Aktív témák

• ladybug
    őstag

Az éjjel 2 után ébredt Réka. Szopizott, és aludt. Aztán 4 körül is hallottam, de hosszas mocorgás után visszaaludt. Lehet, hogy csak türelmesen ki kell várnom, hogy visszaaludjon. Nem kell felkelnem hozzá rögtön, ha hallom a nyöszörgését.

Reggel fél 7-kor felébredt Borka, és átjött közénk ébredezni. 7 után keltünk fel, kompletten az egész család.
    Párom elment dolgozni, mi pedig kitakarítottunk. Borka sokat segített. Örülök, ha velem van ilyenkor is. Tanulja csak meg szépen, hogy ő is részese a takarításnak. Ha csak apró dolgokban is, de érezze, hogy fontos a segítsége.

Utána elmentünk bevásárolni. Majd hazaérve előkészítettem az ebédet. Borkát elvittem az oviba, mert szeretett volna a gyerekekkel játszani, és megbeszéltük az óvónővel, hogy egy órácskára beviszem, amíg kint vannak az udvaron. Így fél 11-fél 12-ig ott maradt. Én meg befejeztem az ebédet, és kitakarítottam az alsó szintet is.

Réka nyugodtan elaludt kint az udvaron. Végre sütött a nap. Mostkint van az erkélyen, nézegelődik.
    Borcsi pedig fél 2 óta alszik, és köhög a drágám. Kell neki adnom lándzsás útifüvet. És Réka is kicsit szörcsög.

Aktív témák