- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Íme, a One UI 8.5 újításai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
Most kicsit összevetettem az adatbázisban a Dfine-t a Soundbox XL-lel, és, hát azért a Dfine lenyomja az XL-t rendesen, van benne mély rendesen. 5 méterről hallgatva jobban kijön a különbség.
Komolyan tetszik ez a Dfine, csak kéne rá egy XBass gomb a podcastok hallgatásához, amúgy hip-hop,pop zene hallgatóként teljesen rendben lenne 100Euróért.Azért ezzel az adatbázissal is vigyázni kell, mert pl. a Dockin szerintem jobban szól a Kilburn-nél is, nincs olyan doboz hangja, mint a Kilburn-nek, és jobb a Stockwell 2-nél is, főleg 5 méteren. Valahogy az adatbázisban nem jön ki a stockwell 2 térhangzása, meg az "all around" mivolta, ami a review videókban egyértelműen kijön.
Meg pl. Oluv videójában egyértelműen hallottam az előnyét a Stockwell 2-nek a Kilburnhöz képest(kivéve a mélyet persze), ami az adatbázisban hallgatva már nem volt olyan egyértelmű, ezért is jó, hogy csinál róla videókat is. Néha jól jön egy kis szóbeli segítség, amikor nem tudom, pontosan mit is hallok igazán
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Python programozás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ingatlanos topic!
- Forrmell.enn
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest