- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
Capricornus #500 üzenetére
Bocs, félreértettelek. Azt hittem valaki van a gép előtt, aki nyomkodja a billentyűzetet, és a fókusz vesztés miatt nem tudod elkapni a gombnyomást.
Ha azt akarod, hogy a programod automatikusan fusson, miért nem szolgáltatásként csinálod meg?Tehát ha jól értem adott egy program, amit nem te csináltál, és ezt akarod valahogy egy általad írt programmal "automatizálni" ? Jól értem?
Vagy még egy ötlet. Létezik az AutoITnevű ingyenes fejlesztőkörnyezet. Ezt kimondottan billentyűzet, és egér szimuláláshoz találták ki eredetileg. Mára sokkal tovább fejlődött, esetleg nézd meg ezzel mit tudsz kihozni a dologból.
-
martonx
veterán
válasz
Capricornus #498 üzenetére
Szia!
Én a helyedben inkább hook-olnám a keyboardot, egy dll hívással. Már ha jól értettem a problémádat, és billentyűzettel vezéreled a felületet.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- PlayStation 5
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest