Hirdetés
- Apple Watch
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wans
aktív tag
Igen, fejlodik a vilag. De videojatekok teren akik olyanok, mint vagy en, akik lenyegeben az elejetol ott vannak a szeren, mar nem nagyon tudnak ujat mutatni. A nagy ujdonsagoknak a kora 2000es evek vegen volt, amiota mar eltelt 10 ev. cod4, mw2, bf bc2, bf3 crysis, gta4, mass effect, assasins creed...stb amik hirtelen eszembe jutnak es amik a legjobban meghatatoztak azt az iranyvonalat jatekok teren ami a mai napig tart. (grafika, single, multi) szoval tul sok ujat mar nem nagyon tudnak mutatni sem neked sem nekem. azota egy olyan dolgot tudtak kitalalni, amire azt mondom, hogy eredeti, az a battleroyal. persze azota van mar raytracing meg crossplay, amik szep dolgok, de nincs akkora jelentoseguk sztem, mint amit 10 evvel ezelott akkor letettek az asztalra. nekem a bf1 meg a bf5 is ugyanannyira szep, attol fuggetlenul, hogy az utobbiban van raytracing. talan a crossplay az, ami most egy fontosabb dolog, de az is csak egy merfoldko, hogy lehet vegre kulonbozo platformok kozott jatszani es ezt sikerult vegre elerni.
sztem ahhoz, hogy ugy erezzem, hogy tenyleg valami hatalmas tartalmat tettek bele, ahhoz vmi nagyon uj es eredeti dolgot kellene alkotni, amihez nekem pl semmi fantaziam nincsen mi lehetne. es sztem sokan nem is tudnak megfogalmazni, hogy mi az a + nagy tartalom, ami meg kellene nekik, de nincs benne a jatekban. battle royalon kivul (ami mar nem uj dolog, de azert meg friss), mert azzal lenne teljes az idei cod.
Sztem ezeknek a mappoknak a szama fizikailag megfelo. nyilvan aki csak egy jatekmodot nyom, az csak a mappok egy kis csoportjaval fog talalkozni. viszont az sztem pozitivum, hogy minel nagyobb jatekosreteget probalnak megfogni. nyilvan en ugy tudom, hogy a dlc-s palyak ingyenesek lesznek, de lehet tevedek. akkor viszont annak tekinteteben nem gaz annyira ez a palya mennyiseg. nyilvan igy, hogy kevesebbet penzt kernek osszessegeben igy eri meg nekik is (a sajat mercejuk szerint).
a challengeket valoban sikerulhetett volna egy kicsit jobban megoldani. nekem is speciel egy kicsit gagyinak tunik ez a rendszer, de legalabb van valami. nekem pl az mw2-es rendszer tetszett a legjobban, hogy mindenbol k*rva sokat kertek, hogy aztan pl kapj egy viszonylag egyedi emblemet vagy vagy title-t, ami challange nehezsege miatt csak keveseknek volt meg. (pl. 1000 kill ac-val, 1000 headshot vmelyik assault rifle-el, 10000 oles egy adott fegyverrel.... ami azert jo sok volt, de jo par meg is lett
) de ezt leszamitva 5-6 nap utan meg nem fogom megunni. persze, lehet nem fog lekotni annyi ideig, mint mondjuk egy mw2, de azert meg korai lenne (nekem legalabbis) azt mondani, hogy unalmas.
ground war nekem csak egy palyaval jon be, a kofejtossel. a masik, ahol a toronyhazak vannak az nekem is tul nagy. az a kofejtos palya kicsit olyan, mint amikor 40en meg 50en voltak egy szerveren cod4ben vagy cod5ben es mindenki lott mindenkire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- Milyen széket vegyek?
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- PlayStation 5
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest