- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Friss csúcsmodellt hozott az Ulefone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zola899 #7374 üzenetére
Androidos vagyok, P30-al használnám. Ebben gyárilag van 10 csatornás hangszínszabályzó (Dolby Atmos).
Ha már Oluv is dícséri az Ankert biztos nem rossz a hagja, amit a tesztekben is hallani. Tehát nem elégedetlenség ez részemről.
De azt hiszem a Denon lesz a befutó, mégha az két Ankerbe kerül is. A Denon vs Vifa Oslo tesztben hallani igazán, hogy nagyon profi hangja van. És kisebb is az Ankernél. Én nem a nappalit akarom bezengetni, hanem lerakom az íróasztalra magam elé. Ezért is fontos az alacsony hangerőn a telt hangzás, és abban a Denon verhetetlen még Oluv szerint is. Az Ankernek pedig külön dícséret, hogy nálam a második helyig jutott, megelőzve Harmannt, Jbl-eket, Sonykat. -
Elims
veterán
válasz
zola899 #7350 üzenetére
Minőségre szerintem nagyon elfogadható.
Szépen szól (tényleg nagyob tuszta hangja van),viszont a mély ebben is sok egy kicsit. :-/Azon a cd-n én is nagyon gondolkodtam,de aztán mégsem vettem meg. :-/
A te írásod után viszont újra átgondolom... :-)Szerk.:
Vki tudja,hogy a dockin lejátszik e pendrive-ról?
-
gtamate2
veterán
válasz
zola899 #7345 üzenetére
Meglepő írás, ennyire jóra azért nem számítottam, egyre kíváncsibb vagyok már
A kezdeti bejáratás sem feltétlenül szükséges egyébként, egy idő után úgyis beáll a hangja.
A videókról egyébként egyértelműen leesett, hogy az Anker hangja sokkal tisztább a nagy márkákhoz képest, épp ezért tetszett meg annyira.
Az EQ egyébként jöhet nyugodtan, már screenshotoltam úgyis kettőt a teszterektől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Gaming PC! 1080 és 1440p játékra
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I7-6700K / 32GB DDR4 / RX 570 8GB / SSD + HDD
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I7-6700 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256GB SSD + 1500GB HDD
- Gamer PC - i5 14400f, RTX 3080, 16gb RAM + GARANCIA
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest