- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArchElf
addikt
Miért van erre szükség? Miért nem jó a timer start/stop?
Amúgy szerintem ez kell neked (ha a Timer precizitása túl alacsony): QueryPerformanceCounterAE
-
Jester01
veterán
Ezt most nem nagyon értem. Egyfelől egy időmérőnek nem kell "futnia": az csak annyi, hogy megjegyzed az időpontokat. Másfelől, ahhoz, hogy elindítsd/megállítsd eleve kell valami végrehajtási szálad legyen tehát egy másik szál innentől kezdve fölösleges.
Ettől függetlenül persze lehet szálakat csinálni windowson is, lásd msdn.
-
Úgy tűnik nem.
Ez a GpsEllenoriz(gps) mi, és honnan jön? Mert nem teljesül a feltétel ránézésreEgyébként egy pár jótanács:
1) A programkódot a "Programkód" gomb megnyomása után másold be, hogy más is el tudja olvasni. A monospace sokat segít... Meg talán az indentáció is megmarad. Ugye indentálsz? Mert ha nem, akkor szokj rá.
2) Instant tarkónlövés, globális változó, amit utána érték szerint átadsz egy függvénynek, amit utána egy másik függvény ír... Legalábbis a bal esetében, a fordulasVolt globális változó értékét így nem fogod módosítani egyátalán... Az int* átadás kiment a divatból?
3) Még mindig nem tudom, a GpsEllenoriz(gps) mit csinál, de szerintem célravezetőbb lenne, ha csak egyszer futtatnád le ciklusonként, és a visszaadott struct példányt hasonlítgatnád a feltételben.
-
skoda12
aktív tag
Ennek működnie kell:
char* line = "25asifh 125 dfis df 25 25 25 dsojg 2525";
const char* pattern = "25";
char* tmp = line;
int count = 0;
do
{
tmp = strstr(tmp,pattern);
if(tmp)
{
char *ch1 = tmp;
char *ch2 = tmp;
ch1--;
ch2 = ch2 + strlen(pattern);
if(((*ch2) == ' ' || (*ch2) == '\0') && (ch1 < line || (*ch1) == ' '))
{
count++;
}
tmp = tmp + strlen(pattern);
}
}while(tmp);
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Canton CD 1 SC Aktiv-Subwoofer + 2db Canton CD 10 + Canton CD 20 center
- Pc rx7600 xt 16gb
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX2060 Super 8GB!
- Meta Quest 3 (128GB) VR szemüveg megannyi kiegészítővel - szinte új állapotban, garanciális
- Eladó GAMER konfig! I5-12400F 512GB SSD 1TB HDD 32GB DDR4 RTX3060 12GB!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest