Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Pebble - az átgondolt okosóra
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
speeedyyy
tag
2000+ órát játszottam vele
Fel is raknám, ha nem Codehookolna a memberek 80%-a... -
chungee
addikt
Estét!
Xfire alternatíva tud valaki
Most támadt kedvem lövöldözni és szembesültem azzal a ténnyel, hogy nincs már
Bő 6 hónapja nem lőttem. Tudtok ajánlani nem agyon modozott rifle szerót
-
bmenya
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni cod 2 server config beállításokra.
Minden meg van csak 1 dolgot nem tudok az bal sarokban levő iránytűnél kijelezze az ellenfél lövéseit.
Extreme 2,8 v 2,9 móddal játszunk. Ehhez kellene megoldás. -
PsycHo88
senior tag
Sziasztok !
Játsza még valaki multiba ? Mert már unalmasak az új codok ! Illetve win 10 en indul?
-
törölt tag
Mindenesetre kösz a segitséget.
2 lehetőségem van, ami igy hirtelen eszembe jut:
- Vagy játszok DX7-ben 1024*768-ban/ 1280*1024-ben és sok fps-sel
- Vagy játszok DX7-ben 1900*1080-ban 90-110 fps-selPlusz esetleg van még 1 lehetőség:
- DX9-ben valamelyik a kettő közül 50-110 fps-sel (nem emlékszem mennyi van pontosan ilyen esetben..) -
KaitouP
nagyúr
Na, nekem ez a bajom, mert maxon, 1280x1024 -ben ment 333-at is, mondjuk azért a E8400 -asommal jobb volt, azt hiszem a CoD 2 két magnál többet nem kezel, így cseszhetem a 4 magos procimat...

-
törölt tag
Egyszer probáltam már, moindent levenni és akadt a 333 de volt 400 fps-sem is. Viszont játszani iszonyat szar volt ugy, mert két oldalt izom nagy feketeség van. A grafikával nem volt gond, mert több évig játszottam rossz grafikával. De az a feketeség két oldalt engem zavar..
-
KaitouP
nagyúr
Szerintem az OS miatt van, ugyanis XP -n a CoD 2 -ben megvolt akár a folyamatos 333 FPS is, CoD 4 -ben a 125, errefel Win 7 -en csak 125 van CoD 2 -ben és 90 CoD 4 -ben, maximum.
-
törölt tag
Srácok, volna egy - számomra hatalmas - gond:
Adott egy laptok a kovetkező adatokkal: CPU: I7-4510U CPU @ 2.00Ghz 2.60 Ghz
RAM: 8 GB
VGA: Intel HD Graphics Family és egy NVIDA GeForce GTX 850M
Nem hiszem, hogy számit, de w8.1 van rajta. Németben élek, igy nyilván ott is vettem, hogy egy kicsit játsszak, ha van idom.. és lehetőleg ne 70-100 fps-sel, mint ahogy azt tettem 6-7 éven keresztul. Gondoltam ezen akadni fog a 250 minimum,vagy legalábbis szvsz. kellene.De hát miért lenne szerencsém: nem akad. vagy csak dx7-ben valami f.s grafikán. Én nem ezért vettem meg és egy kicsit - roh.dtul - dühös vagyok, hogy megint sz.rakodnom kell a grafikával, pont ugy, mint 6-7 éven keresztül..
Szóval a kérdés, hogy mi lehet a gond ? Esetleg egy windows reinstall, hardverek reinstallálása segitene? Nem tulzottan értek már az ujabb rendszerekhez. Leragadtam az xp-nél.
-
Kreash
aktív tag
Na szóval, most volt még egy kis időm.
A multi elindul egészen a szerver választásig, módokat is letölti, majd hibát ír ki.Ha újra telepítem, akkor meg már telepítés közben hibát ír ki:
access violation at address 7740b55b in module 'ntdll.dll'. Read of address 0c00d618 -
Vanir
veterán
válasz
bécsi szelet
üzenetére
Hozzászólás szerkesztés gombot használjuk kérem.
-
bécsi szelet
csendes tag
Bár lehet hogy a CoD2 amit leszedtem hibás mert a telepítés közbeni képek sincsenek és sokkal gyorsabb a telepítés.
-
Kreash
aktív tag
Windows 10en próbálta már valaki ?
Nem akar elindulni, . anno 8.1en megoldottam, de itt nem ir ki semmit, csak nem indul el -
Attila75
tag
válasz
bécsi szelet
üzenetére
Telepítés:
https://www.youtube.com/watch?v=4SLMe9GpnYo
-
norby91
tag
válasz
bécsi szelet
üzenetére
Nekem eredeti cd-vel felment simán, nem volt gondom.
Próbáld meg rendszergazdaként futtatni a telepitőt

-
korcsi
veterán
válasz
bécsi szelet
üzenetére
Már installált verziót kellene felmásolni. Az működik.
-
bécsi szelet
csendes tag
Valaki tudna segíteni? CoD2 nem megy fel Windows 8.1-re. Azt írja hogy 1628: Can't complete installation vagy valami ilyesmi. Windows XP SP3 kompatibilítást használtam, a setup.exe fájlt nyitottam meg, de semmi.

-
bécsi szelet
csendes tag
http://www.moddb.com/mods/modelquest
https://www.youtube.com/user/jonnyhoek
Jó kis fegyver modok.

Szívesen ajánlom.

-
tibee77
őstag
Vannak benne szep fragek, gz.

-
Froclee
őstag
na ha már egy délután leszenvedtem a movie makerrel bedobom ide is a múvimat link
utóbbi ~5 hónap pcw funolgatások az ismerőseimmel. (szóval nem ilyen gunrunnerses arcok ellen
) nincs editálva, de legalább a fragek is szarok -
Froclee
őstag
-
po1son
addikt
LéLekzor

jó dolog, hogy még most sem halt meg a játék versenyszinten és van még pár száz ember aki életben tartja...
Kicsit vissza vágyódom a régi időkben, amikor még magyar cod2 mircen voltunk több százan és ott kerestünk meccseket. Emlékszem azok már top magyar cod2 csapatok voltak, aki a hun ladderba benne volt a top20ba 2007be. Sajnálom, hogy ennek a játéknak nem alakult ki olyan bázisa mint az 1.6nak volt, ami szerintem főrészt az actvision hibája volt. -
Vanir
veterán
-
scope2007
addikt
válasz
autosportos
üzenetére
Engem csak az Irritál most, hogy elkezdodik a kör , csávó elindul dob egy gránátot a rusholokra, és visszafut kezdore fegyvert vált és újra van granatja
Kis pályán kivitelezhető simán, burgundy főlegEzt régen sem szívleltem, most sem
Csak elfelejtettem, hogy ezt is sokan nyomták
Gáz -
autosportos
csendes tag
válasz
fRooStzzZ
üzenetére
Borzalmasan frusztráló publicon játszani, s egy idő után a sűrű verbális támadást megunja az ember, no meg azt, hogy tíz esetből minimum nyolcszor gusztustalan mákkal szednek le: 100-150 méterről célzás nélkül headshot, vaktában szétdobált gránátok, legg*cibb (elnézést a kifejezésért) helyekre (spawn point, egyetlen kijárat/egyetlen ajtó, ahol közlekedni lehet a pálya többi részére stb.) trip lerakás, "még egy katona" faktor (négyet leszedsz, alig van HP-d, és jön egy ötödik)...
Sorolhatnám a Murphy törvénye típusú frusztráló eseteket, és a statisztikám az ilyen módszereknek köszönhetően szokott nagyon tré lenni. Egy mittomén' 20 perces CTF kör alatt halok 50-szer, és abból jó, ha talán 7-8 olyan, amit élvezetes, korrekt közelharcban szenvedtem el. Elszenvedtem, de élveztem, mert fair csata volt.
Nem vagyok nagy játékos, hobbiból néha-néha felnézek pár szerverre, s amikor nagyon belejövök, nem önfényezésből, de nagyon jó 8-10-es headshot-sorozatokat kapok el, amin jómagam is meglepődök, de alapból nagyon átlagon aluli gamer vagyok. Persze a jutalom azonnali gyanúsítás, fenyegetőzés, esetleg egyből ban. Szeretném én jobban az FPS-t, mint anno COD1-ben, amikor tök átlag játékosok összeverbuválódtak egy-egy szerverre, de nálam már elvesztette varázsát a first-person shooter. Úgy még nem akadtam ki soha multiplayerben, mint az elmúlt néhány hónapban COD2-ben... Pedig imádni való, könnyen szokható custom mapok vannak rajta, azok a gyengéim. A COD4MW nem húzott fel ennyire, sőt! No mindegy, elsírtam bánatom...
-
fRooStzzZ
senior tag
cz vagy cro server 17-2
Bann..
anyatok
megvannak vadulva az emberek -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
norby91
üzenetére
Igen, erre rajottem...
Es sajna nem egy ilyen szero van, ahol csal az admin..
De mivel en nem hasznalok xf-t, igy nehez szerot talalni.
Ugye eredeti game, a csatlakozasnal keresek egy szerot, es ott jatszok...
Csak sok "inaktiv" szerver van, magyarok kozt meg tan nincs is a listaban semmi. -
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
fRooStzzZ
üzenetére
Ennyit az adminokrol...
Ma a 2. szerverrol tettek ki.. Hogy miert, nem tudom..
Pedig mostanaban olyan bot vagyok mint allat...
CKM-rol is bannoltak, meg egy kulfoldi szerverrol is...
Az a baj, mar mindenki kap rcon-t, es nem tudnak az emberek mit kezdeni magukkal, csak bannolni a masikat..
Sose legyen nagyobb oromuk az eletben, azt kivanom az ilyeneknek.. -
fRooStzzZ
senior tag
Van itt CKM-es emberke?
-
mima1017
tag
válasz
Froclee
üzenetére
Sziasztok,
A te hozzászólásodhoz csatlakoznék, mert gondolom te sem 1-2 éve játszol.
Annó a Cod2-t 2006-ban kezdtem el játszani, akkor még Outcasted volt a menő. az osztálytársam Darius volt aki a Wonderful5-ban játszott vagy W5 kinek hogy, Caesar - Z1koX vezetésével.Emlékszem még a régi "nagy nevű" pubokra, Hit & Run, ARC szerver stb stb...
De szép idők is voltak ezek. Meg az a rengeteg CB-s meccs, mennyi meg mennyi demót megnéztem, mennyi konfliktot irtunk a haverokkal..
Jó visszagondolni erre a játékra. Ha visszatérne a CB, vagy CG fel fejlődik olyasmi szintre, akkor lenne értelme visszatérni, és megpróbálni visszarázódni.
-
Sziasztok. Lehet meg ezt a jatekot kapni valahol?
Kellene nekem eredetiben online koddal
Nagyon regen jatszottam mar, akkor is mindig online. Vannak meg serverek? Egyelore ennyi
-
tibee77
őstag
A demo az amit a jätek közben veszel fel a /record konzol paranccsal a fragmovie-kat pedig az ilyen demokbol vägjäk össze.(a szebb shotokat)
-
Nestor16
senior tag
Nekem egyébként egyetlen egy videó van, amit éveken át elmentettem, mert azt láttam legelőször, mint komolyabb demó - a ti szavaitokkal élve - és szerintem mai napig megállja a helyét.
Egyébként nem tudom hány helyre van feltéve, de ezt spec direkt a mai napig tárolom.
[link] - szerintetek milyen?

-
pr1mzejEE
addikt
válasz
Froclee
üzenetére
Dobd fel légyszi a demókat valahova!! Minél többet, ha lehet, nosztalgiáznék, köszi!

Egyébként nekem személy szerint Solz volt az egyik nagy kedvencem, luckeR mellett.
De volt még jó pár játékos, akik nagyon jók voltak. matjee pl, bár ő 2010 felé brillírozott, ha jól emlékszem. -
Nestor16
senior tag
Valami profi videókat dobhatnátok a topikba, akinek vannak vagy linkeket.

Szívesen megnéznék párat, sőt még live-t is, de nem tudom van-e egyáltalán. -
Froclee
őstag
régebbi motorosoknak.
mostanában sokat szoktam arról morfondírozni, hogy kik voltak a legjobb cod playerek.
csipa: aki szerintem szóba jöhet: solz és lucker. mindkettőjüknek láttam már jópár demóját, meg követtem őket anno, de szerintem egyértelmű hogy solz. lucker egy beteg állat, legnagyobb makkokkal a világon, de solz meg szerintem nevetségesen húgyba lőtt minden csapatot.
volt egy demóm mikor a speed linknek osztott 30-at bureszon, megmegvan egy mikor az ős dignitas-t oltja (Mick-féle),ha kell feldobom. a finn sec is nagy király volt.
amerikából pedig prank.
magyarok közül z1koX és kradzzje a jelöltem.szerintetek?
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
regener
üzenetére
Lejart szerk ido...
Par szaz (talan 1000+) orat letoltam ott az easy-n, azt valamin osszevesztunk.
Attertem a bro-ta, az meg szaggatott mint allat. De ott is 1 evet lehuztam szerintem.
Akkor lett STXX, e-team, azelott koma, veteran's korabbi neven crash gaming..
HGC-hez szegodtem egy kis idore... xf szerint 2800+ oram van, de alig jatszottam vele.(xf-rol)
ASE volt meg abban az idoben nyero nalam, meg fejbol az ip-k. Most meg ugye az online resznel kapcsolodas, es annyi. Vagy 2-3 eve nem x-ezek megint..
5ev cod1 volt azelott, meg 5k tuti van a 2be..
De mar nem mozog a kezem, mintha az asztalra le lenne ragadva... Igaz most is vannak nagy pillanatok, de kozel nem az vagyok mint regen
van egy par gb-nyi demo.. Tsaba egyszer azt mondta, kibelezi a gepemet.

sokan nem szerettek velem jatszani.
Most meg mar en nem szeretek senkivel, mert a legultoso bot is lelo vagy leut. 
-
regener
veterán
válasz
fRooStzzZ
üzenetére
Jaja, ojoj, Semir, Tsaba, Winterss és még sokan. Túrkáltam a régi elmentett dolgok között és ott találtam eztis (többek között), de annyit tudok az EASY-ről hogy sokan átmentek WOT-ra aztán egyszercsak megállt az oldal és a TS-ük is, FB oldaluk is volt, azis eltűnt.
A linkelt kép pedig ekkori: 2011.01.14 22:57:31.

-
pr1mzejEE
addikt
válasz
po1son
üzenetére
Mi 2v2-t játszottunk. Olyannyira jól sikerült, hogy a 3. mapon már 4v4-et toltunk a két horvát sráccal, akik ellen addig játszottunk. Ilyen amúgy előtte még nem nagyon volt. Olyan igen, hogy 4 mapot, de hogy együtt..

Mondta a srác az xf-ét, de sajnos azt csak később raktuk fel.. Mindenesetre jó volt, a lanoknak meg örülök.ui.: kicsit off, de a gozás nekem meg már nem pálya, túl sokat kéne vele foglalkoznom, hogy normális/jó szinten legyek, az meg már nem igazán élvez prioritást.
-
po1son
addikt
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
Múltkor valahogy felkeveredtem xfirere és rögtön hívtak játszani egy cg-t, de hát pár kicsit beporosodott a gépezet a sok cs:go után.

De az a durva, hogy van még pár száz ember, akiket ismerek és még aktívan tolják. Úgy nézz ki, hogy a közel jövőben lesznek még lanok link. -
po1son
addikt
Úgy nézz ki vannak csapatok, akik még mindig életben tartják a játékot versenyszinten.

Múlt héten hétvégén egészen jó lan volt Horváthországban, ahol 32 csapat volt és köztük 3 magyar is.
A magyarok közül a legjobban a Wild teljesített, akik 2. helyezettek lettek.
Minden info a lanról itt: link -
Wiz Khalifa
veterán
válasz
laceszgamer
üzenetére
Köszi a linket de ez nem szerveres.

-
laceszgamer
addikt
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
http://www.moddb.com/mods/meatbot-v092
-
Wiz Khalifa
veterán
Sziasztok!
Nem tudnátok segíteni nekem hogy honnan tudnám leszedni a BOT-okat? Van egy szerverem (Brutality Server) és hogy ha nem vannak annyian a szerveren akkor se legyen unalmas. Láttam nem egy szerveren hogy vannak botok. Na nekem kéne az a mód.
Tudtok linket adni hogy honnan tudnám leszedni a módot?

-
Pixx96
aktív tag
válasz
chungee
üzenetére
http://luxhosting.hu/
szerintem a legjobb szolgáltató ezt úgy mondom hogy napi 5/6 órát lazán warozunk szerónkon és lagmentes!!
vehetsz clans.hu-tól is olcsó
de lagolnak szervereiksynhosting.hu/eu nem jó állandóan ddosolják (lagoltatják) szervereiket meg feltörik a webadminokat
Sunwell.hu nem rossz szolgáltató bár most nem tudom milyen már vagy 1 éve nem volt szerver innen rendelve
-
Stevan87
tag
PB-t hogyan tudom frssítani? Mert eddig régi gépemen 3 évig fent volt,és játszottam,így kimaradt az az időszak

Azt olvastam,hogy a pbsetup az evanbalance-s már nem támogatja.Akkor hogy?
-
chungee
addikt
Estét!
Ha TDM szervert szeretnék bérelni. Melyik szolgáltató mellett döntsek
Főbb szempontok:- éves előfizetési kedvezmények
- belföldi szerver legyen az alacsony ping miatt (Trékomnál vagyok ADSL M csomagban)
- 12-14 slot
- ár -
fRooStzzZ
senior tag
Udv!
Kerdesem lenne, megpedig az..
Mitol nem tudom (tudtam) telepiteni a jatekot?
Miota megjelent, codozok. De telepitessel meg sosem volt baj.
W8.1-re nem ment fel a jatek, valami hasonlo hiba miatt.
Olvasgattam, de normalis, hasznalhato leirast nem talaltam mi a baj.
Mondom ok, velem nem tolsz ki. Masik ssd-re dobtam egy w7-et. Mondom legalabb a cod menjen ha jatszani akarok.
CD betesz, telepites elindul. Serial megad, nect, next, next..
Megakad ott, hogy removing app... Es onnan semerre sem megy.
Cancel, majd kezd ujra.. Jon a hibauzenet itt is.
Mappa torol, telepites ujraindit.. Semmi. Gep resi, telepites indit. Megint elindul, de ugyan csak megall ott.
Mondom ok.. Ha igy, hat igy.
Elmegyek a "viragboltba", telepites. Eredeti serial felhasznal, mukodik..Otlet, hogy mi lehet a baj?? A CD-n egy karc sincs, mindig is arrol telepitettem.
De ahogy latom, a neten sokan jonnek elo ezzel a hibaval. -
törölt tag
Leírtam:
,,The instruction at 0x0057fa72 referenced memory at 0x88780078. The memory could not be read.Click on OK to terminate the program"
Új hozzászólás Aktív témák

Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- Ingatlanos topic!
- BIOS topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fel is raknám, ha nem Codehookolna a memberek 80%-a...

Most támadt kedvem lövöldözni és szembesültem azzal a ténnyel, hogy nincs már

Koszonom
Nagyon regen jatszottam mar, akkor is mindig online. Vannak meg serverek? Egyelore ennyi