- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MediaTek alapokon a Honor Magic8 Mini?
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Wow, tegnap rendeltem és már a kezemben a Tribit Xsound Go, pedig keddre ígérte a szállítást. Na ezért megérte a 10 eurós drágább szállítási díjat kifizetni.
A hangját még nem véleményezném, csak ha már hallgattam eleget, viszont van egy kis problémám. Laptophoz csatlakoztatva érezhetően van egy méretes csúszás a hangban, de annyira, hogy még a száj mozgásán is látszik egy kicsit, hogy nincs szinkronban a hanggal.
Az egyébként az ingyen (szerintem kicseszésből) hozzám vágott Blaupunkt BT02 nem késik (vagy nem észrevehetően), erről csak annyit sikerült kiderítenem, hogy Bluetooth 2.1-et támogat, a többit, mint az A2DP és hasonlók azokat a Tribit is tudja (vagy még sokkal újabb szabványokat), szóval nem egészen értem. Vagy átmegy a hang még valami DSP-n és ez növeli a latency-t?
Nincs itthon most olyan jack kábelem, amivel az AUX csatlakozón is le tudnám tesztelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotó állvány eladó
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest