Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HaaS

addikt

(#60) $p@rr0w: Ízlések és fotonok... szerintem ennél egyszerűbben, jobban, szebben nem lehet. Gondolom ezt azért, mert ahogy én látom, a cél az volt, hogy ne kelljen órákat gyalogolni fölöslegesen. Erre viszont pompás ez a megoldás. Hogy mókára is jó, az más kérdés (mephi666:) )!

(#68) Departed: Soldier én is (16), semmi bajom vele. Egyelőre teljes medic build, néhányszor haraptam a fűbe csak, általában mert nem shotgun volt a kezemben (tökéletes haldoklás közben ölni), egyszer meg mert nem volt kit ölni, az utolsó ellen akkor halt meg, mikor én is elfáradtam. Pech.
    A tüzes fegyverek félelmetesen erősek, távcsöves, smg, mindegy. A pisztolyok nem az én világom, rakétavetők sem... egy lövés után úgyis nyakukban az ellen, tölteni macerás. Assault rifle-öket érdemes kipróbálgatni szvsz, típustól függően van hogy egyet-egyet, rövid sorozatot lő... na meg aztán vannak fiinom hordozható gépágyúk is... hatalmas tárral, folyamatos tüzeléssel... hjaaj.
    Szóval a soldier nem tűnik rossz választásnak elsőre.

A legszebb szerintem az, hogy a bossok is respawnolnak. Ezt az újat kétszer is lenyomtam, annyira tetszett... bányakulcsért voltam, ott volt lent egy kör alakú teremben. Szép nagy volt a háta.

Új hozzászólás Aktív témák