Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixx96
aktív tag
Nekem ez nem teszt sajnos
"JBL signature" kb lapos flat EQnak felel meg sosem használtam egyik JBL terméken se szégyellje magát JBL ilyen presetet mer ráhúzni hangfalakra standardardba is ezzel indulnak dobozból kivéve.. szal ebből nem igazán derül ki mit is tud nekem
ég és föld mikor az alkalmazásban lősz saját EQt magadnak ahogyan alapból szól meg ezen a JBL signature preseten
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
"JBL signature" kb lapos flat EQnak felel meg sosem használtam egyik JBL terméken se szégyellje magát JBL ilyen presetet mer ráhúzni hangfalakra standardardba is ezzel indulnak dobozból kivéve.. szal ebből nem igazán derül ki mit is tud nekem
ég és föld mikor az alkalmazásban lősz saját EQt magadnak ahogyan alapból szól meg ezen a JBL signature preseten