- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hruodnand
senior tag
válasz
Jester01 #3104 üzenetére
Igen, de nekünk vizsgán debuggolással kell igazolni, hogy működik a program rendesen. Na most, ha nem ad nekem kezdőértéket, amit ugye beállítok, akkor onnantól kezdve karó! Szóval nincs benne printf, meg ilyenek. Csak debuggolás. Windows alatt ugye nem ad értéket, gondolom az előbb említett fordítóbeli különbségek miatt, de Linux alatt meg ad.
Gondolom, "az csak írja a tömböt" alatt, azt értetted, hogy nem fogok kiíratni az értékét
-
hruodnand
senior tag
válasz
Jester01 #3098 üzenetére
Igazad van, de szerintem nyugodtan nullázhatja, attól függetlenül, hogy fogom-e használni az adott tömbelemet vagy sem.
Neki kutya kötelessége, ha én azt mondom.
Linux alatt miért működik az érték adás rendesen? Windows alatt pedig miért nem?
Ilyen különbségek lehetnek a kettő között? -
hruodnand
senior tag
Szia!
Köszönöm, hogy meglested.
Disassembler se akar működni rendesen.
Windows 7 x64 alatt van a CodeBlocks... Nem tudom, hogy számít-e.
Szerintem felrakok egy Ubuntu-t, mert így nem tudok programozni...
Windows mellé nem fogom felrakni, inkább virtuális gép, mert az egész winchesterem TrueCrypt-es. Nem szeretném hazavágni az adataimat.Ismerős gépén (Ubuntu-val, CodeBlocks-al) tökéletesen megy a program, mármint értéket ad a tömb elemeinek.
Érdekes.
-
hruodnand
senior tag
Sziasztok!
Egy kis problémába ütköztem CodeBlocks terén.
Debug-olás: LINK
A linkelt képen jól látható, hogy az u1-es tömböt szépen feltölti "0"-val, míg az u3-asat nem! Holott evidens, hogy azt is fel kellene töltenie.Próbáltam sokféleképpen megadni neki a nullát, és sehogy se ment. u2-es volt alapból a neve a tömbnek, de átírtam u3-asra kínomba.
CodeBlocks hiba vagy esetleg én néztem be valamit?
Megj.:
Minden más kódrészlet a programban ki van kommentelve, illetve csak ezt az egy fájlt használom.MOD:
A program le lett fordítva újra természetesen.
Azt is tudom, hogy 8 elemű a tömb és én 7 elemet rakok bele u3-nál, de ez ugye nem lényeg,
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Lenovo Ideapad3 Ryzen3-3250 MAGYAR Billentyű IPS FHD 12gb ram 256 ssd windows11
- PIROS Lenovo Ideapad Ryzen3-3250 IPS FHD 8gb ram 512gb ssd windows11
- Lenovo YOGA L13 Gen2 / Intel i7-1165G7 / 16gb ddr5 / 500gb ssd / FHD TOUCH / Ceruza / windows11
- Lenovo ThinkPad L390 / Intel Core i3 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD lcd /Windows 11
- Lenovo ThinkPad T580 / Intel i5-8350 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD lcd /Windows 11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest