Aktív témák

• ladybug
    őstag

Rékus nem aludt el. Kivittem az udvarra, kicsit tologattam, aztán betettem az árnyékba egy fa alá. Nagyon szereti nézegetni, ahogy a szál fújja a leveleket.
    3-kor bementem Borkáért, hgy felébresszem. Nehezen ment. Úgy szeret feküdni. Olyan, mint Kedvesem. Elvégre az ő lánya. :)

Kint az udvaron rögtön focizással kezdtük a játékot. Nagyon belelendült. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem élvezem én is. Réka meg elaludt közben. Csak az kell, hogy egy kicsit zajongjunk mellette.
    A szomszéd kislány is átjött. Cseresznyéztünk egy kicsit, mert végre elkezdett érni a mi fánkon is. Aztán fogócskáztunk, bújócskáztunk.
    Utána a lányok babáztak, én meg palacsintát sütöttem nekik, és vacsira. 3-at betermeltek fejenként, miután megettek egy szelet gyümölcstortát.

Aztán fél 6-ig még kint voltunk, majd hazaküldtük a szomszéd kislányt. Rendszeres, hogy jön érte az anyukája, hogy menjen haza, mire ő kijelenti, hogy nem, vagy nem is válaszol. Az anyukája meg nem szól semmit, vagy esetleg el is megy haza. Ilyenkor elég, ha én vagy Párom szólunk neki, hogy haza kellene menni, és rögtön elindul. És ezen el sem gondolkozik az anyuka. Egyszerűen kijelenti, hogy a gyerek ''olyan rossz, mint az égető''. Érdekes, ha itt van nálunk, tud viselkedni. Most épp enni tanítom. Már sokadszorra esznek együtt uzsonnát Borkával. Ilyenkor vihog, teli szájjal beszél, énekel stb. Én ezt nem viselem el. Az asztalnál viselkedjen mindenki normálisan, utána meg lehet játszani, bolondozni. És jéé, van foganatja a mondandómnak.

Az este nyugisan telt. Borkával játszottunk és rajzoltunk fürdés után amíg Réka aludt. Fél óra pihenés után felébredt.
    Borkával néztünk fél óra esti mesét, majd olvastam neki altatónak is mesét. Negyed 10-kor feküdt le.
    Aztán Rékával átjöttünk, és itt mellettem elaludt szopizás után. Befektettem a kiságyba, és fél 10 óta alszik.

Aktív témák