- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibruaa
újonc
Sziasztok! Egy pici hardver segítséget kérnék Warzone-hoz!
Jelenleg van egy egy i7-7700k procim egy 2080 ti mellet, meg persze 16gb rammal. A gépet folyamatosan fejlesztgetem, kiindulásnak egy i5-7400, 1060 6gb volt. Jött először az i7 aztán nemrég a 2080ti. Hozzáteszem, minden egyes fejlesztésnél nagyot ugrott az fps szám. Most ott tartok, majdnem minden maxon van, rtx on, és még streamelek is mellette (vga decoder, 1pc setup), és megvan az átlag 90-100 fps 2560x1080p-be, de még kéne hozzá egy kevés. Egész jól kitudja hajtani a proci a videokarit ahhoz képest, hogy elméletben nem kéne ennyire (bottleneck).
Eljutottam arra a pontra, hogy fejlesszek egy procit mert kevésnek érzem ezt a 4 magot, viszont így már az asus b250f lapomat is le kell cserélnem.(az i7-7700k-nál nincsen feljebb teljesítménybe ehhez a laphoz)
Gondolkodtam amd procikon, de eléggé elvannak szállva az árak a ryzen5 3600-at illetően, így egy alternatívának 3500x-et néztem. Intel oldalról meg i5-9600k vagy az i5-10400.
(Nem csak warzone-ra használnám, de az a fő szempont)Szerintetek melyik lenne jó megoldás úgy, hogy még később szívfájdalom nélkül tudjak upgrade-elni? Nem feltétlen ezt a 4 procit akarom, mást is szívesen meghallgatok. Nekem csak annyi a lényeg, hogy lappal együtt megálljon 120 rongyba ez az upgrade. Az alaplapon nem szeretek spórolni, de nem is a legdrágábbat keresem, azt 50-be állítanám meg nagyon max. De ha valaki azt mondja, megéri még egy picit várni a csodára, hogy lejjebb menjenek az árak, vagy azt hogy xy cucc egy picit drágább és mégy gyűjtsek rá egy picit mert sokkal jobb, ettől sem hátrálok ha nagyon muszáj.
Ui.:A legelső setuppal semmiféle probléma nem volt, i7-re váltásnál előjött a tipikus folyamatos dev error hiba (magától elmúlt), majd a 2080ti-ra cserénél directx hibát jelez ha grafikát állítok (nem igazán zavar, egyszerűen nem állítok ha meccsbe vagyok), és néha fatal errort (fatal errort csak ritkán hozza, win10-et már legalább 5x telepítettem újra, teljesen 0-ról kezdve, minden lehetséges dolgot kipróbáltam amit a fórumokon írtak de nem akar megszűnni)
Előre is köszönöm a segítséget!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -40% Ryzen 7 7735U 16/512 2,2K 680M 2GB
- PHILIPS 279M1RV/00 - 4K, USB-C, 144Hz
- RTX4080/ Ryzen7 8700F/ 96GB DDR5 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Boya BY-M1 mikrofon
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest