Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Magnum_
üzenetére
A fix táncrend előnye...GabN73: Úgy látszik kizavarták őket dolgozni. Azért nagyon nem erőltetik meg magukat mert egy ezüst új A4 a Bajcsy-n előttük fordult meg a dupla záróvonalon és rá se hederítettek.
Néztem ezeket a 4matic B Merciket amiket kaptak... Nem rossz cuccok azok.
-
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Nemmondod,BGK-n végeztél? Pont BT-n?
D
Én most szeptemberben kezdtem el.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
GabN73
üzenetére
Imádom ahogy 4000-nél elkezd hörögni tolóüzemben... Életem legjobb döntése volt, hogy megvettem.

Visszafelé benéztem még a városba de tele volt zsarukkal így inkább hazaporoszkáltam. Csomó helyen igazoltatták a népet, a Vácin, a Podin, Andrássyn. a Bajcsyn... De szépen átcsusszantam köztük.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
CoolBoy323
üzenetére
ezen a területen akarsz elhelyezkedni?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Gratulalok es az ora is szep! En most ertem haza koncertrol, sponsored by Qru

-
DeFranco
nagyúr
válasz
CoolBoy323
üzenetére
gratulálok.
szakma és minősítés?
a seiko volt a jutalom?
-
Magnum_
nagyúr
Nincs mar letjogosultsaga az atmeneti kabatoknak.
Ha nagyin hideg van reggel, max a zako ala veszek egy vekony kardigant, de az is felesleges kb
De most meg reggel es este elkel a szovetkabat
1 hete gondolkodom.. 20k...
-
Mercutio_
félisten
Tőlem maradhat az eredeti verzió

És ja inkább az ilyen ukrános 3/4-es méretűt, vagy a letisztult alap dzsekit tudom magamon elképzelni, vagy ilyesmi barnát. -
Tim82
félisten
Nyugger-dementor bőrkabát érdekel valakit? Merthogy Mercutio_-nak inkább az ukrán behajtó-style jön be.

Árra lövésem sincs jelenleg, szóval képlékeny...
-
don_peter
senior tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Megy privát..
-
don_peter
senior tag
Srácok, nincs valakinek Angliába élő rokona aki esetleg tudna nekem segíteni, egy ruhaszövet beszerzésében?
Sajnos itthon nem találok olyan szövetet amit keresek valószínűleg csak Angliába lesz. Privátban keressen aki tudna segíteni.. Előre is köszi.. -
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Gratula,bulizzatok!

-
Qru
MODERÁTOR
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Remélem szomjasan sem...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tim82
félisten
Nem vagyok egészen elégedett a külsejével (értsd: láthatóan nem egészen passzol az órához a NATO szíj), viszont ez eddig a legkényelmesebb szíj, amivel hordtam órát.
A gyári fekete műanyagszíjt meg már csak a Szentlélek tartotta össze - de azt ügyesen; észre sem vettem volna, ha egyik este levételkor nem nyílik szét látványosan.

-
CoolBoy323
nagyúr
Reggelt!
Diplomaoszto tegnap letudva

Ma csaladi "buli".Nem fogok ehesen maradni

-
Magnum_
nagyúr
kikelek az ágyból, várnak az elintézni valók (körömvágó ollót, vagy mit akar venni a kislány), az ebéd, meg St. Endre kis sétára, kávéra..
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Én is majd' megvesztem érte, de gondoltam, lerombolom azt a kis hitét, hogy őt ugyan nem lehet megszerezni, mert annyira jó nő.
Ha valamit nagyon akarok, végtelen türelem van bennem.Egy nő sem ér annyit, hogy (ilyenkor még), hogy elrontsa a napodat. Élvezd az életet! Majd lesz olyan, aki Melléd szegődik és Veled élvezi.

(Akkor érdemes aggódni, ha már van mit veszíteni. Amíg nem szerezted meg, elveszíteni sem tudod.) -
Magnum_
nagyúr
morgen
zen -
Earl_Muttley
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Azosztigen! Latszik neha mennyire kulonbozik a logikajuk.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Legjobban az kapart értem, akinek az első randin kijelentettem, hogy sose csókolok elsőként. A 8-10. randiig bírta.
Amúgy ő volt a legfullosabb csajom majdnem minden tekintetben. -
föccer
nagyúr
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
És még mennyi ilyen lesz.

-
Earl_Muttley
őstag
Úgy most már jobb. Jóéjt!

-
Melack
veterán
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Keep calm and f.... feel the chill! Majd rájössz, mi nem volt jó, következőre már tovább jutsz! Tényleg, próbálkozni kell. Szöveget meg fejleszteni. A jól pörgő nyelv mindig felkelti a hölgyek figyelmét... ha érted, mire gondolok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Macilaci: És mégis mik voltak, pálcika emberek? (ropit direkt nem írok
) -
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
brada, mindenkit utasítottak már el, te is fogsz, ne aggódj.
menj tovább a következőre.macilaci: akkó'neszójjakbetöbbet?

-
macilaci78
nagyúr
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Nekem akkor mindegy volt.

-
Earl_Muttley
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Úgymond fiatal hülyegyerek létemre az első olyan aki mindenhogy, külsőre-belsőre.
Ahhoz én nem vagyok erősgyerek
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Nem ér annyit...
Amikor igazán szarul esett a lepattintás, hazafelé menet egy 3 fős csoportot tettem helyre fene nagy bánatomban.
-
Earl_Muttley
őstag
Na, ha mar nougyek. Az elso akinel igazan probalkoztam, az pattintott le... Ma palinka, es alvas. Kisse szarul esett na...
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78
üzenetére
Picit. De azt most elik. De a szij nagy ra. Rendeltem a kezere valot. Egynek jo lesz.
-
vans?
őstag
'estet, nem tudjatok veletlenul hol tudnek elegans (vekony, nem teli) szurke szovetkabatot, vagy drapp/barna ballonkabatot venni a varosban? Allee nem nyert eddig. koszi!
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78
üzenetére
-
Magnum_
nagyúr
-
Mercutio_
félisten
válasz
DeFranco
üzenetére
Dolphin browser minivel toltam a blogokat, ph-t hol ez hol az, de át kellene állni opera minire, az új telón ( ha marad) sokszor lefagy a delfin.
Opera mini alatt meg nem mennek a (java?) szerkesztő gombok
Tényleg ALL van valami app amivel dolphin kedvenceket át tudom lapátolni opera mini által vagy gyári droid böngészővel megetethető állományba?
Elvileg lehetne Google bookmark-ba menteni, de valamiért a mobil user/passra “login failed “-et dob. -
Mercutio_
félisten
válasz
GabN73
üzenetére
Egyszerűen csak vannak akik nem végig nassolták a telet mint én hanem edzették a testüket, mert tudják, hogy az egy templom és amint a tavasz első fuvallata körbelengi betódúlnak a
hímekhívek.Amit viszont nem értek, hogy nem fagynak meg, semmivel nincs melegebb mint 1-2 hete

-
don_peter
senior tag
Egy kis olvasmány:
DPTP System - Igazság a szervizekről -
Melack
veterán
válasz
GabN73
üzenetére
A tavasz káros mellékhatása, hogy eddig vastag bundájukba bújt Barlangi Truelove-ok előmerészkednek, és a téli outfitjüket tavasziasabb, már-már lenge öltözetre cserélik. Ezen helyzetek kergetik a Puszaföldi Truelove huntereket elhamarkodott döntésekre, figyelemzavarra, neadjisten kóros képzelgésre a "mi lehet még ezalatt" témakörben.
-
GabN73
addikt
Ma csak truelovekat látok...
Vagy én voltam jókor jó helyen, vagy csak előmásztak a napsütésre a barlangjaikból. -
Magnum_
nagyúr
Gdp szunet
-
válasz
Petyyyyy
üzenetére
Ha csak munkaállomás akkor talán egyszerűbb a helyzet. Fejből nem tudom, de úgy emlékszem egy adott programcsomag windows telepítőbe integrálása már régóta lehetséges. Régen csináltak is ilyen custom win telepítőket. (Az már más kérdés, hogy sok probléma volt velük.) De céges környezetben ami neked kell oda jó lehet. Viszont ilyenkor is még ott marad egy kis probléma. Újrarakod a rnedszert, ott vannak a programok. Ilyenkor az a kérdés, hogy default helyzetben használható minden program, vagy meg kell adni valami egyéb adatot..pl connection...stb. Ha nincs ilyen program akkor az megint egy könnyebbség....
-
válasz
Petyyyyy
üzenetére
Ez nagyon sok kérdést felvet ám.
Mentett állapot mint jelent? (Programok telepítettsége csak egy dolog) Az alkalmazások is rendelkeznek saját állapottal amit nem biztos, hogy menteni tudsz futásidőben...
Szerver vagy munkaállomás? Ha szerver akkor megint bonyolódik. Azon általában fut valami. Alkalmazásszerver vagy DB szerver...stb.De egyébként szerintem rendszergazda topik kell neked. Szoktam ott nézelődni. Segítőkész társaság.
-
Petyyyyy
addikt
Na urak, van feladat. Olyan módszerre volna szükségem, amivel a teljes rendszert menthetem jelenlegi állapotában, úgy, hogy bootolható ISO fájlként kerüljön mentésre.
Erre esetleg ötlet...?A backupolások meg a többi teljes mentés nem jöhet szóba, nem visszaállítás a cél, hanem hogy fatális borulás esetén USB bedug aztán újra lehessen húzni a rendszert és a mentett állapottól folytathassam.
Az egyedi telepítő készítése már megvan, itt most a finomhangolt rendszer mentése a lényeg. -
Magnum_
nagyúr
válasz
Magnum_
üzenetére
Oke kozben beszeltem a masod foku fogy.ved. polgarjeno hivatallal.
Eredmeny: nem lehet kikenyszeriteni a teljesitest, ha feltuno az ertekkulonbozet. Pl 145k helyett 145huf. A fogyaszto rosszhiszemuseget is feltetelzi, hisz' tudja, h nem 145huf, hanem 1000x annyi a termek.
145k helyett 135k-nal igen. -
don_peter
senior tag
válasz
Magnum_
üzenetére
Bár nem jogi, de ez félrevezető, megtévesztő tájékoztatás.
És azt hiszem a jog illetve a fogyasztóvédelem ugrik az ilyenre illetve, ha az ár alacsony és ezért nem küldi el akkor is van valami mert a hirdetett áron köteles oda adni a terméket.. Ez utóbbinak utána kell nézni. -
Magnum_
nagyúr
Sracok! Sos help kell.
hogy is van az, ha webshopban rossz az ar, rendelek, de nem kapom meg mert rossz az ar? Mire is hivatkoznak akkor a kereskedok? Tudom, hogy jog, mert en kerdezem, de krvara nem vagyok kepben
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Magnum_
üzenetére
gondolom mobilnete van és terheli az adatforgalmat. igaza van, én sem szeretem a beillesztett extra nagy képeket, stb. mert mobilneten kínos és nem tudod elkerülni, csak ez ügyben nem kapcsoltam, mert az opera mini amúgy sem tud mit kezdeni a giffel, le sem tölti. (afaik)
-
Mercutio_
félisten
válasz
macilaci78
üzenetére
Na nemáááár

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HPE Synergy 12000 Frame, Composer , 2x Frame Link Module,, 2x Virtual Connect SE 40Gb F8 Module
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer (807964-001), 2x Frame Link Module (807963-001), 2
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A fix táncrend előnye...
D

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)