Új hozzászólás Aktív témák
-
ArchElf
addikt
Miért van erre szükség? Miért nem jó a timer start/stop?
Amúgy szerintem ez kell neked (ha a Timer precizitása túl alacsony): QueryPerformanceCounterAE
-
Jester01
veterán
Ezt most nem nagyon értem. Egyfelől egy időmérőnek nem kell "futnia": az csak annyi, hogy megjegyzed az időpontokat. Másfelől, ahhoz, hogy elindítsd/megállítsd eleve kell valami végrehajtási szálad legyen tehát egy másik szál innentől kezdve fölösleges.
Ettől függetlenül persze lehet szálakat csinálni windowson is, lásd msdn.
-
Úgy tűnik nem.
Ez a GpsEllenoriz(gps) mi, és honnan jön? Mert nem teljesül a feltétel ránézésreEgyébként egy pár jótanács:
1) A programkódot a "Programkód" gomb megnyomása után másold be, hogy más is el tudja olvasni. A monospace sokat segít... Meg talán az indentáció is megmarad. Ugye indentálsz? Mert ha nem, akkor szokj rá.
2) Instant tarkónlövés, globális változó, amit utána érték szerint átadsz egy függvénynek, amit utána egy másik függvény ír... Legalábbis a bal esetében, a fordulasVolt globális változó értékét így nem fogod módosítani egyátalán... Az int* átadás kiment a divatból?
3) Még mindig nem tudom, a GpsEllenoriz(gps) mit csinál, de szerintem célravezetőbb lenne, ha csak egyszer futtatnád le ciklusonként, és a visszaadott struct példányt hasonlítgatnád a feltételben.
-
skoda12
aktív tag
Ennek működnie kell:
char* line = "25asifh 125 dfis df 25 25 25 dsojg 2525";
const char* pattern = "25";
char* tmp = line;
int count = 0;
do
{
tmp = strstr(tmp,pattern);
if(tmp)
{
char *ch1 = tmp;
char *ch2 = tmp;
ch1--;
ch2 = ch2 + strlen(pattern);
if(((*ch2) == ' ' || (*ch2) == '\0') && (ch1 < line || (*ch1) == ' '))
{
count++;
}
tmp = tmp + strlen(pattern);
}
}while(tmp);
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest