- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- One UI zápor esett a hétvégén
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
Viszlát #28523 üzenetére
Jah, en a felsorolt autokat az F30-hoz hasonlitottam. Ahhoz kepest az F10 azert mas. De ugye regen en kritizaltam a Hondat, amivel nem ertettel egyet. Es akkor is igazad volt. Az ujabb Accordok joval igenyesebbek, mint a mostani 3-as szeria.
Csak oszinte leszek, nem keresek olyan jol, hogy megengedhetek magamnak olyan luxust, hogy par eves Accordot, vagy Passat -ot vegyek.
Mert megvenni meg megtudnad, aztan 2 ev mulva mar csak a felet kapod erte. Mig megveszel egy BMW-t kicsit idosebben ugyan annyiert, es 2 ev mulva maximum 20% -ot buksz az aran. Pedig mar ott voltam, hogy veszek egy ujabb Insigniat... Nagy nehezen sikerult is talalnom okosfenyszorosat, a duplaturbos diesel -el. Aztan elvetettem.... Baratom 1,5 eve vette az Insigniajat £9500 -ert, most £5000-ert tudna eladni. Kesz penztemeto....
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest