- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
Te csináltad jól
Nem agyaltál előtte hónapokig, és pazaroltál rengeteg energiát feleslegesen, hogy utánajárj, esetleg ennyiért van-e jobb vétel, és filóztál, hogy vajon esik-e még az ára a közeljövőben, esetleg kijön-e hamarosan vmi újabb, jobb cucc, hanem elmentél, megvetted, használod, és boldog vagy, és idegszálad is maradt bővenLegyen benne sok örömöd
Majd a tapasztalatokkal várunk vissza(#9274) Williamgrant
Nem egy somogyit, hanem A somigyit, a SAL PAR 220 BT-t -
Cyborg
őstag
válasz
Makszimusz #9140 üzenetére
Azt akarta írni, hogy szemmel hallható
-
-
Cyborg
őstag
válasz
Viktor77 #9083 üzenetére
Szerintem nem pénzt zároltak, hanem a számláját, ami pénze volt azt megkapta, de minden további bevétele megszűnt. Annyira én sem vagyok jó belőle, de a videóban annyit mondott csak róla, amit én leírtam.
Lehet, hogy azóta már kiderült számára a valódi ok, de azt azóta nem közölte velünk.De igazából mindegy is. Van egy "youtuber" ismerősöm, ő pl. 6 havi bannt kapott valamiért, amiért nem követett el, de nem tehetett ellene semmit, le kellett nyelni a keserű pirulát, és továbblépni.
Iszonyat durva, hogy mennyire felkapottak lettek ezek a gameplay csatornák. Kisfiam is órákig képes hot wheels videókat nézni youtubon. Gondoltam is rá, hogy csinálni nekünk is egy ilyet, ha már játszik, azt vegye fel, feltöltjük, és "dől a lé"
Na jó, nyilván nem, de basszus egy 1-2 hónapos gameplay videó 2-3 Milliós megtekintéseket produkál, komolyan leesik a pofám. Azért ez messze nem minőségi tartalom gyártás. És hány ilyen sztár van magyarországon is.
Erre a gyerekre is oda kell figyelni, hamarosan szponzor mercivel fog járni(#9081) carl18
Kezdésnek nem rossz, uh Feliratkoztam!Jó teszt, élőben is ennyire elkeni a JBL-t az Earfun, vagy rosszul hallok? Nekem durvának tűnik a különbség. Plusz pacsi a brooklyn Bounceért, fiatalkorom egyik kedvenc "mélyláda tesztelős" zenekara volt
Amúgy milyen mikrofonnal vetted fel?Megdícsérlek a táncért is, bár nem az én asztalom nagyon, de tetszik. Mennyi idő lehet megtanulni egy running mant, vagy egy moonwalkot? Gyerekkori vágyaim között van azoknak az elsajátítása, de a ritmusérzék hiánya miatt sose kezdtem bele, mostmeg már nem is fogok 40 évesen
-
Cyborg
őstag
válasz
<Adamsky> #9079 üzenetére
Igazából nem tért ki rá, vagyis nem kapott magyarázatot az amazontol, egyszer csak törölték az összes számláját, ami volt az amazonon, a német, angol, amerikai amazon számlákat is.
Az után kapott valami pénzt, ha valaki a yt videó leírásában lévő linkre kattintva vásárolta meg az adott speakert, ebből volt neki olyan ~700-800 euroja havonta, amiből vásárolta az új termékeket tesztelésre, semmit nem kapott ingyen, mindent úgy vásárolt, és egyszer csak mindenféle magyarázat nélkül az Amazon zarolta, vagy törölte az összes ilyen számláját.
Ennyi a sztori kb. -
Cyborg
őstag
Durva, hogy ekkora feliratkozó szám mellett milyen kevés nézettséget produkálnak a videói, ennél egy átlagos magyar senkiházi youtuber is többet ér el, akármilyen szart tesztel, szerintem valami ott is bűzlik. Én még a sétálós videókat is megnézem, mert annyira szép helyen lakik.
Én őt az egyik legjobbnak tartom ebben a szakmában. Ugyan nem csinál fancy videókat, drága stúdióban, de mindig mindenféle stílusban megszólaltat zenéket, így mindenki tudja tesztelni a hangszórókat a saját stílusában.
Én is neki köszönhetem minden vásárlásomat, és nem csalódtam. Több ilyen őszinte emberre lenne szükség, akit nem lehet megvásárolni. Tökre megértem a dilemmáját, hogy szponzorált videókkal nem lehet őszinte véleményt formálni, mert mindkét felet ki kell szolgálni, a nézőt se verheti át, de a megrendelő is elégedett akar lenni, és annyira felhígult a mezőny, hogy hiába mondja egy gyártónak, hogy szar egy speaker, inkább változtatás helyett odaadják a speakert másik 10 influencernek, aki dicsérni fogja, és akkor meg van oldva. Sajnos ez ilyen, szponzorált videók nélkül viszont nem tud életben maradni egy csatorna.... sajnos ami a legnagyobb baj, hogy tavaly,
vagy év elején elvesztette az Amazonos pénzét hirtelen, az egy nagy érvágás volt neki, az tartotta el a csatornát, nem a yt nézettség, most meg elveszítette a fő állását is a vírus miatt, így végképp veszélybe került az egész.
Remélem legalább egy patreont nyit, hogy tudjunk segíteni. Én szurkolok neki. -
Cyborg
őstag
válasz
Stauffenberg #8928 üzenetére
Adnak hozzá a dobozban elvileg, legalább is a maxsound plushoz adtak jack kábelt is.
-
Cyborg
őstag
Már nem tudom szerkeszteni, de rájöttem
Az amazon.de-en 100Euro, és nincs kupon,
az amazon.co.uk-on 90 Font, és ott van 20Fontos kupon(voucher)...de a amazon.de-n is rendszeresen akciózzák
A Dockinok azért elég stabilan tartják az árukat, nem igen találkoztam még olyan akcióval, hogy örömkönnyekben úszva raboljak rá. Annyit nem fog esni az áruk, hogy megérje várni.
A 200 kontra 100 euro megg hát elég véleményes, ugyanannyiért 2db sima + biztosan jobban szól, mint 1 db +2. Akkor már vegyél Partybox 100-at -
Cyborg
őstag
Ha nem sűrgős a dolog, tervezem, hogy felkeresem a sárvári D Fine tulajt, és összenézzük a két hangfalat, ha őt is érdekli a dolog, persze ez biztosan nem ma délután lesz
...azért azt az adatokból lehet sejteni, hogy melyik lesz a hangosabb:
- 1 kg kontra 2kg
- 30W kontra 50WMost ugyan jó áron van az Anker, de rendszeresen akciózzák, csak türelmesnek kell lenni.
[link]
Érdekes, itt felajánlja a 20 Fontos kedvezményt, de a Eurósnál meg nem -
Cyborg
őstag
Tribit Xsound Go - 30Euro+posta
Tribit Maxsoud Plus - 50Euro +posta
Eurfun Uboom - 50uro+postaA posta kb 10Euro
Az utolsót párba lehet kötni, uh , ha tetszik, veszel még egyet, és mehet a diszkó sztereoban főzés közben
-
Cyborg
őstag
Ez inkább olyan valami, mint nekem a stabilizátor pálca csere a kocsin.
2 hétig agyaltam rajta, hogy neki álljak-e, aztán végre neki álltam, meg volt fél óra alatt mindennel együtt, aztán jót röhögtem magamon, hogy mi a franctól fostam ennyire
(Nem vagyok autószerelő)
Az akksi csere is ilyesmi lehet, sokkal könnyebb , mint gondolnád, csak nehéz nekiállni.
Ne feledd, hogy a profik is attól profik, hogy többször csinálják ugyanazt, és már van tapasztalat, rutin vele, egyik se az anyatejjel szopta magába a tudást, hanem sok szíváson, meg gyakorláson keresztül.Szabó Péter percek vége
Úton van a másik, a jelenlegi nem működik, uh nincs veszteni valója, egy jó kis kaland lesz
A cserélhető akksis speakerek meg még azért messze vannak, főleg úgy, hogy a világ évek óta a beépített akksis termékek irányába megy a könnyebb tervezés miatt.
-
Cyborg
őstag
Nem ástam bele magam nagyon, de amit linkeltel, az 3,7V, 6000mAh, 2db sima 18650, vagy 21700 li-ion cellákból összerakható elvileg töredék áron. Szedd szét, aztán meglátjuk.
Li-ion, ha kell, van itthonról gyorsan ipari megbízható eladótól a jófogáson, vagy Aliról Liitokala például , olcsó, de prémium cellák, asszem Panasonic. Csatit meg átdobod a régiről. Csókolom.Szerk.
...közben már kaptál egy kb. ugyanolyan választ -
Cyborg
őstag
válasz
kmarci25 #8738 üzenetére
Bocs, átsiklottam a hsz-ed felett.
Hát nem vettem észre különbséget üzemidőben, de igyekszem letesztelni azt is.
Elvileg valamit kellene, hogy jelentsen, mert, ha jól vettem észre, lekapcsolja a BT-ot a hangfal egy idő után, ergo nőnie kellene az üzemidőnek. Kérdés, mennyire észrevehető a sok, és a sok közti különbség -
Cyborg
őstag
válasz
kristoph08 #8750 üzenetére
Hordozhatóság, és az ár mennyire szempont?
Az anker még hordozható az 1kg-jával, és a méretével, a dockin már 2kg, és drágább is. -
Cyborg
őstag
Közben fel kellett raknom töltőre az Ankert, így van egy pici tapasztalatom az üzemidővel kapcsolatban.
Szerintem nagyon jól bírja...konkrétabban annyit tudok mondani, hogy 3 napot végig ment melóban, meg még otthon is nyomtam esténként a teszt miatt, ami összességében mondjuk olyan ~30 óra használatot jelent. Ez körülbelül közepes hangerőre vonatkozik, nappal azért próbálgattuk, mit tud maxon, de zömében közepes hangerőn ment, meg este is közepesen, vagy egy kicsit alacsonyabban. Volt benne kábeles használat is olyan 4 óra.
Most így első blikkre az az elég erőteljes érzésem, hogy az én használati szokásom szerint jóval tovább bírja, mint a Tribit maxsound plus, amire 24órát írtak a prospektusban, komolyan azt hittem már, hogy sose akar lemerülni. Mondjuk méretéből fakadóan a Tribitet mindig 1-2 szinttel magasabb hangerőn hallgattam, mert az Anker azért jóval hangosabb. -
Cyborg
őstag
válasz
szabolcs.sz #8696 üzenetére
hagyd megnyitva az oldalt Chromeban, és ránézel minden nap
...nekem van vagy 10 ilyen lapom mindig, hogy ne felejtsem el, hogy mennyi mindent (is) akarok venni
-
Cyborg
őstag
Na, tegnapelőtt megjött kollégának a Sony xb32.
Összenéztem gyorsan a Tribit Maxsound Plussal.
HÁT, nem voltam lenyűgözve, és akkor finoman fogalmaztam. Gondoltam a majd 1kg, kontra 600g meghozza a különbséget, erre se nem jobb, se nem hangosabb. Sehol nincs feltüntetve, hogy hány Wattos a Sony valójában, nem tudtuk kideríteni a netről se. Eléggé muddy, vagy hogy mondjam, se közép, se magas nincs. A Tribit sokkal szebben, tisztábban szól, és ami a legdurvább, hogy ugyanolyan hangos, mint a Sony. Mély több van a Sonyban, az igaz, de nem annyival, hogy említésre legyen méltó. Az equalizer 3 sávos csak, mély, közép, magas, és ennyi, próbáltam belőle több magasat kicsikarni, ami sikerült is valamennyire, de á végeredmény még így is csalódás volt kicsit.Mondanom sem kell, hogy azok után, hogy a Tribitem ennyire partiban van a sonyval, mit vártam a Sondcore motion+-tól. HÁT nem sokat, már előre bántam, hogy megvettem:-)
Aztán megjött ma hirtelen beállított a futár az Ankerral.
Már alap beállításon is tisztán szólt, jó mély, szép magasak, aztán finom hangolva még szebb lett a hangja. Max hangerőn se torzít, szépen visszaveszi a mélyből, és sokkal nagyobb hangerőig tudja tartani a mélyet, mint a Sony. Hangerő terén pedig szanaszét veri a sonyt, és persze a Tribitet.
Egy ennyivel nagyobb hangszórótól ezt vártam, hogy kábé ennyivel fog szebben, és hangosabban szólni.Szegény kolléga 32.000ért rendelte, tegnap meg az Alzán le vitték 26.000re az árát.
Összességében Nekem nem volt nagy csalódás a sony, de miután megjött az Anker, az lett. Az Anker nagyon szuper vásár volt, nagyon boldog vagyok, alázza mindkettőt rendesen,
és a Tribitre is büszke vagyok, mit kiad abból a pici testből.Bocs, hogy mélyről indítottam, és, hogy ilyen hosszú lett, csak közölni akartam a tapasztalataimat.
-
Cyborg
őstag
válasz
ugabesz #8671 üzenetére
Várj vele, tuti lesz még ilyen, visszatérő dolog ez. Én kb. mióta megjelent, azóta figyelem heti szinten, és többször le volt már akciózva.
...de esetleg próbálkozz be egy e-maillel náluk, hogy nagyon érdekel a termék, meg akarod venni, de sajnos pont lecsúsztál az akcióról bla-bla-bla, hátha adnak egy ajánlatot. Veszíteni valód nincs vele.
Régebben, amíg shopaholic voltam, mindig bejött, és odaadták az akciós áron a cuccokat -
Cyborg
őstag
válasz
Stauffenberg #8651 üzenetére
azokat nézted, amiket linkeltem a 8637-es hsz-ben?
...tapasztalat nincs velük, csak a 2 gyártóval.
-
Cyborg
őstag
válasz
kmarci25 #8645 üzenetére
Köszi, erre emlékeztem, de, ha jól rémlik, oluv nem beszélt róla szuperlatívuszokban, de említett pár vállalható típust a videóiban, reméltem valaki emlékszik fejből esetleg.
Na mindegy, az xb32-őt ajánlottam én is, annyira nem rossz talán,a füle se olyan, mint Oluvé, uh jó lesz.
Köszi a választ
-
Cyborg
őstag
Sziasztok,
Sonybol van értékelhető hangú speaker?
Ha jól emlékszem van egy-két típus, ami azért vállalható .
Az összeg határ olyan 100euró +-egy kicsi.
Csak sony játszik, mert az ismerősöm sony őrült. -
Cyborg
őstag
válasz
pècsimunkás #8638 üzenetére
...Na azt viszont már én is ismerem
-
Cyborg
őstag
válasz
szasanyi #8634 üzenetére
Úgy látom, hogy csak a kicsikben van FM radio
DOSS
Anker1
Anker2Amúgy a stereonak, meg a hangminőségnek semmi(vagy nagyon kevés) köze egymáshoz, mivel kb 10cm van a jobb, és bal oldal között, kötve hiszem, hogy észreveszed a stereo hangzást, vagy minőségben a különbséget. Egy mono cuccból is ki tud jönni prémium hangzás, lásd Vifa Reykjavik, vagy Minirig. A minirig meg ráadásul hangos is, mint az istennyila.
...na majd írd meg , hogy mire jutottál.
(#8636) Williamgrant
Nem, hogy van? -
Cyborg
őstag
válasz
Acélfarkas #8632 üzenetére
Köszi, igen, emlékszem, hogy elfelejtette korábbi firmwarekkel a beállításokat.
Már tavaly lementettem oluv javaslatait EQ tekintetében, már akkor éreztem, hogy egyszer veszek egyet -
Cyborg
őstag
Na kérem szépen, a türelmem(...és a fillérb.szásom
) meghozta az gyümölcsét, megint 70Euro lett a Soundcore Motion+, és idő közben az Euro is "lejjebb" ment, uh most beruháztam egyre én is. 28.300 Ft lett Revouttal a vége cakk-pakk.
Akit érdekel, most csapjon le rá, idén még nem volt ilyen olcsó.
-
-
Cyborg
őstag
Kb mind ilyen.
Ha szétszeded , valahol lesz benne egy akksi, és, ha folyamatosan rajtahagyod a töltőn, az pont olyan, mintha hálózaton lenne.
Amiben rombolás nélkül lehet akksit cserélni, olyat még nem láttam, max a nagyobb, ipari cuccok, mint a makita, ilyesmi. A rombolás azt jelenti, hogy valahol fel kell tépni a gumit borítás, amit aztán vissza kell ragasztani a végén. Nem nagy ügy amúgy az se... de emiatt nem kell aggódni szerintem manapság, csökken a kapacitás idővel, de nem halnak úgy meg az akksik, mint 5 éve pl.
-
Cyborg
őstag
...és kmarci25
köszi mindkettőtöknek
Régóta figyelem, tavaly év végén sokáig volt rá 28Eurós Voucher is, amikor lement egyszer 65-re, akkor nagyon megremegett az ujjam a rendelés gombon, de erős tudtam maradni
Na mindegy, ráérek, kivárom, hátha meglepnek valamivel, addig is hallgatom a Tribit Maxsound Plust.
...apropó, be is írtam a táblázatba, amíg még megvan. Tök jó ez a táblázat, megtudtam,hogy van sárváron Dockin -
Cyborg
őstag
Sziasztok,
Az Anker Soundcore Motion +-ra most mi a legjobb ár?
Én most 80Eurót látok, de emlékeim szerint volt már 65 is.
-
Cyborg
őstag
Akciózik a Tribit is
Maxsound plus 39€, a név ne tévesszen meg senkit, ez a plus tutira.
360 50€ -
Cyborg
őstag
válasz
jocoka75 #7482 üzenetére
Szia,
nem akarlak befolyásolni, jó hangszóró a Bose, de a Tribit Maxsound Plus ~15 ezerért hozza a soundlink mini 2 szintjét. Nekem Tribit van, kollegámnak Soundlink Mini 2, a Tribit hangosabb, a Bose icri-picirit több mélyet ad közepes hangerőn, de összességében nincs különbség köztük, csak a 3x-os ár.
A lent említett Doss XL, és a sláger Anker Soundcore motion+ fele annyi pénzért egész biztosan 3x "körbehugyozzák" azt a kis Bose-t.
-
Cyborg
őstag
válasz
gtamate2 #7340 üzenetére
Hopp most vettem észre , hogy felkerült aliexpressre is a Motion+ az Anker Storeba, igaz nincs raktáron, régebben azt írták, hogy nem tervezik feltenni az Alira.
Legalább megtudtam a súlyát, és észrevettem, hogy TWS speaker, amik viszont az amazonon nem voltak feltüntetve. -
Cyborg
őstag
-
Cyborg
őstag
válasz
djfantom #7057 üzenetére
Hopsz, amazont akartam írni, de kijavította a T9
100Euro egyébként....tök jó, hogy ennyiszer előjön a Doss a topikban, és még mindig képes vagyok elfelejteni, hogy saját töltő kell hozzá. Ez engem zavar picit, de talán kijönnek vmi frissítéssel előbb-utóbb. Amúgy tetszik, hogy a 70dollárig minden ársávban árulnak speakert, kíváncsi lennék, hogy mit tudnának alkotni 100-120Dollárig.
-
-
Cyborg
őstag
válasz
nyurga82 #6922 üzenetére
Szerinted miért kérdeztem, hogy van-e angol??
Segítek, mert ugyse fogsz rájönni a csöppnyi flegma agyaddal:
Akárhonnan is rendelsz a világról speakert, legalább angol nyelvű manualt mindenhez adnak, és az már jó kiinduló alap lett volna, segítettem volna lefordítani, bár a google a mai világban nem kellene, hogy gondot okozzon.Eleve, ha rászánod az időt, és egy-két mondattal jobban körbeírod a problémádat, és leírod, hogy milyen nyelvű manualod van hozzá, ha egyáltalán van, akkor megspóroltad volna a kérdésemet, és az ilyen semmitmondó, felesleges hsz-ek helyett már rég megoldottuk volna a problémádat.
Na mindegy...
Én seígteni akartam.
-
Cyborg
őstag
Szia,
Nekem van ilyen, pici, de játékos 😂
Magas hangerőn is tisztán szól, persze a basszus az inkább 75%-ig jó, utána visszavesz. De azért nem rúg mellbe a mély, mint LeonidaszÍrtam már róla korábban, keresd vissza, de, ha konkrét kérdésed van, szívesen válaszolok.
Ekkora az egész, de nagyon jól szól.Addig az összegig nincs nagyon párja szerintem, ha számít a hangzás tisztasága, minősége, és a torzítás mentesség. Következő lépcső a doss soundbox xl kb, de az már 20felett van, meg méretben is sokkal nagyobb.
-
Cyborg
őstag
Oluv tesztel most egy új speakert, 100USD kategóriában, Anker Soundcore Motion Plus
Eléggé odavan érte, kikiáltotta 2019 legjobb vételének a 100USD kategórában. Alázza a Denon envayat, és jobban tetszik neki, mint a doss soundbox xl, talán kicsit kevesebb mély van benne, de összetett hangzásban jobb az Anker. Annyi baj van vele, hogy kell egy kicsi equalizer beállítás neki az appjában, hogy tökéletesen szóljon, amit sajnos minden bekapcsolásnál elfelejt. Talán jön rá firmware. Nekem valahogy az ilyen forma sokkal jobban bejön, meg jobban hordozható, mint a doss.
-
Cyborg
őstag
válasz
rossitibi #6888 üzenetére
Köszi a linket FingR86
Ezesetben, mivel komplett akkupakk van benne, amit házilag nehéz reprodukálni ilyn minőségben, így kénytelen leszel venni egyet az aliról. Sok választás abban sincs, ráadásul az se látható gyiken se, hogy milyen cellákból építették össze a pakkot, uh szerintem vedd azt, amelyiket a legtöbben rendelték.
-
Cyborg
őstag
válasz
Petyuska111 #6874 üzenetére
Igen, mélyorientált, de a doss is eléggé hasonlóan szól, csak nem olyan jól.
Az összehasonlítást azért mertem megtenni, mert a Doss 70Euro, a Dockin meg 100Euro, az már elég közel van. Én szeretem a basszust, mert sok rappet hallgatok, de ugyanakkor én is félek tőle, hogy normál zenénél, podcastnál meg búgna, mint az állat, ezért is kellene rá egy XBass kapcsolóPont emiatt is keresem ezt az "all around" feelinget, és inkább áldoznék egy kicsit a basszusból.
Neked kijön a Stockwell 2 hangzása az adatbázisban hallgatva? Te hallod azt, amit Oluv reviewjában lehet hallani, de én az adatbázisban nem hallom?
...egyébként semmi sem ilyen fekete, vagy fehér, hogy a 2x olyan drága hangszóró 2x olyan jól szól. Ezt nem így mérjük, csak úgy, hogy simán jobb valamivel
A vifa se szól 10x olyan jól, mint a doss, pedig kb annyival drágább(nem néztem pontos összeget, csak a hasamra ütöttem).
Amúgy nekem is bejön a Stockwell 2, de azért hobbiból keresném a fele annyiba kerülő, de, ha lehet , minél kisebb mértékben rosszabbul szóló párját, mert magyar vagyok
-
Cyborg
őstag
Most kicsit összevetettem az adatbázisban a Dfine-t a Soundbox XL-lel, és, hát azért a Dfine lenyomja az XL-t rendesen, van benne mély rendesen. 5 méterről hallgatva jobban kijön a különbség.
Komolyan tetszik ez a Dfine, csak kéne rá egy XBass gomb a podcastok hallgatásához, amúgy hip-hop,pop zene hallgatóként teljesen rendben lenne 100Euróért.Azért ezzel az adatbázissal is vigyázni kell, mert pl. a Dockin szerintem jobban szól a Kilburn-nél is, nincs olyan doboz hangja, mint a Kilburn-nek, és jobb a Stockwell 2-nél is, főleg 5 méteren. Valahogy az adatbázisban nem jön ki a stockwell 2 térhangzása, meg az "all around" mivolta, ami a review videókban egyértelműen kijön.
Meg pl. Oluv videójában egyértelműen hallottam az előnyét a Stockwell 2-nek a Kilburnhöz képest(kivéve a mélyet persze), ami az adatbázisban hallgatva már nem volt olyan egyértelmű, ezért is jó, hogy csinál róla videókat is. Néha jól jön egy kis szóbeli segítség, amikor nem tudom, pontosan mit is hallok igazán -
Cyborg
őstag
Itt leírtam, Nekem a Tribitre 7 Euro volt, ha úgy nézzük, hogy Mo-n kb. 1000HUF, akkor nem olyan gáz, de a 27%-os áfához képest elenyésző(amit ugye nem kell kifizetni, lévén, hogy EU-ból jön.).
Mivel volt/van 15%-os kupon a Tribitekre, így meg kb a kiírt áron a kezemben volt. -
Cyborg
őstag
Mivel Németből jön, meg az is, amit sky11 linkelt, így arra már semmi nem jönne, csak postaköltség.
A sky11 által linkelt 100Euros nem biztos, hogy szállít Mo-ra, meg kellene kérdezni, de mivel csak elméleti síkon játszom a gondolattal, így nem fogok írni nekik. Ez dockin még mindig jobban bejön formára, mint a Doss Soundbox XL, még nem vetettem őket össze, de a forma mindenképp a Dockin mellett szól nálam....Oluv kapott vmi szponzor félét, uh folytatja a teszteket, kapott a Marshalltól is speakert tesztre, egy Killburn 2-őt. Lesz még tesztje bőven, meg frissíti az adatbázist is, uh no para, úgy néz ki, rendeződnek a dolgok.
-
Cyborg
őstag
Dockin D Fine 119 Euro.
Nem emlékszem már pontosan, de mintha ez jó ár lenne, vmi 139 Euro rémlik, hogy annyi volt a sima pár hónapja. -
Cyborg
őstag
válasz
tibbike01 #6861 üzenetére
...angolul is kiírja, ha átállítod a nyelvet.
Pontosat nem tudok neked mondani, mert 1x rendeltem innen öszesen.
Ami biztos,hogy a free delivery megtévesztő, mert nekem felszámoltak olyan 7Euro csomagolási , és postaköltséget. Viszont van kupon a hengszóróhoz, uh még így is jobban jársz kicsit, mint az eredeti ár.trbdeins kóddal elvileg 15% jön le bármelyik tribitből az amazon.de-n.
-
Cyborg
őstag
Kinézetre mindig akad vmi ennyiért, de azért várd meg amíg meghallod a hangját!
Ez nem annyira zsákba macska, fogalmam sincs hogy szól JBL koppincshoz képest, de nemfog hátba rúgni a mély, azt garantálom. Viszont ezt nem csak összerakták, ezzel foglalkoztak mérnökök is.
..ja és 2W-al "erősebb"!
-
-
Cyborg
őstag
válasz
nexuspolaris #6805 üzenetére
Azt az álló speakert még kipróbálnám, kíváncsi lennék a plusz passzív radiátor mennyit dob rajta.
-
Cyborg
őstag
válasz
tibbike01 #6798 üzenetére
Ne viccelj, ennyiért nem kapsz jobb cuccot, minőségi termék, vízálló, tisztán szól minden hagerőn, hosszú üzemidő. Rossz oldalon nézed a teszteket. Nekem a nagy tesója van, teljesen jó.
10 ezerért nem lesz bose
olvass vissza, van linkelve egy összehasonlító oldal, ahol össze tudsz hasonlítani hangszórókat. Ott csemegézz
-
Cyborg
őstag
Ugyanezt írtam en is, csak lehet nem fogalmaztam meg jól, de a 2-3. sor ugyanezt akarta jelenteni a hsz-emben.
Több mélyet ad a + ugyan, de azt is szarabbul adja elő :-)(#6765) Ati1979
Hiszek neked, Nem ismerem azt a denon(se), csak átfutottam az arukeresot, hogy magyarból mit lehetne szerezni az osszeghatárig. -
Cyborg
őstag
válasz
DrDobos #6763 üzenetére
Mi a cél? Hordozható legyen, vízálló legyen, kell USB?
Amazon játszik? 😀Itthonról ennyiért tronsmart, divoom, anker speakerek, meg ez a denon van esetleg, de sose hallottam még erről a boltról, ahol mondjuk 21 ezer, és befér a keretbe. A többi speaker meg elég noname kakukktojás.
-
Cyborg
őstag
Igen, én is hallom, hogy sokkal szebb hangja van a simának. A + több mélyet ad, de olyan puffogósabb, kevesebb magas van, sokkal egyenetlenebbnek tűnik a hangja. 5 méterről hallgatva még jobban kijön a különbség. Ráadásul olcsóbb is sokkal a sima. Szerintem ez csak sima SW különbség, máshogy van hangolva, gondolom ezek úgy hangolják, ahogy akarják, és a plusz így jött ki egyszerűen nekik:-). Vagy lehet az elsőnél több mélyet kértek a felhasználók, és a frissítésben megkapták.
Nekem egy Tribit Maxsound Plus van.
(#6761) Ati1979
A tribit 700g, szerintem az 1-1,5 kg is simán még a portable kategória. És hát azért a jó minőséghez kell a súly is, meg a méret is. Legalább is a jó mélyhez kell a nehéz mágnes, meg minél nagyobb tányér :-)
Vifam sose lesz, ha csak nem nyerek egyet, igazából nem hallgatok klasszikust, hanem egyszerűbb rap-pop, éneklősebb diszkó zenéket, a fülem se olyan, mint oluvé.Most úgy hiszem, árban 200 usd-ig még hangzásban nagyot lehetne ugrani, onnan viszont feljebb már minden apró ki nüanszért, a legkisebb előrehaladásért is már csúnyán a zsebbe kell nyúlni. Kicsit olyan ez, mint az autók gyorsulása, 8 másodperces 0-100-at már könnyen el lehet érni olcsó autóval is, viszont onnan lejjebb már minden 10ed másodpercért már exponenciálisan nő az ár.
-
Cyborg
őstag
Ezen a dockinen állítható, vagy kapcsolható valahogy a basszus?
Elég jól adja a mélyet, de pl. rengeteg podcastot hallgatok, ott meg különösen jól jön, hogy pl. a tribiten kikapcsolható az xbass, és akkor sokkal élvezhetőbbek a beszélgetések, nincs az a búgás benne....ja meg mintha a sima Dfine szebben szólna, mint a Dfine+
-
Cyborg
őstag
válasz
Ati1979 #6743 üzenetére
Sajnos igazad lett azt hiszem
Mikor eldöntöttem, hogy mi kell, mi lesz a keret, addig bújtam a netet, amíg meg nem találtam az ideális hangszórót. Tökre meg vagyok elégedve vele, nagyon szépen szól. tt ki kellett volna törölni ezt a topikot, leíratkozni a clavinetjunkieról, meg a többiekről, és abbahagyni a keresést. De nem ezt tettem, tovább túrtam a netet, és már bizsereg a fenekem, és játszom a gondolattal, hogy mi lenne a következő lépcsőfok
" De jó lenne még egy kicsi hangerő, még egy kicsivel több baszus. Mi lenne , ha emelném a keretet picit, vajon azok mit tudnának a Tribithez képest? "...gondolom mindenki így kezdi az elején
-
Cyborg
őstag
válasz
Ati1979 #6750 üzenetére
Belehallgattam ebbe a minirig 3-ba, hát nem semmi , hogy milyen hangereje van. Mély is van benne tisztessséggel, applikációról vezérelhető equaliser, meg rögtön tokkal jön gyárilag. Jó lenne élőben is meghallgatni egy ilyet, eléggé a lélektani összeghatáron mozog az ára.
Remélem megcsinálják egyszer jbl formában, hogy 2 db minirig 3 a két végében a csőnek, középen meg egy passzív radiátorcarl18
Te nem tudom, felsorolt pár típust, de igazából nem is ez a lényeg.Láttam pár tesztet, ahol pl azt mondta, hogy olyan a sony, mintha nem törödne a termékekkel, összeszedi a jó alkatrészeket, de csak beledobja a házba őket, és semmi hangolást nem végez a termékeken. igazából annyira nem figyeltem, mert abszolút nem követem a sony cuccokat, lehet éppen akár jó is hangja, de a bazári villogástól borsódzik a hátam. -
Cyborg
őstag
Nem csődölt be, mert ez hobbi volt neki, nem élt meg ebből.
Úgy kezdte, hogy rengeteg megkeresés érkezik hozzá, hogy teszteljen különféle termékeket, de ezeket nem tudja teljesíteni, mert ő igazából a saját pénzéből vásárolja azokat a hangszórókat, amikre kíváncsi, és azokat teszteli, semmilyen cég nem támogatja. Annyi bevétele van, ami a YouTuberól jön, kb 700 dollár havonta, meg a YouTube videók alatt lévő Amazon linkekből még kb. 700 dollár, és ő ezt az ezer párszáz dollárt forgatja be a hangszóró vásárlásokba.
De az amazon egyik pillanatról a másikra magyarázat nélkül megszüntette a bankszámláját, és töröltette vele az összes linket a YouTube videók alól.
Meg, megkért mindenkit, hogy ne kérjenek sony xbs... tesztet, mert nem akar szemetet tesztelni, de devialet phantomot se fog tesztelni, mert nincs rá pénze :-)pbl
Örülök, hogy elégedett vagy vele, még jobban fogod szeretni, mikor odateszed sokkal drágább cuccok mellé
Ati1979
Ez a minirig magában is nagyon üt, vagy illik hozzá megvenni a párját, meg a sub-ot? -
Cyborg
őstag
Na, úgy néz ki Oluv "boltja" is bezár, adatbázis nem fog frissülni, kevesebb videó is lesz
Rakott ki egy videót, amiben kifejti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged