- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
(#60) $p@rr0w: Ízlések és fotonok... szerintem ennél egyszerűbben, jobban, szebben nem lehet. Gondolom ezt azért, mert ahogy én látom, a cél az volt, hogy ne kelljen órákat gyalogolni fölöslegesen. Erre viszont pompás ez a megoldás. Hogy mókára is jó, az más kérdés (mephi666
)!(#68) Departed: Soldier én is (16), semmi bajom vele. Egyelőre teljes medic build, néhányszor haraptam a fűbe csak, általában mert nem shotgun volt a kezemben (tökéletes haldoklás közben ölni), egyszer meg mert nem volt kit ölni, az utolsó ellen akkor halt meg, mikor én is elfáradtam. Pech.
A tüzes fegyverek félelmetesen erősek, távcsöves, smg, mindegy. A pisztolyok nem az én világom, rakétavetők sem... egy lövés után úgyis nyakukban az ellen, tölteni macerás. Assault rifle-öket érdemes kipróbálgatni szvsz, típustól függően van hogy egyet-egyet, rövid sorozatot lő... na meg aztán vannak fiinom hordozható gépágyúk is... hatalmas tárral, folyamatos tüzeléssel... hjaaj.
Szóval a soldier nem tűnik rossz választásnak elsőre.A legszebb szerintem az, hogy a bossok is respawnolnak. Ezt az újat kétszer is lenyomtam, annyira tetszett... bányakulcsért voltam, ott volt lent egy kör alakú teremben. Szép nagy volt a háta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Gitáros topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- Hardcore café
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)!