- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Igen a Dockin D fine egy remek hangszóró egyszer pár éve teszteltem egy pár óra erejéig. Jól szól hangos van basszus, de szerintem tesómék Onyx studio 3-ja szebben szól tőle. Egyszer volt is itt aki össze mérte őket és ö is az Onyx studiot hozta ki győztesnek. Bár annak meg kicsi az akkuja, tudtommal a Doss Sound XL hiába halkabb de szebben szól mint a Dockin D fine. Oluv is azt írta hiába hangosabb a D fine a Doss Sound XL sokkal mélyebbre megy mély hangok terén.
Mind kettő Remek hangszóró az áráért szerintem, bár azért kell egy pár nap ameddig az ember hozzá szokik/vagy kis ismer egy hangszórót. Mondjuk kíváncsi lennék élőbe egy tesztbe mit menne a D fine az Onyx 3 ellen, de úgy azt is megnézném mennyi a különbség hagnzás terén a D fine és a D fine + között. Megéri-e a felárat?
Amúgy még van egy Kínai csods Hopestar A6 ami a JBL Xtreme/Dockin D fine kategória hangerőben legalább is. Ez 55 dollár aliexpressen a legolcsóbb eladótol, igaz kinából jön szóval valszeg a vámot bekapja.
Akinek olcsón akar nagy hangerőt annak ez a Hopestar is lehetne jó alternatíva![link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Szuper csendes és erős i9 9900 (8 magos) CPU-s asztali PC - Ableton-ra optimalizált
- Hp Elitebook 840 G2 i5-5200u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / hibái fotózva
- Apple Watch Series 9 45mm GPS+Cellular, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3324
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest