- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
Petyuska111 #6874 üzenetére
Igen, mélyorientált, de a doss is eléggé hasonlóan szól, csak nem olyan jól.
Az összehasonlítást azért mertem megtenni, mert a Doss 70Euro, a Dockin meg 100Euro, az már elég közel van. Én szeretem a basszust, mert sok rappet hallgatok, de ugyanakkor én is félek tőle, hogy normál zenénél, podcastnál meg búgna, mint az állat, ezért is kellene rá egy XBass kapcsolóPont emiatt is keresem ezt az "all around" feelinget, és inkább áldoznék egy kicsit a basszusból.
Neked kijön a Stockwell 2 hangzása az adatbázisban hallgatva? Te hallod azt, amit Oluv reviewjában lehet hallani, de én az adatbázisban nem hallom?
...egyébként semmi sem ilyen fekete, vagy fehér, hogy a 2x olyan drága hangszóró 2x olyan jól szól. Ezt nem így mérjük, csak úgy, hogy simán jobb valamivel
A vifa se szól 10x olyan jól, mint a doss, pedig kb annyival drágább(nem néztem pontos összeget, csak a hasamra ütöttem).
Amúgy nekem is bejön a Stockwell 2, de azért hobbiból keresném a fele annyiba kerülő, de, ha lehet , minél kisebb mértékben rosszabbul szóló párját, mert magyar vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Garmin fenix 8 51 mm amoled sapphire karbonszürke DLC titanium
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- Tágulási tartály Baseflex 12/1.5 6bar
- TERMOTECH V40 MK06 méretben
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest