- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Új kamerát kap a Xiaomi 18 Pro és a Pro Max
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wesker24
senior tag
válasz
tome.jr
üzenetére
Én ezért se használom a Bee pajzsot mert tulajdonképpen akkor semmi értelme a játéknak mert túl OP lesz tőle a karakter én a Bee pajzsot csak Terra ellen használom !
Meg egyébként is a többi Mini Boss-t is élvezetesebb megölni ha nem One Hiteli az ember !
Ami van nálam Legendary Shield az bőven jó nekem nincs szükségem a Bee-re hogy mindenkit egy lövéssel megöljek !
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest