- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Akciófigyelő: Hétéves az EarFun, október végéig ünnepi kedvezményeket ad
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Wow, tegnap rendeltem és már a kezemben a Tribit Xsound Go, pedig keddre ígérte a szállítást. Na ezért megérte a 10 eurós drágább szállítási díjat kifizetni.
A hangját még nem véleményezném, csak ha már hallgattam eleget, viszont van egy kis problémám. Laptophoz csatlakoztatva érezhetően van egy méretes csúszás a hangban, de annyira, hogy még a száj mozgásán is látszik egy kicsit, hogy nincs szinkronban a hanggal.
Az egyébként az ingyen (szerintem kicseszésből) hozzám vágott Blaupunkt BT02 nem késik (vagy nem észrevehetően), erről csak annyit sikerült kiderítenem, hogy Bluetooth 2.1-et támogat, a többit, mint az A2DP és hasonlók azokat a Tribit is tudja (vagy még sokkal újabb szabványokat), szóval nem egészen értem. Vagy átmegy a hang még valami DSP-n és ez növeli a latency-t?
Nincs itthon most olyan jack kábelem, amivel az AUX csatlakozón is le tudnám tesztelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest