Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cyborg

őstag

válasz Petyuska111 #6874 üzenetére

Igen, mélyorientált, de a doss is eléggé hasonlóan szól, csak nem olyan jól.
    Az összehasonlítást azért mertem megtenni, mert a Doss 70Euro, a Dockin meg 100Euro, az már elég közel van. Én szeretem a basszust, mert sok rappet hallgatok, de ugyanakkor én is félek tőle, hogy normál zenénél, podcastnál meg búgna, mint az állat, ezért is kellene rá egy XBass kapcsoló:) Pont emiatt is keresem ezt az "all around" feelinget, és inkább áldoznék egy kicsit a basszusból.

Neked kijön a Stockwell 2 hangzása az adatbázisban hallgatva? Te hallod azt, amit Oluv reviewjában lehet hallani, de én az adatbázisban nem hallom?

...egyébként semmi sem ilyen fekete, vagy fehér, hogy a 2x olyan drága hangszóró 2x olyan jól szól. Ezt nem így mérjük, csak úgy, hogy simán jobb valamivel:) A vifa se szól 10x olyan jól, mint a doss, pedig kb annyival drágább(nem néztem pontos összeget, csak a hasamra ütöttem).

Amúgy nekem is bejön a Stockwell 2, de azért hobbiból keresném a fele annyiba kerülő, de, ha lehet , minél kisebb mértékben rosszabbul szóló párját, mert magyar vagyok :D :D :D

Új hozzászólás Aktív témák