- Ilyen lesz a Fairphone 6
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArchElf
addikt
Miért van erre szükség? Miért nem jó a timer start/stop?
Amúgy szerintem ez kell neked (ha a Timer precizitása túl alacsony): QueryPerformanceCounterAE
-
Jester01
veterán
Ezt most nem nagyon értem. Egyfelől egy időmérőnek nem kell "futnia": az csak annyi, hogy megjegyzed az időpontokat. Másfelől, ahhoz, hogy elindítsd/megállítsd eleve kell valami végrehajtási szálad legyen tehát egy másik szál innentől kezdve fölösleges.
Ettől függetlenül persze lehet szálakat csinálni windowson is, lásd msdn.
-
Úgy tűnik nem.
Ez a GpsEllenoriz(gps) mi, és honnan jön? Mert nem teljesül a feltétel ránézésreEgyébként egy pár jótanács:
1) A programkódot a "Programkód" gomb megnyomása után másold be, hogy más is el tudja olvasni. A monospace sokat segít... Meg talán az indentáció is megmarad. Ugye indentálsz? Mert ha nem, akkor szokj rá.
2) Instant tarkónlövés, globális változó, amit utána érték szerint átadsz egy függvénynek, amit utána egy másik függvény ír... Legalábbis a bal esetében, a fordulasVolt globális változó értékét így nem fogod módosítani egyátalán... Az int* átadás kiment a divatból?
3) Még mindig nem tudom, a GpsEllenoriz(gps) mit csinál, de szerintem célravezetőbb lenne, ha csak egyszer futtatnád le ciklusonként, és a visszaadott struct példányt hasonlítgatnád a feltételben.
-
skoda12
aktív tag
Ennek működnie kell:
char* line = "25asifh 125 dfis df 25 25 25 dsojg 2525";
const char* pattern = "25";
char* tmp = line;
int count = 0;
do
{
tmp = strstr(tmp,pattern);
if(tmp)
{
char *ch1 = tmp;
char *ch2 = tmp;
ch1--;
ch2 = ch2 + strlen(pattern);
if(((*ch2) == ' ' || (*ch2) == '\0') && (ch1 < line || (*ch1) == ' '))
{
count++;
}
tmp = tmp + strlen(pattern);
}
}while(tmp);
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest