Hirdetés
- Netfone
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
válasz
Pixx96
üzenetére
"JBL signature" kb lapos flat EQnak felel meg sosem használtam egyik JBL terméken se szégyellje magát JBL ilyen presetet mer ráhúzni hangfalakra standardardba is ezzel indulnak dobozból kivéve..
Nagyon nem vagyunk egyformák !A legvégső esetben nyúlok az EQ-hoz, azon egyszerű oknál fogva, hogy az EQ-t nem a zene "szinezésére" kéne használni kvázi a zenész elképzelését felülírni, hosszú órák, napok hetek munkájával kidolgozott arányokat felrúgni, hanem az akusztikai hibákat kijavítani.
Ha egy hangsugárzó kellően hűen lapos frekvencia visszaadással rendelkezik, akkor dolgozott jól a gyár, mert alapvetően azt hallod vissza amit művész eredetileg elkészített.
Egy gyártónak erre kell törekednie, mert nem lehet mindenki egyéni hallását, netán ízlésvilágát kielégíteni.
Magyarán egyéni szoc probléma ha pl. "basszuskárosult" vagy, vagy csak kevésbé hallasz egy tartományt, mert sérült a hallásod.
Az egy plusz dolog, ha egy-egy nagyobb csoportnak a visszajelzésekre reagálva készít preseteket.
Szerintem.

Ha már úgyis itt vagyok... belehallgattam a legutóbb idézett tesztbe.
JBL-nél, amikor a dobverők csattantak azok, fahangon szóltak, a másiknál nem, ill. az Earfunnal egy bizonyos fémes , kemény hangzást is kihallottam egyes részeknél, de itt abbahagytam, nem hallgattam végig az egész tesztet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Elektromos autók - motorok
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- További aktív témák...
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Nagyon nem vagyunk egyformák !