- Macrodroid
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
RWD
tag
Jól agyonhallgattam a teszteket, illetve próbáltam menni a tippjeitek után, még egyszer köszi
.
Idáig szűkült/bővült a kör:
-JBL Charge 5
-Tribit Stormbox Blast
-Motion Boom Plus
-Earfun Ubuum L
Főleg az első hármason vacilálok (gyanítom hogy pl az Earfun ki is lóg a sorból mint kategória, árban is más ugye), valamiért a JBL felé húz a szívem/fülem. Nem vagyok nagy szenész, de úgy tűnik a tesztek alatt hogy eléggé kiegyensúlyozottan szól. A jack opciót inkább elengedtem, szerintem alig használnám.
Hozzáteszem, ha valaki Stormboxot venne, természetesen van rá kuponos csomagajánlat a gyártói oldalon. Ahogy a Boom Plus-ra is akad még mindig kedvezmény, mit ad ég...
-
RWD
tag
Amúgy ha innen rendelek, ez EU raktárból érkezne?
https://eu.soundcore.com/products
VÁM, ÁFA miatt kérdezem.Köszi!
-
RWD
tag
Köszi a tippeket!
Eddig a UBoom L tetszik a legjobban, főleg a méret miatt, aránylag kompaktnak tűnik. Nem vagyok egy nagy zenész, kapásból onnan indulunk hogy sz@rrá rontott minőségű yt musicról megy a trance meg a satöbbi elektronikus, meg néha valami klasszik pop. Szóval örülök hogy van benne valami értékelhető mély, a többi meg kb mindegy a bot fülemnek
Gondoom a UBoom L is tud valamilyen konzum mélyet, ami tényleg mélynek tűnik (LOL, értitek). Nézelődtem yt teszteket, de nekem nem sok jön át így videók alapján. -
RWD
tag
Sziasztok!
Másik topikból idemásolnám a kérdésemet, hátha tudok segíteni, megköszönöm
"
Sziasztok!
Hordozható cuccból melyiket ajánljátok? Telefonnal vagy laptoppal lenne összekötve, nekem reflexből a JBL termékei (pl. Flip) jutnak eszembe, de gyanítom van jobb ár-érték arányú cucc nála. Garázsba vinném magammal, szereléshez düdörögni, illetve néha irodában használnám. Mondjuk az se baj ha valamilyen tyúkbéllel össze lehet kötni a laptoppal ha kell (USB, jack, nemtudom) , sugároz eleget a sok vacak.
1. Mennyit szeretnél költeni? Max a JBL-ek ársávjának teteje ( br. 30-40k). De nem baj ha olcsóbb :) . Indokolt esetben mehetünk feljebb.
2. Hol és hogyan használnád a hangfalat? TV mellett, íróasztalon, milyen messze leszel tőle, stb. Satupad, irodaasztal. Pár méterre lenne tőlem max. Kültér nem jellemző.
3. Milyen forrással rendelkezel? TV jack vagy optikai kimenete, DAC, hangkártya, telefon, stb. Laptop (usb, jack), laptop dokkoló (jack), telefon.
4. Milyen extrák kellenek? Bluetooth, távirányító, optika, stb.
Bluetooth. Ezer éves Iphone SE1-ről menne a zene főleg, vagy a laptopról/dokkolóról.
Köszi!"
Ahogy visszaolvasgattam, a Soundcore Motion Boom / Plus jött szembe sokszor, bár ha jól láttam ez főleg kültéri használatkor javasolt...Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macrodroid
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Revolut
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Starlink
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- További aktív témák...
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest