Hirdetés
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
------
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
korcsi
üzenetére
Kb 3-4 éve nem játszottam. És valszeg többet nem is fogok, mint írtam a reflex nem a régi.
Mivel pénteken voltam 1,5 éves, napi 30+ gyógyszer mellett nem hizem neki fogok állni remegős kézzel, és a hozzá tartozó nyűgökkel. Féltem én az új szívemet, hogy a cod-ra pocsékoljam el.
És azt hiszem ezzel mindent elárultam. Nekem is 4 év cod1 és 5k+ óra cod2 után azt hiszem elég volt egy életre.Most is csak azért tettem fel, hogy amit találtam régi vinyókon demo-kat vissza nézzem, de nem akar elindulni W10-en. (és nem a szokásos dugós csatlakozó problémám van..)
Mindenkinek jó játékot aki még ezzel játszik.
És természetesen Boldog Karácsonyt mindenkinek. Remélem most senki sem a játékot nyomja.

-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
asderhq
üzenetére
1-2 hete feldobtam a gépre, de szerencsére nem tudom működésre bírni w10-en

Tuti infarktust kapnék ha lelőnének
Nem nekem való ez már, a reflexem is olyan lehet már mint a döglött lónak.
Pedig csak a demok visszajátszása miatt pakoltam vissza a játékot.
Majd talána következő életembe újra előveszem -
asderhq
újonc
Hali, ha van itt valaki, és ha gondoljátok alapíthatunk egy klánt valaki(kk)-vel, ezer éve a cod2-vel foglalkozok, xfire ideje óta, szerverem is van, vagy 5-6ezer órát beleöltem már ebbe a játékba.

-
Grave_444
nagyúr
Van még valaki?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha összegyűlnénk páran szívesen visszatérnék pár órára.

Anno magyar HQ szerverünk volt HellFire néven, lehet ismerős valakinek.Szívesen warozok is akár külföldiekkel, tudok wart szervezni, free szervert is csinálni, akinek lenne kedve írjon.
SD/HQ is jöhet.Anno a klánnal szinte veretlenek voltunk, admin voltam a magam 3500+ órájával.
Aki kihívásnak veszi állok elébe.
-
batman91
őstag
Ha érdekel valakit, itt van ez a Back2Fronts mod a játékoz: [link]
Szerintem egész jóra sikerült. Egy próbát mindenképpen megér. -
Dency01
aktív tag
Hali. Windows 10-en hogyan tudom működésre bírni a cod2-t?
Eddig a hang beállításnál a felvételnél kellett trükközni hogy elinduljon, de már ez sem működik mióta újabb és újabb w10 frissítések jönnek ki. Lejátszásnál ha letiltom a fejhallgatót akkor elindul de a hangot b@szhatom.
Felvételnél akármit állítok nem indul el. -
orc88
őstag
válasz
szőröscica
üzenetére
Patch 1.3
Kinézel egy szervert a gametrackerről
Konzolba: /connect szerverip (alapesetben 0-val lehet előhozni, multi optionsnál lehet engedélyezni) -
válasz
szőröscica
üzenetére
Hello,
Itt érdemes keresni GameTracker
'CKM CLAN' ip: 87.229.77.114:28969
Legjobb ha parancsikonra jobb gomb és beírod valahogy így:
-
szőröscica
addikt
Hello!
Vannak meg szerverek, lehet egy jot multizni? S&D erdekelne leginkabb, lehetoleg magyarokkal. Melyik progival lehet elinditani? Regen az all seeing eye kellett hozza, de gondolom ma mar nem.
-
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok!
Régen régen készítettem egy Call Of Duty 2 pályaszerkesztő tutorialt.
https://prohardver.hu/tema/call_of_duty_2_archivum_i/hsz_3129-3129.html
Nosztalgia kedvéért próbáltam rákeresni, illetve el is tenném emlékbe, de már sehonnan sem letölthető. Nincs meg esetleg valakinek?

-
orc88
őstag
Üdv!
Mivel az utóbbi időben eléggé kihalt a játék, így már nem látom értelmét saját szerver futtatásának mint 2-3 éve, így pár feleslegessé / értéktelenné vált modot feldobhatok ide ha van valakinek kedve, ideje valami PH!-s szervert/közösséget verbuválni.

Mivel a modok nem pár megák mapokkal együtt így ezt a hszt igényfelmérés céljából írom. (esélyes, hogy senki nem foglalkozik már vele
)Amik vannak:
Acc system deathrun + ~25 map
BotZom + ~40 map
Kicsit módosított jumper modIgény esetén segitek működésre bírni.

-
DeRP
csendes tag
válasz
üzenetére
Megvolt, a hátsó panelon, az első panelon, mindakettő egyszerre. Rögzítő eszközök tiltása, összes engedélyezése. Hangkártya drivert is frissítettem és semmi.
Azt elfelejtettem mondani, hogy a directplay is engedélyezve van, (bár az ha jól emlékszem más hibaüzit dob). -
DeRP
csendes tag
Sziasztok!
Hogyan lehet működésre bírni win10-en a játékot? A legtovább amíg eljutottam több percnyi fekete képernyő utáni "....exe leállt" hiba.
A sztereo mixer aktiválását már próbáltam, illetve végigzongoráztam az összes kompatibilitási módot, 0 sikerrel. Steam verzióm van, szóval patchet ahhoz nem kell felraknom, illetve a warez verzióval is ugyanez a probléma. -
norby91
tag
-
norby91
tag
válasz
AMDPista
üzenetére
Szerver konfig beállításaiban ilyen sort keress:
"scr_allow_fegyver neve"
pl.: scr_allow_mp44 "1"
Ha "1"-et írsz be, azt jelenti hogy választható, ha "0"-t, akkor nem lehet választani.
Elméletileg minden fegyverre lennie kell egy sornak.Esetleg ha több sniper-t akartok, akkor meg ezt kell beírni console-ba vagy szerverbeállításba:
rcon scr_sniper_limit "2"
0 vagy amennyit akartok.. akár 100db is lehet.

-
AMDPista
tag
SZiasztok!
COD 2 szervert hoztam létre, otthoni hálózaton játszunk a haverokkal.
Hogyan lehet beállítani, hogy 2 fegyvert lehessen kiválasztani?
köszi
-
Skillerz
aktív tag
Üdv, egy olyan problémám lenne, hogy a Win10 frissítette magát a napokban (ver:1709) és azóta a cod2-ben azt tapasztalom hogy az egér sokszor megbolondul lassan elkezd oldalra csuszkálni, ezt véletlenszerüen és sokszor csinálja. A frissités elött semmi probléma nem volt. Valaki esetleg tudja a megoldást erre a jelenségre? Most kb játszhatatlan lett a játék.
-
AMDPista
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni és előre is elnézést kérek, de full amatőr vagyok.
Call of Duty 2-vel szeretnénk a haverokkal játszani. Egy terembe lenne a 4db gép egy wifi hálózaton.Vaaki tudna segíteni, hogy mit és hol és hogyan kell beállítani?
Előre is köszönöm a segítséget!

-
Pokesz007
senior tag
Ha Win 10-en valakinek nem menne tudok segíteni.
Én itt játszok évek óta itt is vagyok tag.
Puknuta Ekipa Sniper Team
Snipers Only Modern&Classic eXtreme+v2.9 185.107.96.140:28900
Nem gyerek szerver. Itt nincs killcam. Az nem igazi szerintem.
Ha van kedved csatlakozhatsz
Csalókat szűrjük,bármi gondod van segítek. Német oldal,de sok magyar van.Én különben a hlsw magyar kliens programot használom mióta nincs xfire. Nem kell regisztrálni. Offlinera katt és megy is. El tudod menteni a server címeket. Egyszerű.
-
Zsola1221
újonc
Sziasztok,
Régi motoros vagyok,és hát nosztalgiázni tartott kedvem.
Kérdéseim lennének, mert hát azóta nincs xfire stb...1.)feltelepítem a cod2-
2.)pach 1.3 - kell feltelepíteni még?
3.)pb frissítés gondolom itt is szükséges?
4.)/connect a szerver IP-címét beírom és ennyi?Köszi a segítséget.
-
MasterMark
titán
Üdv,
Dedikált szerverhez ért itt valaki?

-
fcbarca
őstag
sziasztok.Prohardveres szeró van?melyiken nyomjátok általában?
-
Rhyno
csendes tag
Sziasztok!
Le tudná nekem valaki írni, hogy lehet ctf játékmódban a térfélcserét beállítani a configban? Sehogyan sem sikerül...
-
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
üzenetére
Velem is az a helyzet, hogy vagyok annyira "fogyatékos", hogy napi 30-34 gyógyszert szedek, amitől remeg a kezem, néha még a kaját is alig tudom számhoz venni vagy írni valamit..
Június 21.-én volt egy aprócska szívátültetésem. 1 hónapja stroke, infarktus meg epilepsziás lettem.. Folytassam?
Szóval nekem lőttek az ilyesminek, pedig 4-5 év cod1 meg ~5k óra cod2 után hiányzik a dolog...
De ez van..
Majd elkezdek Sims-ezni vagy candy crush
-
Vanir
veterán
Csináltam egy klipet az elmúlt 4 hónap fragjeiből. 1440p erősen ajánlott.
Show Yourself -
törölt tag
Obscure csúnyán kikapott.
Tippem pedig az volt, hogy másodikok lesznek a Wild mögött és a KTK előtt.
A CSiJ viszont nagyot játszott, főleg pwnr.
Sajnálom, hogy nem mentem, pedig terveim között volt - mint játékos -, de hát külföld közbe szólt. -
Vanir
veterán
Megy a stream, ICL_Mainstage elvileg a Twitch csatorna.

-
Vanir
veterán
Ma delutan 17:00-kor lesz egy CoD2 LAN az Infinity Esport Bar-ban (elvileg stream is lesz rola). Aki arra jar nezzen be

-
gergo197
csendes tag
válasz
tibee77
üzenetére
egy időben nekem is ugyan ez volt a bajom, egyszerűen csak rossz verziót telepítettem :\ ja és win 10 jött elő a hiba ... az eredeti steames verzióval semmi gondom nem volt ... természetesen ha erre nincsen lehetőséged akkor nézd át az iwd fileket vagy a modokat .... esetleg egy pb frissítés másik CFG
soksikert ! -
tibee77
őstag
Ma en is megprobältam ujra elövenni a klasszikust, sikerült is elövenni 1-2 körre, aztän bomba szerverröl ällandoan kidob md5 mismatch baromsäggal.Emlekszem regen erre mindig azt hittük, hogy az a valaki akit kidob az vmi cheat-et hasznäl azert dobja ki ilyen üzenettel.Mära räjöttem, hogy ez nem feltetlenül igaz, mert en sose hasznältam/hasznälok cheatet.
Valakinek valami 5lete, hogy miert lehet ez? -
törölt tag
Ki hol játszik? Bomba, Veteran, UdSSR? Összehozhatnánk egy PH-s csapatot.
Akár TS-sel, esetleg 1-1 war néha. -
aram01
nagyúr
vicc ilyet kérdeni 2017-ben (ezért nem röhög
)
szerintetek menne a game egy dell inspiron 1545-ön?
már 3 honapja kint vagyok és hiányzik a játék de csak ez a lapos van kéznél, w10 van rajta 2 GB rammal -
Vanir
veterán
válasz
Dency01
üzenetére
Nekem nincs kompatibilitási módban. Simán rendszergazdaként van futtatva. Először az RInput.exe-t indítom, utána a CoD2-t, egyből megtalálja és működik is. Az error-t nekem is ki írja, de nem kell vele foglalkozni, mert ugyanúgy keresi tovább a process-t.
Igazán nincs mit, remélem, hogy nem fog anticheat problémákat okozni... -
Dency01
aktív tag
Ezt próbáltam én is anno.
Ugyenezt az 1.31-est de a "Failed to retrieve process id." üzenetet kaptam. Hagytam is a francba az egészet.
Gondoltam nem támogatja a codot. Mert ugye ez cs-hez készült alapból.De úgytűnik hogy működik most. Viszont elsőre nem. Kicsit szórakozni kell vele.
Nálam így műxik:XP SP3 kompatibilitás mód cod2mp.exe-nél, rendszergazdaként.
Rinput Rendszergazdaként.RInput.exe CoD2MP_s.exe . Először FAIL. Majd ráindítok a CoD2MP_s.exe -re és akkor jó.
Kösz szépen Vanir.

-
Vanir
veterán
Szolúsön: RInput
Leszed, rendszergazdaként futtat, CoD2MP_s.exe beír, CoD2-t rendszergazdaként futtat. Tökéletesen működik, viszlát mocsárkurzor. Teszteltem egy tört szerveren, PB nem fogja meg, de miután nem csalás így nem is kéne neki. Írtam ticketet CG-n, hogy a CGAC interferál-e vele, majd updatelek a válasszal.
CoD1, Enemy Territory meg hasonló régi lanjátékokkal is működni fog, csak egy exe név kell neki. -
Cry0
őstag
sziasztok!
nem tudom mennyien vagytok még ebben a topikban de egy kis segítséget szeretnék kérni!
itthon szeretnénk lanon játszani viszont még az én gépem utp kábelen keresztül jön be a net addig tesómhoz wifin keresztül megy.
így hogyan tudunk lanon keresztül játszani ? -
STC Speed
őstag
Sziasztok!
Régen mennyit nyomtam a cod2 vel, és most megvettem steamen, van valami jó cod2 magyar csoport ahol tudjuk tolni?
-
törölt tag
Srácok!
Van egy ilyen gépem:
lap : MSI B250 Krait Gamingcpu : I7 7700 / dobozos
ram : 2x8GB DDR4-2133 HypoerX Fury LPX
vga : MSI GTX 1070 AERO OC 8gb
Ezen nem kéne akadnia úgy mégis az 1000fps-nek? Azt nehezen akarom elhinni, hogy az ASUS Rog laptopommal egy szinten van.. 980M-mel.
-
Dave és Papi is újra előveszik majd,ráadásul streamelni is fogják! Ajánlom majd azokat a live-okat mindenkinek.

-
gergo197
csendes tag
-
Dency01
aktív tag
válasz
gergo197
üzenetére
Megcsináltam mindent, semmi változás. Az utóbbi parancsok pedig csak a teljesítményre vonatkoznak.
2. Alap értéken van nekem, szóval felesleges a reg.
4. Kompatibilitásnál van ez a funkció és ott is van 3 eset: Alkalmazás, Rendszer, Rendszer (kibővített)
mindegyiket kipróbáltam de semmi változás.5. Win telepítés után ez volt az első dolog amit megcsináltam

6: M_filter: parancs nem ajánlott, semmi változás nálam. Egy cikkből másoltam ki:
"Habár vonzónak hangzik, hogy simábbá tedd az egér bemenő adatait az utolsó két frame esetén, ez mégis egy olyan dolog, amit 0-ra kell állítanod. Általában a két utolsó bemenő adat átlagolása minden adatot elmosottá tesz, ez minden. Tudod, mit kell tenned ahhoz, hogy a géped jobban működjön. 0 érték kivételével még egy kis egérakadozást is okoz. Kizárólag abban az esetben ajánlom ennek bekapsolását, ha olyan egeret szeretnél, ami baromságokat és idegesítő dolgokat művel."
r_multigpu: Több videókártyához való optimalizálás crossfire, sli sztem nincs köze az egérhez.
com_hunkMegs: Memóriából mennyit használhat, szintén nincs köze.
\sys_sysMB[*]: Aktuális rendszermemória felismerés játék által. 1-2 GB nál elvileg nem érzékel többet. -
Espla
aktív tag
-
gergo197
csendes tag
válasz
üzenetére
minden maxon van és fix 250 füstben is, illetve minden hol, de ha ráhúzom a módosított exet akkor a 333 is bárhol füst-nemfüst megvan és olyan 600-800 között mozog
Dx7-ben 800-1000 
1920x1080
75hrz
dx9
4x Élsimítás
SYNC: off
MultiGPU: on
árnyék: off,
Dinamikus fények: Max
Textúrák: Extra -
gergo197
csendes tag
1. CoD reinstall
2. [link] itt a win10 Default.reg --> majd gép restart
3 CoD2_exe \ tulajdonságok \ kompatibilis mód: hagyni alapon (Load képernyőt érsz el vele "pár másodperc")
4 CoD2_exe \ tulajdonságok \ magas DPI mód pipa
5 Egér beállítások : rámutatás pontosságának javítása : Kikapcsolva
6 CoD megnyit : console megnyitása
\m_filter 1
\r_multigpu 1
\com_hunkMegs 512
\sys_sysMB[*]majd vid_restart, kilépsz
Nálam használt ! megoldódott a probléma
, nem biztos hogy mindenkinek ez lesz a megoldás ... 
Új hozzászólás Aktív témák

Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- World of Tanks - MMO
- Spórolós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debian GNU/Linux
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Facebook és Messenger
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Dell Latitude FHD IPS Intel core i5-1345u 16GB DDR4 256gb SSD WIN11
- Surface STUDIO AIO PC 28col 4k TOUCH / Intel i7 /32gb ram / 512NvMe + 1TB / NVIDIA 4gb dedikált
- Asztali Gamer Gép Garanciális Ryzen 7-7800x3d 4070 Super
- HP EliteBook G9 845 notebook: AMD Ryzen 7 Pro 6850U, 16GB DRR5, 500GB NVMe SSD, Win11 Pro, garancia
- Eladó EVGA 700 W1
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
És azt hiszem ezzel mindent elárultam. Nekem is 4 év cod1 és 5k+ óra cod2 után azt hiszem elég volt egy életre.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

Viszont még nem probáltam csgo-ban, ott is erre számíthatok majd? Ha igen, ez az r_input oda is jó lesz? Nem lesz belőle VACation?