Aktív témák

• ladybug
    őstag

Az éjjel fél 2-kor ébredt fel Réka, és reggel fél 6-kor. Visszaaludtunk még, majd 7 után kicsivel felébredtünk. Borkát még hagytam aludni, hadd pihenje ki magát. Hisz ma gyereknap volt az oviban, és délutánra kellett érte menni, mert addig prgoramok voltak. Ami ugye azt jelenti, hogy délutáni alvás kilőve. Szerencsére jó idő lett, és nagyon sok, érdekes játákot játszottak.

Elvittük Rékussal Borcsit oviba, és utána mentünk édesanya után a biztostóhoz, ahol megkötöttük a cascot. Az ügyintéző majdnem többször is kihozott a sodrunkból minket, de 1,5 óra után végeztünk a szerződéskötéssel. Végre.
    Hazamentünk, szopizott Réka, aztán elaludt. Elkészítettem az ebédet, közben kiteregettem. Megérkezett Kedvesem is. Ebéd után elindultunk Zegre. Útközben odafelé megszopiztattam Rékát, így nyugodtan elaludt, mire odaértünk.
    Elrendeztük a fennmaradó papírügyeket, és utáan bevásároltunk pár fontos dolgot.

Mire hazaértünk lehetett is menni Borkáért. Rékát otthon hagytam anyáram, mert elaludt, én meg elsétáltam a Nagyobbikért. Hazafelé beszélgettünk, szaladgáltunk. Olyan jó volt vele kettesben.
    Aztán itthon elkezdtek együtt játszani a szomszéd kislánnyal. Ez még nem is lett volna baj. Csakhogy a fáradtság jelei már mutatkoztak.A biciklivel és rolleler is sikerült elesnie.Aztán persze ment a sírás.
    Mégis egész jól bírta este. Még mesét is nézett, és fél 9 után mentünk aludni.
    Réka pedig előtte aludt el nem sokkal.

Aktív témák