- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capricornus
aktív tag
-
skoda12
aktív tag
-
Galacska
csendes tag
Szia Martonx!
Köszönöm,építőjellegű hozzászólásodat.
Azért ITT tettem fel ezt a kérdést mert gondoltam,már más is járt így (konkrétan ezzel a programmal), és talán megosztotta volna velem is,mi a probléma a gépemen,mert eddig én is eljutottam,ennél fogva,nem... nem segítettél... se sokat se keveset,de örülök,hogy ez ekkora () örömöt okozott Neked.
Köszönettel
Gala -
amargo
addikt
VB még értem is, de a delphit már nem. Script nyelveken ezt tényleg csak pár sorban meglehet csinálni, sőt bash-ben ez nagyon minimális, 5perces feladat.
Ez a feladat szerintem hibakezeléssel 15 - 20 sor és akkor csak a hasamra csaptam és kb 5-10perces meló c++, könyvtárhoz kell egy rekurziv bejárás talán ez dobja meg a kódolást. (bár az is lehet az STL-nek erre is van megoldása)"C++-ban is, de míg ott lehet, hogy 100 sornyi kódja lesz (10 órányi kódolással, debugolással)"
ööö lehet én néztem be valamit és nem csak annyit, kell, hogy egy könyvtárszerkezetet bejársz és bizonyos dátumú fájlokat átmásolsz máshova más néven bitenként?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest