- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
Newcrazy
tag
válasz fRooStzzZ #14299 üzenetére
Tudom miről beszélsz. Mostanság ez megy. Most jövök a TKF Klán szerójáról és elkeserítő milyen emberek vannak ott adminnak megtéve. Azért mer jobban játszok mint ők már írják is hogy csalok meg bannolni fog stb. Az ilyen embereket nem engedném játszani se. Melléteszem e z. Az admin 32éves de agyilag 10ha vam
[ Szerkesztve ]
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz fRooStzzZ #14298 üzenetére
Egyik szeron fent vagyok, jon fel egy e-betuvel valaki.. engi,engel enga.. nem tudom..
bekoszon: csasztok. ez magyar szero? irom nem. ment 1-2 kor, majd mondja valamelyikre h csal..
Azt mondja, ha en nem veszem eszre hogy az csal, akkor lama vagyok.. Mondom pedig itt senki nem csal.
Map vege, jon a burgundy.. Ott mar eleg erdekesen jott fel sorra, hogy ezt nyirt ki azt nyirt ki..
Kilott engem is, majd kc visszanez.. wh..
1-2 korrel arreb mar irjak, hogy offoljon. Nevcsere, BudaPest.. Meg le sem tudna tagadni, hogy magyar...
Aztan csak kidobattuk.1 map nyugiba lement, majd jon fel egy masik majom (pala), hogy hallja itt lehet csalni.. wh on, pb_kick..
Azt csodalkozunk, ha utaljak kulfoldi szervereken a magyarokat?Komolyan mondom, kellett volna demot csinalni rola... Sok 10eves pocs jo dolgaba azt sem tudja mit csinaljon.. Inkabb jon, es elbassza masok jatekat..
[ Szerkesztve ]
-
Skillerz
aktív tag
válasz fRooStzzZ #14296 üzenetére
Hát az, hogy a külföldi szervereken 95%-ban nincs csaló ez eléggé merész kijelentés. Erre a legjobb példa az esl. versus ott kb minden, 2. meccsen van, csaló, sőt még az origis esuba szerveren is találkoztam csaloval. Szóval ez nem magyar mentalitás függő. Csaló minden hol van..(khm oroszok).
A régi Clancore-os, WiLD-os, EasyQuest meg PARANOIA pub-os időkben azért jobb volt mérföldekkel a magyar pub közösség.[ Szerkesztve ]
battletag: bArney#2866 PSN ID: Nigma911
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz #56268288 #14295 üzenetére
En lenyegeben magyar szerveren nem is jatszok...
Szlovakokhoz, csehekhez, vagy a fene sem tudja kikhez jarok ki, illetve nemetekhez..
1 nap alatt (ami kb nalam 5-6 ora game) 1 csaloval nem talalkozni, nem anyaznak stb.
Jon, jatszik, megy es annyi.
Felmesz egy magyar szerora. mit lat az ember?
"A jooo b...s ka'va anyud te hacker g3ci". Aim, wh, smoke, norec meg mindent amit kitalaltak a jatekhoz..Tegnap epp osszefutottam egyik szerveren egy UnnamedPlayer-el... Ahogy neztem, nem reg kezdhette, mert joforman azt sem tudta a palya melyik felen van.. Csinalt vagy 1/16-s statot, de menet kozben aki belotte, mindet elkuldte oda ahonnan jott, minden amit latott/olvasott osszeszedett, csak nem eppen a megfelelo sorrendben.. wall aim, silent wh stb..
Sirtam a nevetestol, hogy a kis pubi miket hord ossze... De ez ilyen..
De mondom... a kulfoldi szeron 95%-ban nincs csalo, ott ritka az anyazas, (legalabbis amelyik szerokra jarok), ott csapatba segitik a masikat, es ennyi.
A magyar oldalon meg tudjatok mi a szitu.Anno cod1-el egy olasz szerveren toltam vagy 2 evig, legjobb szero volt.
Szerintem 1 kezemen meg tudom szamolni, hanyszor csaltak. PEdig abban az idoben is volt wh es tsi. -
törölt tag
Skillerz:Igen ezt a ts dolgot meg tudom erösiteni....Nem lenne velük gond, ha nem lenne mindegyiknek a bannoläshoz joga.Komolyan felb@sz mikor egy nälam vagy 8 evvel fiatalabb gyerek probälja megmagyaräzni nekem, hogy miert csalok.Pont annyi ideje jätszok ezzel a jätekkal mint amennyivel fiatalabb de ö biztosan jobban tudja.Visszasirom a regi idöket, mikor meg en is lama voltam.Akkor meg elveztem a jatekot.
Ezzel én is így vagyok.. Sokszor mondom, hogy bárcsak lennék én is olyan szinten, mint 1-2 játékos.. Akkor még nem ismertem a játékot annyira, mint most és vártam, hogy ismét kodozhassak. De most..
Meg azt nem vágom, hogy most kezdte el pár hónapja a tag és pofázik. Én nem emlékszem, hogy így anyáztam volna akárkinek is, mert lelőtt. Sőt, nagyon nem is írogattam. De ezek.. -
tibee77
őstag
+1 Ezt el tudnäm kepzelni egy nagy plakäton, alatta valamilyen toborzo zenevel! xD
Skillerz:Igen ezt a ts dolgot meg tudom erösiteni....Nem lenne velük gond, ha nem lenne mindegyiknek a bannoläshoz joga.Komolyan felb@sz mikor egy nälam vagy 8 evvel fiatalabb gyerek probälja megmagyaräzni nekem, hogy miert csalok.Pont annyi ideje jätszok ezzel a jätekkal mint amennyivel fiatalabb de ö biztosan jobban tudja.Visszasirom a regi idöket, mikor meg en is lama voltam.Akkor meg elveztem a jatekot.
[ Szerkesztve ]
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
Skillerz
aktív tag
válasz tibee77 #14289 üzenetére
Egyik haveromat azért rakták ki a kyrarol mert Free néven játszott (ez a nickje cod1 óta), és az adminnak is Free a neve, ezért ezt csak ő használhatja...szóval ment is a perma ban...Engem cod4ről vágtak ki, anno a kyrasok, felmentem a tsukre megvitatni a dolgot, de mivel a nagy része még csak nem is mutal, nem sokra jutottam velük.
battletag: bArney#2866 PSN ID: Nigma911
-
tibee77
őstag
Az egyik staff tag aki a "rendert" felelös azert bannolt mert elötte 2 körön keresztül lelöttem.Kb. mäsfel orät jätszottam a szerveren, senki nem mondta, hogy csalok de amint öt lövöm be se szo se beszed jött a bann.Na mondom ahhoz gratulälok.... Ilyenkor ez a normälis?Legaläbb nezett volna spec-böl, hogy tenyleg csalok-e de semmi.Birom az ilyen pistikeket, van egy kis "hatalmuk" es elnek is vele, persze felelötlenül.Az egyetlen szerver volt pedig ahova mär kb. egy honapja feljärok mert mindig kickeltek a csalokat.Frostzz most mär tenyleg beällithatnäd a szerodat!
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
fRooStzzZ
senior tag
Mellesleg ez a fentebb linkelt kyra szero nem egyszeru...
Vannak ott erdekes arcok, meg szabalyok.. Hogy honnan szednek olyanokat, nem tudom.. De valogatott emberek vannak ott, tuti.Nem lehet klan nevvel felmenni, (hirdetes / sajat klan hirdetes miatt) nem lehet kettospont a neved elott / utan stb, mert a kyra hasznalja ugy a nevet. Volt tegnap valaki, jagermeister | xy neven, kertek csereljen nevet, persze minek... akkor egy masik: x8 valami neven volt fent, kitiltottak.. Valamelyiket bannoltak is, mert nem valtott nevet..
Engem azert dobtak ki, mert irtam hogy ott ul valamelyik kezdon, de veletlen nem csapatba irtam.. Akkor szova tettek, mert baj az, ha valaki kezdon ul (vedonel).. Mondom nem kozosbe ment volna..
Erre kick..
Nyomjak a floodot orrba szajba.. minden carert kivagjak az embert.
Szoval valogatott tehetsegek vannak ott.Arrol nem is beszelve, nevem is copy ala kerult, 1-2 arc az en nevemen tolja.. regi "ismerosok".
Ugyan azzal a szinnel, feher kek stb.. (froostzzz)
Pedig 1,5-2 ev kimaradt, de a nevem fennmaradt.Hihetetlen, milyen mokusok vannak cod2 alatt, foleg azon a szerveren.
[ Szerkesztve ]
-
fRooStzzZ
senior tag
-
fRooStzzZ
senior tag
Egyre jobb...
Tegnap este meg jatszottam rajta, mukodott minden.
Ma lepnek be,
Server is a different version: 1.7
full alap, semmi sincs feltoltve, 101 war[ Szerkesztve ]
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz pr1mzejEE #14281 üzenetére
Regen sem valaszoltak, most sem fogom eroltetni.
Pedig irtam Szelko Peternek par levelet, a helperek meg nem voltak sosem elerhetoek..
Akkoriban ott is hagytam oket.. Most valamiert megint oda mentem vissza, de majd megoldom valahogy.
Most epp reinstall van a szeron
Talaltam olyan granatot, ami meg a hazat is majdnem szetvitte... Olyat meg nem lattam cod-ban.
TJ-n nemet kezdonel bevagtam a bugba, es az mg-nel is repultem.
Olyasmi alakja van, mint a krumplinak. Nem lehet messzire eldobni, es kesobb is robban mint a sima nade.Tudom, hogy van pub mode, de az nem akar osszejonni.
Mar kezzel is atirtam a cfg-t, de olyan mintha nem mentene el..
Feltettem mar a mentett cuccokat is, termeszetesen ip cimmel meg mindennel atirva, de bacik.
Szer resi is volt mar rengetegszer.[ Szerkesztve ]
-
tibee77
őstag
Mindenfelekeppen dobj egy ip-t ide a topicba, en mennek jätszani!
-
fRooStzzZ
senior tag
Udv.
Akinek van / volt szervere, es be is tudja allitani, dobjon mar egy privit pls..
Megint bereltem egyet, de most valahogy nem ugy mukodik, mint regen.
Le van mentve mind 2 regi szero mentesem, de az sd nem ugy megy ahogy annak mennie kene..
Nem valt koroket, nincs balance, pedig be van allitva.
Tehat privi aki vagja mi van az mostani szerverekkel.
kk -
tibee77
őstag
Ezt olvasdd el.Minden kerdesedre välaszt kapsz.Jo kis laptop ez, a legjobb är-ertek aränyu a gamer laptopok között.Szinte mindenben fejlödött az elödjeihez kepest, persze forradalmi ujitäst nem hozott.En sose vennek laptopot de ha megis akkor talän öt vennem.Meg persze vegyel alä egy laptop hütöt is, föleg ebben a gatyarohaszto melegben nagyon fog kelleni.Arra se sajnäld a penzt ha mär ilyen laptopod lesz.
-
atre
csendes tag
válasz fRooStzzZ #14270 üzenetére
Nekem is volt egy 6magos fx6300as procival meg egy gtx560 ti karival 4 gb rammal egy asztali pcm es eleg erdekesen ugralt az fpsem. Allandoan akadt de a fust megette az fpsem felet, aminek azert egy ilyen szintu gepnel nem nagyon kene elofordulnia. Jo nyilvan amd, amit en soha tobbe senkinek nem ajanlok jatekra, na de akkor is ez egy nem mai jatek..
-
atre
csendes tag
Angliaban dolgozom es mivel egy szobaban lakom nem nagyon van lehetosegem pc-t osszerakni. Nyilvan jobb lenne, en is jobban szeretem, de emiatt csak a lapos johet szoba. Arrol tudsz esetleg mondani valamit, h az asus esetleg konkretan ez a tipus mennyire megbizhato? Lenne ra gari, de nem akarom 2 honap mulva visszakuldeni valami problemaval.
-
tibee77
őstag
Ezzel a geppel semmi gondod nem lehet.Jo persze sokkal jobb gepet tudnäl összerakatni ha pc-t vennel ennyi penzert de ha nagyon kell a laptop es van is penz a häznäl akkor jo välasztäs szerintem.
-
atre
csendes tag
Es mi a velemenyetek az ASUS G750 JW-rol? I7 4700mq 3.4 ghz 12 gb ram gtx 765m 2 gb. Lehet benevezek egy ilyenre es szeretnem tudni h mire lenne kepes. Mondjuk rossz helyre irom mert cod 2rol kerdeztem elotte azt nyilvan vinne 250en. De mit szolna az uj codokhoz multiban vagy a battlefield 3-4-hez?
-
Dot
őstag
-
tibee77
őstag
Nekem a konfigommal, minden gond nelkül megvan a 250 fix-en.Mondjuk egy majdnem 10 eves jätek, mär szep is lenne ha nem futna.Ami a codnak nem kell az a 4-nel több magos proci.(illetve 4 mag, 4 szäl, stb.stb.) Ezert mindenkeppen intel vonalon gondolkodj, mert ök jobbak 2 magon.Es persze egy nem alaplapi videokärtya. Szerintem ezzel simän menni fog: [link]
-
fRooStzzZ
senior tag
Hat ez jo kerdes, laposban mi az ami bir annyit..
Nekem volt egy i5 lapos, hd4000+7670 2gb, de azzal talan 125 fix-et tudtam fogni.Most van egy 7870oc-m, igaz van fhd-n 333 fps, de valami nem az igazi nala.
Neha olyan, mint ha lassu lenne a jatek.
Az fps ugral, van mikor leesik 160-200 korulre. De par mp, es ujra 333.
GPU kihasznaltsag ~30% korul van, szoval nem a kartya a szuk resze a dolognak.
Egy 4 magos 760k-val van hajtva, alap esetben 1 szalon dolgozik, 100%, de fentebb irtak, hogy ha az affrinitast atallitom, akkor nem fog 1 mag kuszkodni.
Azota max 30-35%-on porog 2 mag.
Max fps, amit normal esetben tudok kihozni, az 380-450 kozt. Neha felmegy 500-ra is, de az ritka.Regebben egy 6950-el nyomtam, ott alapon volt 500 fps 1920*1200-on, limit nelkul 6-700 kozt mozgott.
Tehat nem ertem, miert nem tud a kartya kihozni magabol tobbet. 30-35%-on megy a gpu is, meg a proci is.. Mi lehet a szuk keresztmetszet? -
atre
csendes tag
Segitenetek egy olyan kerdesben, h milyen laptopot vegyek ahhoz h fixen meglegyen a 250 meg fustben is? Eromut nem akarok venni azt en is ossze tudok allitani, inkabb egy penztarca barat megoldasra gondolok de megis ne okozzon problemat neki. I5re gondoltam 2 magosra 4 gb ram valamilyen vga. Tudnatok segiteni pontos tipusok leirasaban (proci vga) esetleg h valakinek van valami lapos ajanlata meghallgatom. Koszi elore is!
-
Kreash
aktív tag
És tényleg megy.
-
Kreash
aktív tag
Sziasztok.
Windows 8.1en életre lehet valahogy kelteni a cod2-t?
Patch,kompatibilitás, stereó keverő megvolt, fekete képernyő jön csak be és lefagy. -
Jhnny86
csendes tag
-
törölt tag
-
Dot
őstag
Ó, itt mindenki ennyire pro, hogy gamer angol billentyűje van?
élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
tibee77
őstag
Na jo, en se azt mondtam, hogy tdm/dm pärti vagyok.Nälam csak only tj sd szerok vannak kedvencnek elmentve x-en.
-
fRooStzzZ
senior tag
Nem is azt mondtam, hogy nehez vagy nem nehez...
Csak idegesito, mikor a nyomorult beul a lepcsore, vagy az egyik ablakba, vagy valami bokorba, azt onnan szedi ki az embereket.
Arrol nem is beszelve, hogy az sk-tol kivagyok.
Nyom az ember egy F-et, es mar halott is. Meg ideje sem volt korbenezni... Es eleg sok TDM szer is ilyen, amikor raallnak sk-ra.. Inkabb hagyom is. SD, azt jonapot. -
tibee77
őstag
En dm-be, tdm-be csak megyek elöre mint egy tank. De tenyleg, egy mäsodpercre se ällok meg igy legaläbb kihiväs a jätek.Persze nem vagyok halhatatlan terminätor de ha belönek akkor respawn es mehet elöröl az egesz.En csak igy elvezem a dolgot.Ez a megällok es bevärom hogy befussanak elem nem jön be.Meg hät abba mi a nehez?
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz tibee77 #14255 üzenetére
En meg pont a dm-et, tdm-et nem csipazom, mert mindenki lefekszik egy sarokba, azt lesz ami lesz.. Az sd-nel meg csak kell mozogni.
Ha olyan az ember, akkor az ellenseg ugy is szol merre van, es nem kell ra varni, mire felfedezik. Persze nem magyar szerokon... Magyart alig talalok.. xf egyre szarabb lesz, nem is hasznalom. Jatek indit, csatlakozas es keresek szerot. xf meg fel nap, mire eszembe jut merre talalom a szerokat, mar kedvencekbe sem menti el nekem, fel ora mig keresek egy szerot, de persze mar nem mutatja, kik jatszanak, hanyan vannak stb vagy epp milyen..
Igy nem is foglalkozom mar xf-el.
amd gaming evolved-en hozza van adva az xf, ha esetleg valakivel beszelni kene, azt annyi.Abban meg egyet ertek, feleslegesek ezek a szabalyok..
Tobbszor is volt szerom, es lenyegeben egyedul voltam. Igaz nem volt war meg ilyesmi, de hat az minek.. Es nem szeretek masokhoz igazodni, akkor menni jatszani mikor ok azt mondjak, vagy kitalalni dolgokat, mert hat a csapat tagja vagyok.
Ha akarok jatszok, ha nem akkor nem. Igaz most kicsit bot lettem (1,5 evet kihagytam), de sokan szoktak hivni beugronak. Ha megyek megyek, ha nem akkor sincs harag, fenyegetozes hogy kitesznek akkor meg ilyesmi.
Hat nagy kaland.
Mellesleg mai napig van 5 ts szoban, de akkor sem hasznaltam meg azota sem.
Ide a ph-ra (egyik topik reszere) csinaltam egyet, es annyi.
Nem szeretem a korlatokat. Eleg a kotelezettsegekbol a valo eletben is, nem hogy meg a jateknal / szabadidomben is azt csinaljam amit mas akar..peace
[ Szerkesztve ]
-
tibee77
őstag
válasz #56268288 #14254 üzenetére
Na igen ott tanulunk meg jätszani.Megismerni a mapokat, megtanulni löni.Imädom mikor nehäny kezdö sräc sd-n probäl meg elkezdeni jätszani.Igazäbol semmi baj nincs vele, magänügye, csak amikor mondjuk kör elejen dobnak räm egy nadet es meghalok akkor a vegeig värnom kell hogy valaki megtalälja a sräcot (a zöldfülüt) mert elbujt mondjuk garäzsban tj-n...Na ilyenkor gyötrelem vegignezni szegeny szenvedeset.
-
törölt tag
Nem értem miért ne lehetne tagja más klánnak vagy közösségnek.. Ez régen volt menő, mikor még az én generációm kezdte a cod2-t. Még tud aktívan részt venni a staffok közt. Tök felesleges ilyen szabályokat hozni szerintem.. Bár nem tartozik rám, tudom..
Mindenesetre a dm szerótok k...a jó volt egészen a nagy leállásig. Tehát úgy kb. januárig. Én csak oda jártam fel. Aztán jött a leállás, nem is jött vissza egyhamar a szeró - legalábbis arra az ip-re -, végül átszoktam másik szeróra. Most meg már nincsenek annyian.
Pedig a dm-nél nincsen jobb számomra. Ott megtanul lőni az ember. Legalábbis az alapokat ott biztos megtanulja. -
NewFree
csendes tag
Call of Duty 2 szerverünkre tagfelvételt hirdetünk!
Várjuk azon játékosok jelentkezését akik úgy érzik, hogy aktív, toleráns és megbízható személyiségek, akikre lehet számítani.
Elvárások, követelmények:
- Teamspeak3 illetve mikrofon használata kötelező.
- Napi 2-3 óra aktívitás.
- Kulturált viselkedés Teamspeak-en illetve a játékszerveren is.
- Nem lehet tagja klánnak, vagy egyéb közösségnek.
- Nem rendelkezhet saját Teamspeak, vagy játékszerverrel.
- Betöltötte 16. életévét.Jelentkezni Teamspeak3 szerverünkön lehet, ahol egy rövid ismertető után sor kerülhet a tagfelvételre.
IP: ts3.kyra-server.huBy:
[STAFF] .:ree::. (B.M)[ Szerkesztve ]
-
pr1mzejEE
addikt
-
tibee77
őstag
Mikor anno elkezdtem jätszani meg mindenkinek nehez volt kihozni a fix 250 fps-t a jatekbol, mert uj volt.Most mär nem kell erömü ahhoz, hogy sok fps-ed legyen....
[ Szerkesztve ]
-
pkbiker1
csendes tag
FPS növelő CFG-t érdemes betteni? esetleg ha igen akkor tudtok ajánlani ?
-
tibee77
őstag
Keress rä arra, hogy fastfire cfg.Az az amire gondolsz szerintem.
-
stefyY
őstag
válasz fRooStzzZ #14243 üzenetére
A "magáhozhúzza" a fegyvert nem mindegyik fegyverrel játszható el, de pl karral, garanddal igen...gyorsan kétszer fegyvert váltassz és lőssz...nekem oldalsó gombra van téve a fegyó váltás, kétszer rányomok + egyszer a bal gombra és ennyi...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz pkbiker1 #14241 üzenetére
A gyors lovesre gondolsz?
Vagy ha tolt, akkor befejezze a toltest? Mert az utobbira egyszeru.. vagy bash, vagy fegyo gyere, majd vissza.
Az elobbi viszont engem is erdekelne.illetve meg ha itt tartunk, ami meg erdekelne, hogy sd-n sokat latom, hogy elteszik a fegyot.. azaz magahoz huzza.. Az hogy kivitelezheto?
Lejatszottam mar jo par ezer orat, de ilyeneket sose tudtam.Az ezelotti hsz-hez meg annyit, hogy a nopredict-et ismerem, de az nekem sem jo, hiba van xy fps-em, innen nezve is szaggat. Nem hasznalom, illetve sosem hasznaltam.
nekem full alap cfg, 1-2 bind-et leszamitva, illetve a felbontas reszt ami erinti a cfg-t.
A bill kiosztas sem a gyari, mert en a nyilakkal jatszom.
nyilak, ctrl, shift, enter, kp ins, pg dwn, del, end.[ Szerkesztve ]
-
pkbiker1
csendes tag
Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni, pl kar98k töltés megszakításában? hogy pontossan mit is kell beírni...
-
Dot
őstag
válasz fRooStzzZ #14239 üzenetére
nem szívesen* osztom ezt meg, de: cg_nopredict 1
Ettől úgy tűnik kívülről, azaz az ellenfélnek, hogy laggolsz. (szerencsére szerveren szabályozható pb beállítással)*nem szeretem, azokat akik laggolnak ellenem, azért írtam így
most én is néztem üres pam-os szerveren tj 700-800 fps predict 0-val
carentanon ahol tudom van 1 kis fps drop 600 fps predict 1-el 750.
~50% cpu ~40% gpu használat és azért nincs gyenge gépem....[ Szerkesztve ]
-
fRooStzzZ
senior tag
Csodat nem varok..
Csak azt nem tudom, hogy csinaljak az 1000 fps-eket..Mivel regen nem volt olyan kartya, ami ki is hajtotta volna, vagy ha nezzuk a procit is..
Amikor elkezdtem tolni, tan egy 900as cerka utan egy 3,2HT-s procim volt. (478) Az tuti nem volt csodakra kepes, ha meg elnezem igy a vga-t, akkor hiaba tesz az ember ala egy sli-t vagy egy 7970-et szenne huzva, ha egyszeruen nem hasznalja a gpu-t. Ha meg megnezem a proci kihasznaltsagot, akkor az alapjan sem lehet (mar) limites, mivel 40% korul hasznalja ugyan ugy 20-40 gpu mellett. -
Dot
őstag
válasz fRooStzzZ #14236 üzenetére
Nekem a progi indul a windows-al és az óra mellé rakja a tálcára a minimalizálással. Így mindig és szinte soha* nem kell beállítani indításnál.
Nekem 30-35% hanálja a cpu-m fps függetlenül.(4 maggal)Amúgy nem szabad csodát várni mégis csak 8 és fél éve játék.
*kb minden 10. indításnál be kell állítani újra nem tudom miért
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz fRooStzzZ #14236 üzenetére
Most igy nez ki, hogy az osszes magra belottem.
Az fps ertekeken nagyon nem valtozott semmi, max annyi hogy a min fps talan ha picit nagyobb lenne.. De meg mindig nincs a gpu magasabb kihasznaltsagon.
At tettem dx9-re, ott ~170-250 kozt ugral.. Stabilat nem nagyon tud fogni, 220-230 kornyeken van.
Ha nincs nagy akcio, akkor megvan a 250 is. Viszont a gpu itt sincs 60% folott, holott a cpu azt hasznalja amit bemasoltam kepet. -
fRooStzzZ
senior tag
Most ha jol nezem, ezt a progit nem kell telepiteni..
Itt minden jatekinditasnal be kell allitani, akar a programban, akar a feladatkezeloben?
Azert is kerdezem, mert ugye honnan tudja, hogy hany szalon szeretnem futtatni a dolgot.
Mivel bezarasnal nem helyezi kismeretre, hanem kilep teljesen. -
Dot
őstag
válasz fRooStzzZ #14234 üzenetére
Létezik, ha nem állítasz affinitást akkor cpu limites 0 fps limittel szinte bármilyen cpu-n.
Tehát állíts affinitást: feledatkezelő/folyamatok jobb kilkk a cod2_mp-n affinitás beállítása-> minden processzor.
mondjuk én cpu contorl 2-t használok ami 90%-ban ezt megcsinálja.élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
fRooStzzZ
senior tag
Udv!
Az letezik, hogy a jatek csak 1 szalat hasznal?
Fix 250-nel a gpu 17-22% kozt dolgozik (1080p full, dx7)
Ha kiveszem az fps korlatot, 3-500 kozt ugral az fps.
1,5 eve a 6950-el volt 5-700 kozt 1920*1200-on.
Igaz most egy 760K-val (alap 4,1ghz) van hajtva a kartya (7870 2gb oc), 1,5 eve meg egy i7 3820-al volt ami ment 4800-on folyamatosan.
Akkor nem neztem, hogy mennyit hasznal, csak most tunt fel, amikor a feladatkezeloben latom csak egy szal van 100%-on, a tobbi alszik. -
Dot
őstag
válasz seederking #14229 üzenetére
Erre csak az itt (#14224) leírtakat tudom felhozni.
-
Dot
őstag
válasz seederking #14227 üzenetére
Z-vel kezdődőeket az összeset törölheted!
A main mappába is nézz szét!
Én azt javaslom, mentsd le a pb mappád, töröld a játékot, majd a activision mappát is, rakd fel újra a codot, majd másold vissza a pb mappát. Majd csinálj screenshotot a mappákról milyen fájlokat tartalmaz.élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
seederking
őstag
Ezzel az a baj,hogy már próbáltam de az is lehet,hogy nem töröltem az összeset.Valaki azt mondta nekem,hogy a "z"-vel kezdődőket kell törölni.Amit megtettem de már nem igazodok ki rajta mert ahány szerver annyi modot szed le a játék.
Nincs valami egyszerű módja a modok "láthatóságára"? -
Dot
őstag
válasz seederking #14225 üzenetére
Töröld a modokat!
-
Vanir
veterán
válasz seederking #14223 üzenetére
Szerintem hagyd a gamerangert a búbánatba, ha haverokkal akarsz játszani akkor freegamehosting.nl vagy war24.net, van százféle leírás, hogy hogyan konfigold be azokat, illetve tudsz saját home servert is csinálni. Tört CD-kulccsal is működni fog.
Q3 engines játékokhoz teljesen felesleges mindenféle garena, gameranger meg hamachi, ezek nélkül is sokkal egyszerűbben meg lehet csinálni.
Hajrá! -
pr1mzejEE
addikt
válasz seederking #14221 üzenetére
Töröld a modokat.
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
-
Attila75
tag
válasz vashal #14214 üzenetére
A gárda változik folyamatosan, hiszen vannak új tagok mindig, a veteránok meg többnyire nem rendezkednek. Mint korábban mondtam adminok között is megtalálható minden szintű játékos. Azért tudtommal még senki nem volt bannolva, mert tudott játszani. A szerver beállítás többnyire mindig változik, mindig csak egy kicsit. Ez kinek kedvez, kinek pedig ront a játék élvezetén. Nem tud senki mindenki kedvére való szervert csinálni, épp ezért van jópár szerver szabadon lehet válogatni. 4 szerverünk van jelenleg, mi nem követjük el azt a hibát, hogy a különböző játék típusokat váltogatjuk a szervereken. Van TDM, SD, CTF, CTFB Rifle.
-
-
fRooStzzZ
senior tag
Par ezer orat letoltam mar cod-al, de rendes shot-om meg nem volt.
Ugye regen felmerult a 64bit miatt, hogy hatha az miatt csinal feketet..
Most azert egy xp-t vagy 32-es rendszert nem fogok hasznalni, 8-16gb ram mellett, hogy legyen shot-om.
vista, w7, w8 stb.. Ezeken nem nagyon lattam meg normal shotot.
cfg?
Nalam full alap.. Allandoan azzal zaklattak, hogy csalok, mert 2mb-s cfg-m van.
Na ja..
A billkiosztason, a felbontason es a 6 bind-en kivul semmi nem valtozott az orig cfg-n.
se makro, se gyorsloves, se semmi...
125/250/333/700 fps-re volt egy-egy gomb, egy koszones beallitva, es kezcsok.
En szivesen elkuldtem volna mindenkinek a cfg-t, vagy a videot telefonrol hogy jatszok, de mint ha a loval beszelgetnek.. Mind az mondja csalok, mert ugye azt konnyebb mondani.
Allitom, nalam eredetibb cfg-vel senki sem jatszott.. De ez ilyen..Mellesleg sd-n lehetett latni, hogy nem csalok.. Vegere mar csak en maradtam, hallottam a hangokat.
Egyik ezt irja, masik azt irja, de sose ott jott. Sose neztem a falat, sose ultem a planton.
Gondolom paran azt is tudjatok, nem art ismerni az ellenfeleket sem, meg palyat.. Ki hova szokott bujni, ki hol varja a tobbit, majdnem mindenki egyforma.. Leul a korteraszojn, kezdon beul, megy a csirkeolba, lapul a bokorba es meg sorolhatnam.. Ha az ember ezeket mar tudja, annyival mar tobb eselye van.
A TJ-n a plantot sem mellette orzik, hanem vissza mennek kezdore es a korosrol vagy a hosszurol figyelik..DM/TDM meg ugye hol ide teszi a palyan az embert, hol oda..
Fordulsz egyet, az a lepcsorol mar ki is lovod az embert, mert moged teszi..
De ez mind mind hosszu idok kerdese, hogy az ember megtanulja hogy koveti egymast a spawn.
Igaz az sem szep dolog, mert en is utalom (SK). De ha mas is, en miert ne..Viszont engem az tud marhara felbani, mikor Pistike eldobja a random nade-et, es kettesevel szedi kezdorol az embert.. fel eletett a ytb elott toltotte biztos, hogy el tudja oda dobni ahova a nagyok dobjak, viszont loni egyik sem tud.
lefekszik a homokzsak moge, kemeny moge, ablakban ul, vagy epp a frasz tudja hova bujt el, de loni nem tud. Ilyentol falra maszok.szerk: bocs, nem neked akart menni a valasz.
[ Szerkesztve ]
-
tibee77
őstag
Huha 4 ev az hosszu idö, en akkor meg nagyba toltam.
Keszülj fel rä, hogy nem biztos hogy sokäig fogsz vele megint jätszani.
Rohadt sok a csalo sajnos....poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
dj79
senior tag
Üdv Mindenkinek,
4 év elteltével ismét visszatérek az aktív gémerek világába (most megint asztali gépet vettem a konzol+noti után).
Örömmel látom, hogy még van élet a cod2 körül
Üdv minden függő kollégának és visszaolvasva köszi a szerverajánlókat (legalább nem kell külön kérnem ), mert ennyi idő alatt az összes kedvencem átalakult vagy megszűnt
dj79 - azaz (HUN)Jules79
[ Szerkesztve ]
-
Attila75
tag
Nem is, de ha valaki jól játszik, és szólnak miatta, akkor javasolt megcsinálni, hogy ne legyen megalapozott a gyanú. Mindenképpen érdemes elébe menni annak, hogy gyanúsítás érje miatta a játékost. Az adminok sem 1x csinálnak pb képet, hanem rendszeresen, főleg azokról a játékosokról, akikre panasz érkezik. Amivel rendszeresen találkozok, hogy túl jól játszol és ezért miattad többen lemennek.... és ha emellett még a pb képem is fekete lenne, az egyenes út lenne a bann-hoz..
-
Dot
őstag
válasz Attila75 #14206 üzenetére
Fekete PB képe nem feltétlen csalásra utal!
Nekem is volt mikor fekete volt a pb shot-om, lanon is láttam már nem 1x!
De hallottam olyan programról amivel bármilyen képet be lehetett állítani.
Szerintem online a csalókat nagyon nehéz kiszűrni.
Játszhat valaki jól, más csalással béna. Lassan 8 év alatt sok mindent láttam!élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
Attila75
tag
válasz Attila75 #14206 üzenetére
Kiegészíteném annyival, hogy a szerver szabályzat nem bonyolult, elvárás kb annyi mint máshol.
Tisztességes játék és viselkedés. Azaz nem káromkodunk; köszönünk, ha belépünk valahova; 0-a tolerancia csalás esetén; konfigosok és fps huszárok (akik felül bírálják a szerver beállításait) keressenek PRO szervert.
-
Attila75
tag
válasz fRooStzzZ #14203 üzenetére
KHT szerver kapcsán
Fekete PB kép: az adminoknak meg kell tudniuk győződni, hogy ha valaki jól játszik, azt tisztán teszi-e,a fekete pb kép, takargatni valóra utalhat... ha a játékos nem csinálja meg, akkor nem tanúsít együttműködést a játéka tisztaságát illetően... ez sok szerveren alapból BANN...
Nálunk is eltérő képességű adminok vannak, ha valaki úgy érzi igazságtalanság ért, tegye meg nyugodtan az észrevételét az elérhetőségeinken, kivizsgáljuk.
-
tibee77
őstag
válasz fRooStzzZ #14203 üzenetére
Szinte detto ugyanez voltam en is mint amit te leirtäl, csak en lan-ra sose jutottam el mint jätekos.Egyszer voltam pgcc-n mint visitor az jo volt. En is publama vagyok, war sose izgatott.
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz vashal #14196 üzenetére
Koszi.
Annak idejen nekem is volt 2x szerverem, de letszam hiany miatt inkabb megszuntettem.
A gepen futott allandoan az rcontool, meg hasonlo marhasagok, mindig tudtam ha van fent csalo, repultek is egybol. A ban nekem is nagy csalodas hogy kihagytak, de volt mikor meg tudtam oldani, volt mikor nem.
Egyik szerver a pb mappanan csinalt valami ban log-ot, onnan tiltogatott. A masik szerveren meg ossze sem tudtam hozni. Igy maradtak a programok..Ami meg a KHT-t illeti, eleg sokat jartam oda is, de sokszor kitiltottak, pedig egyszer sem csaltam..
Csak ugye sokan ugy voltak vele, hogy wh-zok meg meg aimozok, pedig csak a fules szolt egesz szepen..
Ezt sokan el sem akarjak ismerni, hogy fel palyarol a fulessel mindent tudni. Mindenki azzal jott, hogy o is fulessel jatszik, de nem hall semmit..
Akkor vagy a fule xar, vagy kasu a gyerek.
Minden fegyver csere, lepes, bokor zorges, lepcsofok, ugras hallatszodott. Es hiaba mondtam, h nem csalok, kivagtak.. Csinaltak shot-ot is, persze az fekete lett mindig..
Kaptak par videot, akar xf felvetellel, akar tv-t vettem fel kameraval, akkor sem hittek nekem sokszor..
5 evig cod1-et toltam (akkor meg ASE volt) es van 4-5k oram a cod2-ben.
A lan-okat haverokkal meg nem is szamolom, mikor 3 napokra bereltunk egy kulturt es 24ben nyomtuk a jatekot sokszor.. Vegen meg 5v1 is volt, valami pici eselyuk legyen. Nekem csak egy csipa vagy egy kar98 kellett, a tobbi meg azzal van amivel akar.. De hat hiaba.Anno a Leto-n jatszottam, az egy olasz szerver volt, ott talan ha 2 nap alatt volt 1 csalo.
Ott 1 evig nyomtam, de a vegen mar kezdett laggos lenni.
Akkor jatszottam a Bro-n, Easy-n, e'Team-en, DHT, CKM, Crash, currahee veteran.
pub majom vagyok, cb-re nem jartam. max 1-2x. Pedig eredeti game, minden.Vege fele meg mar untam a laggot, hiaba volt 300-700 fps-em, 10-20 pingem, de ugy szaggatott, mint ha 5 fps-el jatszanek. Egyhelyben futtottak az emberek, nem utott, nem ugrott, az egerre nem 1mp-es kesessel reagalt, megodrultam / lottem megallt a kep stb..szoval szar volt minden.
Akkor kimentem kanadaban, onnan ugye hun szerver nem a legjobb, alapbol volt 200 ping, viszont az ottani szerok meg marha szarok voltak. Igy abba hagytam az egeszet.
No de minegy.. lehet hamarosan teszek meg egy kort. Ha nem jo, akkor cod elfelejt vegleg.
-
tibee77
őstag
Jaaaj istenem mikor volt utoljära pcw-m! xD CB-röl ne is beszeljünk.
SR II nem akarsz a szerodbol egy only tj,dw,burg mapos füstmentes sd szerot csinälni?
En tuti ott lennek minden nap egy keveset, persze csak akkor ha folyamatosan dobälod ki a csalokat.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- 3D nyomtatás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OTP Bank topic
- Milyen videókártyát?
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- További aktív témák...
- Wharfedale 5.1 hangfal szett eladó + Yamaha RX-V440 6.1 erősítő
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest