Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RWD
tag
Jól agyonhallgattam a teszteket, illetve próbáltam menni a tippjeitek után, még egyszer köszi
.
Idáig szűkült/bővült a kör:
-JBL Charge 5
-Tribit Stormbox Blast
-Motion Boom Plus
-Earfun Ubuum L
Főleg az első hármason vacilálok (gyanítom hogy pl az Earfun ki is lóg a sorból mint kategória, árban is más ugye), valamiért a JBL felé húz a szívem/fülem. Nem vagyok nagy szenész, de úgy tűnik a tesztek alatt hogy eléggé kiegyensúlyozottan szól. A jack opciót inkább elengedtem, szerintem alig használnám.
Hozzáteszem, ha valaki Stormboxot venne, természetesen van rá kuponos csomagajánlat a gyártói oldalon. Ahogy a Boom Plus-ra is akad még mindig kedvezmény, mit ad ég
... -
<Adamsky>
nagyúr
Igen, az UBoom L is egy jó cucc. "OLUVUBOOML"-el 60$. Annyi csak, hogy ehhez nincs app, ill. ha "nagyon tuti" hangzást akarsz, akkor az Oluv által készített fw.-t kábelen, valamilyen Windows-os alkalmazással kell feltenni. Nem bonyolult, de van, aki nem szeret ilyennel bíbelődni.
Az eu.soundcore.com vám és Áfa mentes. Az szállítás általában 5 Eur (csak ez jön rá a feltüntetett árra.
-
RWD
tag
Köszi a tippeket!
Eddig a UBoom L tetszik a legjobban, főleg a méret miatt, aránylag kompaktnak tűnik. Nem vagyok egy nagy zenész, kapásból onnan indulunk hogy sz@rrá rontott minőségű yt musicról megy a trance meg a satöbbi elektronikus, meg néha valami klasszik pop. Szóval örülök hogy van benne valami értékelhető mély, a többi meg kb mindegy a bot fülemnek
Gondoom a UBoom L is tud valamilyen konzum mélyet, ami tényleg mélynek tűnik (LOL, értitek). Nézelődtem yt teszteket, de nekem nem sok jön át így videók alapján. -
<Adamsky>
nagyúr
Hi!
Plusz pont, hogy visszaolvastál!
Egyébként, ja Motion Boom vagy Motion Boom Plus. Sajnos most a "sima" Boom-nak annyira nem jó az ára (az "alja" olyan 65 Eur + száll. → 5 Eur szokott lenni). A Boom Plus-t pedig úgy rémlik 105 Eur + szállításért láttam egyszer (akkor nagyon megremegett a kezem ...).
Sajnos előbbin nincs jack. Utóbbin van, és hangosabb. Viszont arra, amire írod, szerintem elég kellene, hogy legyen a Boom is.
Nem tudom milyen zenéket hallgatsz, ill. mennyire vagy basshead, de a talán Motion+ is szóba jöhet (75 + 5 Eur). Ennél – méretőből adódóan – nem annyira testes a basszus (de van), viszont nagyon szépen, tisztán szól (zeneibb, mint a másik kettő). Az előbbiekhez képest van aux, és aptX (bár ezzel az iPhone esetén nem sokra mész ...) támogatás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Steam Deck
- Androidos fejegységek
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Gigabyte Gaming A16 CVHI3HU894SD (Bontatlan)
- Samsung Fold 5, gyöngyházfehér színben, szép állapotban!
- iPhone 15 Pro MAX 256 GB, fekete, hivatalos garancia, 92% akku, tökéletes állapotban!
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple garancia
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP Omen gamer szék Citadel
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Újszerű karcmentes
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.