Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #99438 üzenetére
No lássuk csak, kiket kéne kéne ignorálnom Szili miatt Szilin kívül: Saint, Coolboy, Murdi, Mercu, téged, stb... Hosszú lista lenne.
Mivan????
-
Magnum_
nagyúr
válasz
sketchifun #99400 üzenetére
néha te is kifejezetten szórakoztatsz minket.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
hszilard666 #99370 üzenetére
azt már tudom hogy golddigger. Azért akarok brutál gazdag lenni hogy rám akadjon a csaj...
én most nagyon nevetek -
Magnum_
nagyúr
srácok, kezd elharapozni a másodreges sztori.
nem lehetne bannolni? -
Magnum_
nagyúr
ki, mire gondol?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #99236 üzenetére
neeeeem, én azt nem csinálom, tudod.
céges teló csak teló+mail. Viber is csak a céges csoport miatt van -
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #99234 üzenetére
neee. az úgy elég tré akkor.
pont ez lenne a lényeg.
hogy lássam a céges maileket is és a Qrutól kapott whatsapp üziket is. -
Magnum_
nagyúr
válasz
hszilard666 #99215 üzenetére
Pedig en is elkezdtem gondolkodni egy okosoran.
-
Magnum_
nagyúr
Kell valakinek egy kotta Zanussi porzsak nelkuli porszivo?
Egy hibaja van, hogy a bekpcs gomb burkolata letort, ettol meg ki be kapcsolhato gond nelkul.
Picipéz.
4.000 -
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #99197 üzenetére
Casa mia
-
Magnum_
nagyúr
Eljottem ebedelni a varos legjobb ettermebe.
Michelin* nincs, nem is varhato, de nagyon jo hely. -
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #99150 üzenetére
még nem nyitott meg. megkérdeztem a tudakozót.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #99147 üzenetére
már meg is nyílt? aszittem, még csak épül.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
DeFranco #99132 üzenetére
hozzam fel balcsiról legközelebb? szükséged lenne rá?
(még gumi stukkó is van ugye. amúgy pont olyat vettem, mint TL apjáé, validálta a vásárlást. a másikat meg elvitte apám mindenese nagyon hálálkodva, hogy majd ő megcsinázza és jó lesz az)
ja és még annyi, hogy fenti process bő fél nap volt, úgy, hogy nem voltam rá egyedül.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
DeFranco #99130 üzenetére
persze, le vettem (de nem teljesen, azért nem őrültem meg), de nálam úgy is be lehet nyúlni a küszödnél lévő részhez, ha fent marad a kerék, csak óvatosan kell akkor, el ne törjem. De mivel egyébként keréklemez tisztítás és ápolás is volt majdnem úgy, mint itt, vettem kefét, ilyen kis spriccelős/habosítós cuccot - YTalert, utána meg féknyereg festés, így egy füst alatt intéződött.
tudod, volt a kroki-para, de vettem szombat reggel faszányost.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
DeFranco #99128 üzenetére
én a B oszlopot teríteném be vele (most fényes lakk fekete, és már attól hajszálkarcos lesz, ha ránézel, olyasmi, mint az iphone 3GS hátlapja)
a hétvégén amúgy tettem azért, hogy ne roszdálljon (na nem mntha most érintene,de tenni kell érte), kipucoltam a keréklemez mögötti részt a küszöbnél. jött ki dzsuva. -
Magnum_
nagyúr
Reggi!
-
Magnum_
nagyúr
LaLaLand. ha en azt mondom, h ez a film fejbever, bevesz, megrag, lenyel, kikop es ujra, es kozben elvezem, nem akarom, hogy vehe legyen, de a veget utalom, aztan megse, de megis, akkor az eegy jo film.
Es nem terek magamhoz. Es szerintem mindjart inditom ujra. -
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #99040 üzenetére
Ha megveszed, persze. Neked amugy is olcsobb.
-
Magnum_
nagyúr
Bontatlan Samsung U level EO-BG920 arany színű BT heCCet elado! 8.000,-
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #98989 üzenetére
Macko, a telefont nem loptak el
-
Magnum_
nagyúr
válasz
hszilard666 #98980 üzenetére
Ez a mult szerdai amugy?
Mar akkor is mondtam, hogy neked ne legyen azert lelkifurkod, mert a user olyan dolgot vesz maganak, amit egyebkent nem engedhet meg maganak (aruhitel, soksok szazalekpontra).
Ez most ugyanazt erositi meg. Elvesztette a melojat (szerintem probaidos volt, aztan elore ivott a medve borere).
Te csak vegezd a dolgod, nem te hozol uzoeti dontest a vasarlo helyett semmikor. Te elado vagy. Nem te dontesz, hogy ki mit es hogyan vasarol. -
Magnum_
nagyúr
válasz
hszilard666 #98947 üzenetére
megint ugyanazt mondom, mint a múltkor.
nyugi.
szard már le a hülye vásárlót.
btw nem neked mehet, hanem a boltnak (cégnek) -
Magnum_
nagyúr
jó reggelt kívánok.
melóból rögtön zúzok vidékre, ezért nem a szokásos, ünneplős outfitben jöttem. reggel 7kor már ketten kérdezték, hogy "ma nem dolgozol?" "Hol van a zakó?" uncsi.
mindegy, várom már, hogy balatonon legyek. -
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #98912 üzenetére
Nehez szules volt
-
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #98904 üzenetére
Mar megint valtasz?
Elvesztettem mar a fonalat
Bemesz kedden, reggel atadsz egy papirt, hogy te az X napon letrejott munkaszerozdest - amelyben probaido kikotesre kerult - a mai nappal az Mt.79.$ (1)bek. a) pontjara hivatkozassal felmondod. Kered, hogy ma adjak ki a kilepo papirokat, fizessek meg a beredet, blabla.2peldanyban legyen nalad, egyet vetess at a munkaltatoi jogkort gyakorloval.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #98889 üzenetére
jó és bank épületére meg A banki meló moziplakát.
király. -
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #98881 üzenetére
Ha just only, akkojovanakko
Bocsi, hogy ilyEn keveset voltam ma jelen, elnezest.
-
Magnum_
nagyúr
helló fiúk.
igen, egy új tab segített, de ez elég kellemetlen bug, akárki miatt is van, ezt jelenteni kellene, unió szinten azé'. -
Magnum_
nagyúr
tönkrement az 1éve a PCX_nél 709Ft-ért vett Canyon egeremben a görgő.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
hszilard666 #98763 üzenetére
-
Magnum_
nagyúr
válasz
zsolti72837 #98736 üzenetére
zseni cuccokat árulsz, én is megtaláltam a postaládában az Ofotért hasonló kuponját nemrég. DE sajnos nem voltam ennyire kreatív, mint te
-
Magnum_
nagyúr
Szökés s5e01!
-
Magnum_
nagyúr
válasz
lkksioskdl3 #98656 üzenetére
easy, megrendeltem a jó időt.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
hszilard666 #98637 üzenetére
mennyi egy ilyen?
mert anyagi felelősséget vállaltam! -
Magnum_
nagyúr
válasz
hszilard666 #98635 üzenetére
Ez a cucc zseni
Vissza se adom!
Csak vicceltem.Mindjart dobok at kepeket
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #98632 üzenetére
Csak fix50em van.
Nekem ok igy, ma es holnap is meg tudom oldani, amire kell -
Magnum_
nagyúr
Koszi Fiuk, iSzili lesz a nyero arc, ma odaadja, holnap visszakapja, kozel van
-
Magnum_
nagyúr
Srácok!
itt a t. Topiktársak között van valakinek Canon 18-55objektíve? (nem muszáj IS)
Kölcsönkérném hétvégén 24órára!
Természetesen nem maradnék hálátlan.köszi!
-
Magnum_
nagyúr
válasz
lkksioskdl3 #98616 üzenetére
Marodi cuki a jaszain elegge lovely.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
lkksioskdl3 #98599 üzenetére
a lényeget írd. első randi?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #98587 üzenetére
Nekem ma adta at a munkaszerzim a HR.
Alairtam nagy duzzogva. -
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #98558 üzenetére
Gratulálok! Becsüld meg a bizalmat!
-
Magnum_
nagyúr
gőte morgika.
bocsmá', hogy csak most köszönök be, reggel a felkelés kicsit nehezebben ment (na azért nem kell rosszra gondolni), aztán go to office, reggeli, két gyors beadvány megszerkesztése (semmi extra, ujj bemelegítő, de türelmetlenkedtek) és most tudtam megnyitni úgy rendesen a PH-t, de köszönöm, hogy aggódtatok, túl hosszú idő lenne az összes privátot egyesével megválaszolni, így kérlek, nézzétek el nekem, hogy itt jelentkezem és jelzek ezekre, általános jelleggel.szép napot kívánok minden t. Fórumtársamnak, fiúknak, lányoknak egyaránt. Meg GabN-nek is.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
DeFranco #98515 üzenetére
pedig te mondod mindig, hogy ki kell osztani a usert, hogy tudja, hol a helye
Ace: kellene már egy rendes verda neked, de azért olyan, amihez occsó az olajszűrő.
-
Magnum_
nagyúr
srácok, eszemphaszom megáll.
Ebédelek a jogász kollegákkal. Hív egy kolleganő, - aki egyébként a felmondási idejét tölti - hogy nem válaszoltam az email üzenetére. mondom 1perce sincs, hogy felvillant a kijelző, én meg ebédelek. ja jó de tudunk besz? Most ebédelek, küldje el a mobilszámát, vissza fogom hívni.
Erre 2perc múlva újabb mail, hogy kimarad a bérrendezésből, hogy lehetne megtámadni?visszaírtam neki, hogy munkaviszonyt érintő kérdésekben a HR az illetékes. (a hülye, munkajogvitában mi járunk el és a munkáltatót képviseljük...meg amúgy is innen kapom a fizetésem, nem tőle)
aztán persze kollegáknak meg kellett mutatnom, ki ez az észlény.
Qrukuru: én tankoltam mán ósannál 324-ért is, még osan és osan között is van árkülönbség, de a boltban is (pl. T.bálint olcsobb, mint szemben Budaörs és nem vicc)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest