- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Pedro78
üzenetére
A baj az, hogy egyik kaszt sem bír a számomra megfelelő alapbeállításokkal. Ti szeretek távolról leszedni ellent, de ha bent vagyok a sűrűjében, akkor kaszálni.
Ami a leggázabb fegyver viszont az egész játékban, az a Shotgun, egyik sem jó semmire.
Tényleg észre sem vettem eddig ezt a Scootert, olyan jól elbújt a kocsi mellett.
4 küldit adott, megcsináltam, de se több, pedig az Arid blandsben a keresett faszi kibelezve fel volt lógatva a házában. Asztem, lesz ebből vmi más, de nem. Úgy tűnik, úgy lehet csak felfejleszteni a karaktert, ha tényleg 20X végiggyakom az összes respawnolt monsztát.
Az ilyen kényszertápolást megint nem szeretem. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Makett, makettezés
- iPhone-t használók OFF topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- 213 - Lenovo Legion 5 (15ACH6H) - AMD Ryzen 5 5600H, RTX 3060
- Asus 15 TUF Gamer FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ami a leggázabb fegyver viszont az egész játékban, az a Shotgun, egyik sem jó semmire.
4 küldit adott, megcsináltam, de se több, pedig az Arid blandsben a keresett faszi kibelezve fel volt lógatva a házában. Asztem, lesz ebből vmi más, de nem. Úgy tűnik, úgy lehet csak felfejleszteni a karaktert, ha tényleg 20X végiggyakom az összes respawnolt monsztát.
Az ilyen kényszertápolást megint nem szeretem.