Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
-
Mobilarena
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
vashal
üzenetére
http://www.esl.eu/hu/ <-- Liga.
PCW= practice clan war. -
stefyY
őstag
Valaki ESL valamikor...?
Vagy PCW...? -
vashal
tag
válasz
fRooStzzZ
üzenetére
én a Kelly's Heroes Team szervereken szoktam játszani.nagyon normális csapat,és elég hamar repülnek a csalók
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
KHT CTFB Rifle eXtreme+ 2.7: 37.221.209.132:28966
KHT S&D eXtreme+ 2.7: 37.221.209.130:28963
KHT CTF Pub eXtreme+ 2.7: 37.221.209.132:28978
KHT DM Rifle eXtreme+ 2.7: 37.221.209.132:29051bár ha összejönnénk annyian lehetne ITT is játszani
-
po1son
addikt
válasz
athomi
üzenetére
Hát igen... Ott elszúrták már az egészet, hogy cod uo után a cod2ből kivették a hardware guid bannt... Ha ez megmaradt volna és folyamatos frissítések jöttek volna az anticheathez, akkor a játéknak majdnem olyan bázisa lenne még most, mint az 1.6nak van. Régen a cod2 magyar mircen voltak csak több mint 1000en a magyar cod2 ladderba több száz magyar csapat...

-
athomi
veterán
válasz
po1son
üzenetére
2006 óta játszok a játékkal, akkor már nem volt.
Bár kétségtelen, hogy akkoriban csak előfordult egy-egy csaló, ma meg már lassan mindenperces a jelenlétük. 
Mai napig nem tudom felfogni hogyan tudja valaki egy wh-val élvezni a játékot.
Soha még csak a fejemben sem fordult meg hogy használjam. Egyrészt nem becsületes dolog, másrészt meg elveszi a játék élvezetét. -
athomi
veterán
válasz
fRooStzzZ
üzenetére
Csalómentes szerver? Olyan talán sose volt.

MP (Magyarítások Portál) SD szerverére szoktam időnként feljárni, bár dual weapon mod van rajta, amivel nem is lenne gondom, de mióta taposóakna és lassan feltöltődő élet, valamint életcsomagok vannak a pályán, azóta kerülöm.
-
fRooStzzZ
senior tag
Udv sracok!
Akad meg valahol csalomentes szerver?
Akar TDM, akar SD. De mar a kukim tele lett 1 eve, hogy minden 5. ember csal.
Eleg nekem sima is, nem kell extreme meg ilyen agyon moddolt vacak.Lehet ujra nekilesek a jateknak 1 ev kihagyas utan, csak mar untam a sok lamat.

-
kivulallo
tag
Sziasztok!
Mit kéne csinálnom, hogy a saját Linux alapon futó szerveremre fel tudjanak csatlakozni a haverok? Mindenkinek 'Bad Key Code' (Rossz CD Kulcs) hibával kidobja őket és engem is, ha a saját külső IP-vel akarok csatlakozni, mintha külföldi szerverre akarnék menni. Local subneten keresztül megy...Tuti, hogy csak valami egyszer konfigot kell átírni de elegem van, fogalmam sincs, hogy mit.
Köszi!
-
Dot
őstag
válasz
dangerzone
üzenetére
Pingelni tudod az illető gépét? Illetve annak kell kikapcsolni a tűzfalat akinek a gépén fut a szerver.
-
dangerzone
addikt
Sziasztok!
Lanon szeretnénk játszani, de valamiért nem látom a szervert ha más csinálja. Hozzám tudnak csatlakozni, de jó lenne, ha én is tudnék hozzájuk. A tűzfalat kikapcsoltam, a vírusirtót is deaktiváltam, nem tudom, mi a gond. Valami tipp? -
stefyY
őstag
Nem modolt pubokból hiány van...

-
vashal
tag
-
tibee77
őstag
Ahogy mondod.

Volt olyan hogy egyik haverom klänjänak a szerojän jätszottunk pubon es a kläntärsa dobott ki mert "csalok".Aztän haver közben järt az erdekemben.
-
SRII
őstag
IP: 95.140.34.60:28963 Ha normálisan barátságos körülmények között akartok játszani. Modern és Régi fegyverek pályákra osztva, több szerver indul klánunkban hamarosan modern külsővel, külön Sniper pályák! Hatalmas Perks arzenál az öldöklésre , és nemrég alakult clanunk is! Lagg-mentes szerver fogad benneteket! Ne haljon ki eme remek játék....gyertek ! Vegyétek elő porosodó játékotok újra! A cod 2-nek még nincs vége!! Még csak most kezdődik a játék!
-
SRII
őstag
válasz
tibee77
üzenetére
már beengedett! igazad van ezt elhagytam az üzenetben, de aki látott már ilyent ...
a szerver cofig fájlát kellet átmásolnom és kész is a gyors letöltést is beállítottam ip címet configba azt csá..
haladok már csak a konfigurálásban kellene segíteni valakinek, pályák felrakása fegyverek berakása...(extreme mod van a szeron alapból így ez sem nagy gond, csak nem tudom még hogy indul.) -
tibee77
őstag
Szerverkezelesben nem vagyok äsz de azt jo lenne tudni hogy mit ir ki mikor nem enged be.
-
SRII
őstag
sziasztok!
Megrendeltem a szerot, ismerkedem vele, a kezelőben már átírtam a címet és a neveket is, eddig od, de sajna nem indul, mit kell tegyek? milyen fájlt hova kell másolni és mit kell kiválasztani a kezelőben ? tudna nekem valaki segítséget nyújtani, sajna az oldalon segítenek a szerver bérlésben de a többiben nem áll módjukban!
Hiba: fellépek a xfire a szeromra bejön a szokásos kép számol 4 ig és belép letöltené a dolgokat de utána egyből kiír valami dowoad stb stb és ennyi!
Kérném ha valaminek van egy kis ideje szánjon meg vele.
-
SRII
őstag
Még mindig fent áll a segítség kérésem!
sziasztok!
Szeretnék tanácsot segítséget kérni valakitől aki jártas a kővetkezőkben!
Szeretnék egy saját szerot cod2 re, a szerver bérlés megoldott így már csak abban kellene segítséget kapni ,hogy is kell felrakni és pályákat hozzáadni.
A segítő kész fórumtársat a részletekről pm-ben tájékoztatnám!
Remélhetőleg valaki megszánja tervemet és segít rajtam.
Ne haljon ki ez a jó kis game! -
SRII
őstag
sziasztok!
Szeretnék tanácsot segítséget kérni valakitől aki jártas a kővetkezőkben!
Szeretnék egy saját szerot cod2 re, a szerver bérlés megoldott így már csak abban kellene segítséget kapni ,hogy is kell felrakni és pályákat hozzáadni.
A segítő kész fórumtársat a részletekről pm-ben tájékoztatnám!
Remélhetőleg valaki megszánja tervemet és segít rajtam.
Ne haljon ki ez a jó kis game!
-
SteveJobs
őstag
Sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy amikor Xfire-ön keresztül belépek a multiba egy ideig(5-10-20perc változó) megy a játék rendesen egyszer csak befagy az egész rendszer és csakis újraindítással lehet megoldani a problémát. És akárhányszor belépek mindig ez megy .
Válaszotokat előre is köszi!
-
korcsi
veterán
Nekem most sikerült belőni 8.1 alatt és tökéletesnek tűnik, kompatibilítás xp sp3-ra, indulás után alt-tab oda vissza, hogy aktív legyen az egér, plusz egér lagg probléma megoldása Microsoft leirása alapján. Régi xfire-el megy jól a multi.
-
Gainka
őstag
válasz
Grave_444
üzenetére
Kicsit meg késve de csak most olvasgatom a topikot.

Mi amikor frag muvit csináltunk /record aztán codplayerrel vettük fel azt a részt ami kellett (ha jol emlékszem)
És mikor ujbol néztük a felvett wart cb-t akkor fel húztam a grafot (mikor cod playerrel néztem) és igy egy max grafos videom volt kézben. Aztán már csak át kellet irn aviba. -
Hulk017
csendes tag
Hali lenne egy olyan problémám hogy ha a multiplayerba játszok akkor lassan indul el a játék mikor elinditom lassan jön be várni kell vagy 1-2percet? miért ? win 8 van a gépemen és gamer gép
köszi a választ elöre is 
-
SRII
őstag
sziasztok, van egy olyan probléma ,hogy minden szerora felenged -fel tudok lépni de van egy olyan szero amire nem tudok fellépni semmi kép, elkezdi a letöltést és csak fekete képet ad be, be sem fejezi a letöltést semmit, mindenki fel tud lépni baráti társaságomat illetően csak én nem- újraraktam a rendszert pachet de semmi- ugyan az! elkezdi a letöltést fekete képernyő és megakad- mitől lehet? ez mi? ez mit tegyek?
köszönöm a segítségetek!
-
athomi
veterán
Hi!
Nem kell valahova egy aktív cod2-es figura (csak SD)?
Igazából cod4-es csapatra vágyok... -
Dot
őstag
válasz
asdexed
üzenetére
A mi szerverünk most 4-en se jó, igaz ha átrakom origire akkor már csatlakozni sem tudunk mert csak számol..
Itt a szerver oldali pb linuxra. bérelt szerverünkről töltöttem le, remélem jó lesz. Elvileg a legfrissebb. (még anno cb-n azt mondták a legfrissebb nem jó elvileg a prok, régebbi verziót használtak). A configja át van picit írva, elvileg több mindent vizsgál mint alapon.Itt van a kliens oldali pb. Mi ezt használjuk, elvileg ez az alap, csak megosztottam, hátha keresi valaki.
-
asdexed
tag
Ha 4-re állítom, az a megfelelő a Duplicate GUID problémára.
Köszönöm a tippet, így találtam meg ezt is.Van viszont egy újabb probléma, amit eddig a guid miatt nem tudtam tesztelni, mégpedig a verzió.
Most azért dob ki a játék, mert régi a szerveren a pb és nem tudja magát frissíteni sem. Feltöltöttem a windowsos pb mappát, de nem jelentett megoldást (mert ugye azok dll-ek, nem .so-k).Erre valami tanács, megoldás, bármi esetleg?
Kerestem frissítést, nem sok sikerrel.
-
Dot
őstag
válasz
asdexed
üzenetére
Most MEGINT rossz a pb master szervere, így mindenkit ezzel dob ki, sajna csak a tört szerverek mennek. Nálunk is ez van, nem lehet vele mit csinálni!
Ki kell kapcsolni a "cd kulcs ellenőrzést" azaz "törté" kell tenni.
Amúgy elvileg a pb_guidrelax 7 lenne a megoldás, legalábbis ezt mondták.(lehet pb_sv_guidrelax 7) -
asdexed
tag
Lehet, hogy nem ez a legalkalmasabb hely erre, de remélem tud valaki segíteni.
A call of duty játékok esetében (de amúgy csak a cod2-t teszteltem), ha bekapcsolom a punkbustert (+set sv_punkbuster 1), akkor mindenkinek 0 a GUID-je. Debian környezetben futnak a dolgok és a szerverhez mellékelt pb fájlokat feltöltöttem a gyökérbe (basedir).
A probléma miatt 1-nél több online játékos esetén mindenkit kidob a pb Duplicate CDKEY/GUID üzenettel.
Hogyan lehetne megoldani a problémát?
-
Dot
őstag
1. Mi a hibaüzenet?
2. Rendszergazdaként futtasd akkor elvileg tudnia kell írni.
3. Ha modos szerverre mész fel, akkor általában minden modnak csinál 1 mappát a cod könyvtárában és mindegyiknek külön cfg fájlja van. Mindegyikbe át kell írnod. Vagy ha újra telepíted akkor uninstall után töröld a cod2 könyvtárat, vagy máshová telepítsd. -
csibe1
addikt
Próbáld meg újratelepíteni vagy előtte törölni a cfg-t és elindítani, hogy létrehozzon egy újat.
Az meg kissé fura, hogy a hozzáférést megtagadja.Most néztem meg a CoD2-4 cfg-t és mindegyiknél gond nélkül meg lehet nyitni Win7x64 alatt.
Nálam nem szokott gond lenni a cfg másolással.Rendszertelepítés után bemásolom a régit, hozzáadom a kulcsokat a registryhez aztán fut gond nélkül. -
SRII
őstag
válasz
tibee77
üzenetére
egyetértek veled, de van igényes elkészítésű is!(és akinek nem fut el újabb annak eléggé jo szórakozás!
mondjuk a többiről meg ne is beszéljünk, admint 4x lelőttem erre mindenki előtt azt írta hogy vh-zol és most kibaszlak, !! én meg?? mi az a vh ember mit tettem és kirakott, azt sem tudom mi az a vh, nem kapcsoltam be valamit vagy mi ez? mindegy is ennyire undok emberek vannak sőt kil camon sokszor látom hogy ugrás közben repülnek és végig látjat merre megyek és vár mig kilépek tiszta helyre ahol lelő, ezek az adminok!
mindegy isa kérdésem még fent áll (fel 3. hsz) nagyon hálás lennék ha valaki tudna segíteni nekem, a cod 4 ben nincs ilyen bajom ott ha felmegyek egyből a nevem van és minden eddigi eredményem megvan! itt persze nem , miért is lenne jó

-
tibee77
őstag
Nekem pont ez az egyik bajom, hogy modoljäk a jatekot.Az kene, hogy semmit ne vältoztassanak, csak fusson a szero es legyen rajta mindig egy jo admin (nem olyan akit ha belösz ketszer, häromszor akkor kidob xD ).
Mod-ok közül max a bigjump ami bejött regen, az nagyon adta.Only rifle, only tj szeron volt hogy 62-1-es statom volt sd-ben.
Szerintetek hänyan csaloztak le? xD -
SRII
őstag
válasz
Andris837
üzenetére
hogy ne lenne élet (bocs hogy bele vau vau) igen sok szero van és nagyon sokan új fegyokkal mappokkal alakiját át a szerot van ahol igen csak igényesre sikerül, igaz régi de még nagyon sokáig élvezhető, természetesen nem vagyok elfogult hisz ha elfutna a bf4 a gépemen vagy az újabb Cod-ok akkor nem hiszem hogy játszanák vele..
-
SRII
őstag
sziasztok!
A cod 2 vel lenne egy kis problémám, sajna van olyan szero ahova be sem enged, valami hibaüzenetet ír ki, a másik problémám az ,hogy akár melyik szerora megyek rá nem jeleníti meg a nevem, mindig be kell írnom újra és újra, így teljesen elveszik minden aznapi teljesítményem, hiába írom át a telepített játéknál (multi opcio) akkor sem marad meg, a config.cfg meg nem engedi átírni mert hozzáférés megtagadva, vagy ha átírt config.cfg -t másolok át ( a nevemre átírva) akkor sem jeleniti meg ...
Tudnátok segíteni nekem, bármilyen megoldás érdekelne, ha valakinek van egy kis ideje akkor teamon be is állíthatná nekem, és nagyon hálás lennék érte.
Köszönöm előre is. -
tibee77
őstag
Nem akar valaki üzemeltetni egy szerot?En kajak meg penzt is adnek bele, csak megbizhatoak legyenek az admin tärsak.

-
stefyY
őstag
Pénteken lesz 7 éve, hogy először játszottam eme csodás játékkal. Nem gondoltam, hogy megélem a hanyatlását...
CB-nek ugye lőttek, teljes PB támogatás is megszűnt...Látom, volt szó az ESL-ről is...3 hét alatt toltam olyan 40 meccset...annyi csaló van, hogy valami hihetetlen...bár az előbb pont nyertünk egyet haverokkal.
Amúgy az egész rendszer egy nagy rakás... ^^ -
Dot
őstag
Jó lenne ha valaki a Activision Master szervereit hostolná!

-
Magyaros
újonc
Új Call od Duty 2 Szerver indult.
Probáld ki rajta magad te is.
Only Rifle & Sniper
Statisztika:
regisztrácio nélkül
név alapján.Hamarosan új pályák
de igazi retro érzésCsatlakozz Te is .
Még MA193.138.125.87:28973
-
polaroi8d
csendes tag
Játszik, még valaki, lehet találni normális klánokkal rendes pcw warokat?

-
tibee77
őstag
Köszi de mär megoldodott.Elolvastam elejetöl a vegeig az elsö hsz-t es räjöttem, hogy fel kellett raknom a legujabb hangkärtya driver-t, aztän engedelyezni a sztereo keveröt, aztän hätulra bedugtam a mikimet es voilä, elindult.

-
tibee77
őstag
Nekem a legnagyobb gondom hogy el se indul windows 8-on.

-
pkbiker1
csendes tag
esetleg videó kártya frissítés?
-
pkbiker1
csendes tag
Sziasztok! cod 2 vel van gondom, régebben 250FPS el ment a játék,most jó hogy ha van 60FPS mit tegyek? tudna valaki segíteni benne előre is köszönöm!!
-
Attila75
tag
válasz
borat26
üzenetére
Adminisztrátorként futtasd, és elindul, csak igen lassan.
Punkbustert manuálisan kell frissíteni.
-
borat26
aktív tag
válasz
pckownz
üzenetére
Nos feltelepítettem az alap játékot, felraktam az xfiret, 1.3-ra felpatcheltem, aztán xfire-ből akartam volna kapcsolódni valamelyik szerverhez és állandóan hibaüzenettel leáll a játék. Mondjuk a pb frissítés kimaradt. Azt le tudom szedni elvileg a call of duty.hu-ról. De amúgy nálam sem az mp sem az sp nem akar elindulni, más lehet a pro lémám. Volt valami kompatibilitási gondja is telepítéskor.
Ötlet, hogy mit ronthattam el? -
borat26
aktív tag
Sziasztok!
Win 8.1 alatt lehet már COD2-vel multizni?
Ha igen, hogyan tudom életre kelteni a játékot?Köszi: Imi
-
ƵøŁĭ
veterán
Üdv!
PB-t nem lehet frissíteni ,ebben az esetben mi a teendő ?
-
Grave_444
nagyúr
Ti mivel szoktatok videót felvenni? Csomó programmal próbáltam, de a hangminőség mindig rossz volt, egyedül Fraps-nál jó viszont ez meg nagyon sötéten vesz fel.

Új hozzászólás Aktív témák

Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Megérkezett a hardverszállítmány
- Haditechnika, harcászat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Parkside szerszám kibeszélő
- Napelem
- További aktív témák...
- Szép állapotú Wireless Xbox Stereo Headset
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Vagy PCW...?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Bár kétségtelen, hogy akkoriban csak előfordult egy-egy csaló, ma meg már lassan mindenperces a jelenlétük.
Soha még csak a fejemben sem fordult meg hogy használjam. Egyrészt nem becsületes dolog, másrészt meg elveszi a játék élvezetét.

mert látom neked sikerült egész jól össze hozni.esetleg zászlólopás is lesz?