Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
psajti
aktív tag
Sziasztok! 1-2 napja írtam ide, hogy váltanám JBL Extreme hangszórómat adott kategórián belül másikra, de ahogy nézelődtem úgy döntöttem, hogy marad szépen az olyan összejövtelekre ahol eddig is tette a dolgát, és mellé keresnék valami kisebb "rohangálósat" amit ha kell bedobok az irodába, vagy szolgáltat egy kis lehetőség szerint korrektebb minőségű háttérzajt egy 2-3 fős sörözés mellé stb... Szóval az újra gondolt igények alapján most olyan 20-25 ezer körüli kategóriában keresnék valami elfogadható darabot. Ezen a vonalon eddig még nem nézelődtem, nem igazán ismerem őket még. Hirtelen ami szembe jött az az LG PL5 Xboom. De akár volt a xiaominak a kis több színben kapható alumínium téglája is korábban, az ismerősi körben bevált darab volt. Valami ötlet? Előre is köszönöm! Hazai beszerzés előny lenne még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Video digitalizálás
- Macska topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest