- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz
ArchElf #3196 üzenetére
Jah, csak az a típus .NET könyvtárban érhető el...
shinodas: Használhatsz double -t, akkor közelebb kerül az érték. Sajnos a számítógépes számábrázolásnak vannak ilyen hátulütői, pont ezért lebegőpontos értéknél sosem nézünk egyenlőséget, mindig vmi küszöbértéket vizsgálunk.
Ehh, Jester megint megelőzött...
-
artiny
őstag
válasz
ArchElf #3191 üzenetére
Igen szlovák kommentek...
itt van esetleg aki kiprobalja,egy virtual port
http://www.fabulatech.com/virtual-serial-port-kit-download.html
A baj a progival,hogy nem tudom miért nem fogadja amit küldök. -
Jester01
veterán
válasz
ArchElf #3105 üzenetére
Igen, lehet hogy az egész arról szól, hogy a kolléga elfelejtette kikapcsolni az optimalizációt.
hruodnand: úgy értettem, hogy ha a program működése szempontjából lényegtelen a kezdőérték, akkor a fordítónak nem muszáj nulláznia.
Mellesleg aggresszívabb optimalizáció mellett (linuxon!) az egész ciklus eltűnik a fenébe tömböstül mindenestül - mivel nincs használva. Ellenőrizd az optimalizációs beállításokat.
-
eriktoth
tag
válasz
ArchElf #2854 üzenetére
Lényegiben a faladat több részből áll de a fő dolgok, hogy összeadass,kivonás, osztás, szorzás segítségével kell kiszámítani egy arcsin függvényt és egy logaritmus függvényt, ez a lényeg aztán meg van olyan hogy szakasz kiszámítása, és paraméterekkel kell beadni hogy mit akarsz kiszámolni de az mar más tészta
-
-
-
blaces
tag
Az előző hsz. alapján én is így logikáztam. Áttekinthetően leírtad, most már világos, hogy akkor mit csinál "valójában" az if függvényem.
Ez a 0, 1 igaz, hamis-os kiértékelés magyarázattal (jó ez a szemlélet mód), már tényleg értem, hogy miért így csinálta elsőnek
ezek után szerintem már én is megtudom csinálni, hogy mit csinál az if függvény, vagy leellenőrizni magam.
-
blaces
tag
Kösz, szóval ha kiértékeli az egyik egyenlőség jelet, akkor már nem foglalkozik a másikkal? (erre nem gondoltam)
és ezért kell így külön kétszer megadni a feltételt... vagyis hogy a változót azt mindig egy reláció jellel kell szerepeltetni? (nem egyszerre kettővel ahogy én csináltam)
/csak egy artimetikai műveleti jelet kaphat, és nem kettőt/
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple MacBook
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ASUS ROG STRIX 850W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Corsair RM850i 850W Gold Moduláris Tápegység
- Corsair RM750X 750W Gold Moduláris Tápegység
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest