Hirdetés
-
Mobilarena
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
SRII
őstag
sziasztok!
A cod 2 vel lenne egy kis problémám, sajna van olyan szero ahova be sem enged, valami hibaüzenetet ír ki, a másik problémám az ,hogy akár melyik szerora megyek rá nem jeleníti meg a nevem, mindig be kell írnom újra és újra, így teljesen elveszik minden aznapi teljesítményem, hiába írom át a telepített játéknál (multi opcio) akkor sem marad meg, a config.cfg meg nem engedi átírni mert hozzáférés megtagadva, vagy ha átírt config.cfg -t másolok át ( a nevemre átírva) akkor sem jeleniti meg ...
Tudnátok segíteni nekem, bármilyen megoldás érdekelne, ha valakinek van egy kis ideje akkor teamon be is állíthatná nekem, és nagyon hálás lennék érte.
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák

Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ubuntu Linux
- iPhone topik
- Assassin's Creed: Valhalla
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Synology NAS
- World of Tanks - MMO
- Witcher topik
- További aktív témák...
- Philips Shaver Series 7000 (elektromos 3 fejű borotva)
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- Lenovo Tab M10 HD (TB-X306F)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE (2020) Oxford Grey 64GB
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest