Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• carl18

addikt

válasz Cyborg #9084 üzenetére

Köszönöm a megtekekintést, Igen valóban ilyen hatalmas a különbség. Nem rossz a Charge 2+, de az Earfun hangja sokkal élvezhetőbb és kellemesebb. Én utálom a youtube mai "Divat szerzői jogmentes fingos zenéket" amit a mai fiatalok hallgatnak.
    Inkább a nekem tetsző zenékkel teszteltem, Volt Benne persze Brooklin Bounce is, úgy gondoltam jó zenékkel lehet jót tesztelni.
    Telefonom Gyári mikrofona volt " Budget" videó.
    60-70 cm távolságra voltak a telefonok a telefontol és egy 65/75%-os hangerőn ment a teszt ahol még mind kettő remekül szólt.
    Bár az Earfun jóval hangosabb teljes hangerőn mint a Charge 2+
    Rég vágtam videót igy ez is benne volt pár órába mire elkészült.
    De komolyan mióta meg van az Earfun azóta a teszten kivül nem is használtam a JBL-t, töredék áron kisebb méretből jobban szól.
    Szóval szerintem megérte, élőben sokkal jobban átjön az Earfun győzelme. Mikor a legelsőnek kezembe vettem, és elinditottam a Micheal Jackson Billie Jean Számot, már akkor tudom jó cuccot vásároltam. 30% hangerőn ahogy remeget a kezembe, elmosolyodtam ez a kis hangszóró hogy képes erre. :Y

Persze ez se tökéletes teljes hangerőn elvesznek a mélyek, de 75-80% hangerőig nagyon jól szól.

Top 10 (Mai ingyenes okádék)
    Komolyan én hányok ezektől, Mindig rosszul vagyok ha egy videóban meghallom ezeket és társaikat.
    A Zene Stylusom széles tartományba terjed, bármit meghallgatok ami jó beleértve K-Pop, Rock, Hardstyle. De ezeket a mai Trash"Ingyenes" Dubstep okádék zenéket sose fogja lenyelni a gyomrom.

A Táncot 10 éve csinálom, ezért is kellet a Dockin D Fine. Ha véletlen videót veszek fel vagy táncolok, akkor kellő hangerővel képes a háttérben zenélni. Hát Egy pár hónap kell ameddig belejön az ember, attól függ milyen tehetséggel születik valaki, + mennyi kitartás van benne. Bár mivel nézettséget én se igazán generálok már vele, ezért már nem igazán csinálom.
    Sajnos ezzel van gond a youtubon, nem mindig azt kapja a nézző tábort aki rengeteg munkát fektet bele. Oluvnak is minden felszerelése meg van, szakértelme,tudása, és a minőség.

Új hozzászólás Aktív témák