- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- uleFone Power
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
pr1mzejEE
addikt
válasz vashal #14198 üzenetére
http://www.esl.eu/hu/ <-- Liga.
PCW= practice clan war.Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz vashal #14196 üzenetére
Koszi.
Annak idejen nekem is volt 2x szerverem, de letszam hiany miatt inkabb megszuntettem.
A gepen futott allandoan az rcontool, meg hasonlo marhasagok, mindig tudtam ha van fent csalo, repultek is egybol. A ban nekem is nagy csalodas hogy kihagytak, de volt mikor meg tudtam oldani, volt mikor nem.
Egyik szerver a pb mappanan csinalt valami ban log-ot, onnan tiltogatott. A masik szerveren meg ossze sem tudtam hozni. Igy maradtak a programok..Ami meg a KHT-t illeti, eleg sokat jartam oda is, de sokszor kitiltottak, pedig egyszer sem csaltam..
Csak ugye sokan ugy voltak vele, hogy wh-zok meg meg aimozok, pedig csak a fules szolt egesz szepen..
Ezt sokan el sem akarjak ismerni, hogy fel palyarol a fulessel mindent tudni. Mindenki azzal jott, hogy o is fulessel jatszik, de nem hall semmit..
Akkor vagy a fule xar, vagy kasu a gyerek.
Minden fegyver csere, lepes, bokor zorges, lepcsofok, ugras hallatszodott. Es hiaba mondtam, h nem csalok, kivagtak.. Csinaltak shot-ot is, persze az fekete lett mindig..
Kaptak par videot, akar xf felvetellel, akar tv-t vettem fel kameraval, akkor sem hittek nekem sokszor..
5 evig cod1-et toltam (akkor meg ASE volt) es van 4-5k oram a cod2-ben.
A lan-okat haverokkal meg nem is szamolom, mikor 3 napokra bereltunk egy kulturt es 24ben nyomtuk a jatekot sokszor.. Vegen meg 5v1 is volt, valami pici eselyuk legyen. Nekem csak egy csipa vagy egy kar98 kellett, a tobbi meg azzal van amivel akar.. De hat hiaba.Anno a Leto-n jatszottam, az egy olasz szerver volt, ott talan ha 2 nap alatt volt 1 csalo.
Ott 1 evig nyomtam, de a vegen mar kezdett laggos lenni.
Akkor jatszottam a Bro-n, Easy-n, e'Team-en, DHT, CKM, Crash, currahee veteran.
pub majom vagyok, cb-re nem jartam. max 1-2x. Pedig eredeti game, minden.Vege fele meg mar untam a laggot, hiaba volt 300-700 fps-em, 10-20 pingem, de ugy szaggatott, mint ha 5 fps-el jatszanek. Egyhelyben futtottak az emberek, nem utott, nem ugrott, az egerre nem 1mp-es kesessel reagalt, megodrultam / lottem megallt a kep stb..szoval szar volt minden.
Akkor kimentem kanadaban, onnan ugye hun szerver nem a legjobb, alapbol volt 200 ping, viszont az ottani szerok meg marha szarok voltak. Igy abba hagytam az egeszet.
No de minegy.. lehet hamarosan teszek meg egy kort. Ha nem jo, akkor cod elfelejt vegleg.
-
Attila75
tag
válasz vashal #14214 üzenetére
A gárda változik folyamatosan, hiszen vannak új tagok mindig, a veteránok meg többnyire nem rendezkednek. Mint korábban mondtam adminok között is megtalálható minden szintű játékos. Azért tudtommal még senki nem volt bannolva, mert tudott játszani. A szerver beállítás többnyire mindig változik, mindig csak egy kicsit. Ez kinek kedvez, kinek pedig ront a játék élvezetén. Nem tud senki mindenki kedvére való szervert csinálni, épp ezért van jópár szerver szabadon lehet válogatni. 4 szerverünk van jelenleg, mi nem követjük el azt a hibát, hogy a különböző játék típusokat váltogatjuk a szervereken. Van TDM, SD, CTF, CTFB Rifle.
Új hozzászólás Aktív témák
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs