a multi is, de az egeret nem érzékeli
ez mitől lehet? 
-
fRooStzzZ
senior tag
En egy 900as cerkaval, meg egy gf ti200-al kezdtem a palyafutasom a cod tortenelemben.
Aztan jott a 9600pro majd xt, aztan x1650 es sorba a tobbiek.. Itt van mindnek a doboza meg a polcomon.
Azt hiszem az elso sm3-as vga-m a hd 2600/2650? volt.. Azzal mar ment olyan jatek is, ami azt igenyelte
-
korcsi
veterán
Utoljára 2013.03.23-án játszottam egy hatalmasatt, egy óra körül feküdtem, fél négykor hívott asszony hogy elment a magzatvíz mehetek a korházba, azóta időm nem volt játszani
mostanában meg tényleg sovány a szerver felhozatal. -
Thome
veterán
válasz
fRooStzzZ
üzenetére
Én most "találtam" (használhattam volna eddig is jobban a gametrackert) egy német zom szervert, ami már majdnem olyan mint a régiek, szóval most ott elfunoltam azon.

Szervert szerintem felesleges indítani mert a magyaroknak már megvan a szerverük ahol játszanak (Öreg szerver), bár ha megtalálnám a tényleg origi zom mód fájlait, lehet futtatnék egyet.
Na igen, jó lenne 10 évet visszamenni. Pont optimális időszakba csöppennénk a Cod2-nek, nem ilyen felhígult, fregmentálódott időszakban lennénk mint ma.

-
fRooStzzZ
senior tag
Nekem régebben volt többször is saját szeróm, csak rifle tuj,buri,car,matmata. Fél évig mentek, alig volt ember, ha meg jött valaki, beálltam, azt elküldtek a k...a a..-ba

Azt mire megismertek, már nem akartak velem játszani, ezért megint üres maradt a szeró.
Sokat szenvedtem lagg miatt, mai napig nem tudom mitől volt.
4-15 ping, 250-1000 fps, lagometer sem mutatott semmit.
Azt mondta mindenki másnak nem laggol, de álltak egyhelyben az emberek.. (futás közben)
Azt sem tudtam hova lövök..
Aztán abba hagytam. Majd újra kezdtem, csináltam 10/30as statot, azt sem tudtam merre vagyok olyan szarul ment, és bannoltak mindenhonnan hogy csalok
Bezzeg SD-n 20/1-nél senki nem ugatott 
Most gondolkodom megint neki állnék, de mint látom itt az utolsó hsz-eket, nem nagyon van szeró.
Filóban vagyok, indítok egyet újra, de megint 3 emberre? Aztán ha vissza zökkenek, akkor meg megint csak szidják az anyám? Ilyenkor gondolkodom el rajta, minek is én erőltetem ezt az egészet, a sok nyomorult menjen máshova.. Csalják le az életüket más szerveren, és kész. Nálam tiltólistára kerültek hamar a nyomorultak, PB Shot mutatja hogy WH-zik, azt lehazudja a csillagokat, és amikor már kicsit morcosabb vagyok, még engem akar bannoltatni a férgese. (saját szerómról, ami ugye kicsit furcsa lenne)
Na mindegy..
Jó lenne egyszer újra egy jót játszani, és nem a sok patkány miatt idegeskedni mert csal, vagy ugat mert valaki jobb nála.
Haverokkal régen sokat lanoztunk, volt hogy hétvégékre kulturt béreltünk.. Azok voltak a szép idők.
Milyen jó lenne vissza menni vagy 6-8-10 évet. -
Thome
veterán
De ez mi ez?
SD szerver, amin csak burgundy megy.
TDM szerver ami elcseszett fegyveres moddal szétnyomva.
SD szerver amin nagy ugrabugra van.
Meg Zom-Bot szerverek, amit inkább hagyjunk.Hát hol vannak a régi szép idők a gyári alap moddal, vagy a régi zombi mód, ahol emberek voltak a zombik. Mondjuk ahhoz ember is kellene, de hogy az milyen fun volt, hihetetlen.
Na meg a gob_rats, gob_mice.

Nincs egy értelmes gyári szerver sem, ahol magyarok játszanak?
-
Thome
veterán
Áttettem teljesítménycentrikusra az energiagazdálkodást, most repül.

De nagyon noob vagyok, mintha kb most kezdtem volna. Lassú reflex, célzás se megy.
-
minek?:S
őstag
Srácok! Van aki még játszik vele?
Esetleg nem jönnétek fel a ts szerverünkre? 
-
Pokesz007
senior tag
Én már lassan egy éve csak Snipers Only Modern&Classic eXtreme+v2.9 vagyok
puknutaekipa tagként PE POKA néven.
Amit belinkeltél nekem már gyors és hihetetlen függőséget okozhat 8 évig az voltam tudom.. Elzártam a külvilágot 6 éve tiszta vagyokm Most már Heti 2 órára állok le játszani,ha van időm. Napi 15 óra sok volt
-
Vanir
veterán
27:40-től kis rempédzs.
Előtte 20:50-től 21:40-ig is van belőle. -
Pokesz007
senior tag
Hello
Nekem Win10x64 Home rendszeren így megy szépen.install
patch 1.3
pb( Netről letöltöttem egy pb könyvtárat és csak bemásolom )
CoD2MP_s.exe Jobb egérgomb Tulajdonságok Kompatibilitás Windows xp Sp3 módba rakom.
Elindítom a CoD2MP_s.exe beállítom a felbontást stb.
Végül hlsw kliens segítségével felmegyek bármilyen szerverre(1.3) Magyar és nem kell regisztrálni(offline mode) és menti a szervereket. -
Denee
csendes tag
válasz
aram01
üzenetére
Úgy csinálom, ahogy a régi időkben is
install - crack - patch - pb - play : sötét képernyő, nagy csend
Nem tudom, hogy jó PB-t tettem-e fel?! Olvastam olyat is, hogy valami jack dugót kell aktiválni, de nem hinném, hogy ez befolyásolná a játék elindulását. Márpedig Single oldalról elindul simán. (1.3 után persze crash) de addig jó.
Egyenlőre küzdök vele..

-
Denee
csendes tag
Sziasztok,
Sajnos problémába ütköztem. Ahogy látom nem én vagyok az egyedüli. Win 10-re fel lehet rakni a játékot, hogy fusson?!
Ha a setup.exe-nél változtatom a kompatibilitást, akkor telepítés közben megszakad minden és nem teszi fel (hibát ír). Ha nem nyúlok hozzá, akkor felteszi. A SP elindul. Profilt is tudok csinálni, beállításokat változtatni. Ha multira váltok akkor sötét képernyő és csend fogad. Nem történik semmi és nem is lehet kilőni (ki kell, hogy jelentkezzek)
WIN 10 64 bit
A monitor egy TV (HDMI összekötés, azon van a hang is)Nem tudom mik a trükkök vagy a helyes telepítési folyamat. Vagy melyik a működő kompatibilitás.
Tudna valaki segíteni? Nagyon szeretnék nosztalgikus emlékeket ébreszteni magamban!

Új hozzászólás Aktív témák

Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- Okos Otthon / Smart Home
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Gumi és felni topik
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Autós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- 2db Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mert ilyen is szokott lenni.

Egyelőre.

+ Mióta már nem játszok, a G5 is behalt, s most egy kis gagyi vezetéknélküli Logitech M175 egérrel nyomom, érzem is hogy ez a szűk keresztmetszet már.

Előtte 20:50-től 21:40-ig is van belőle.