Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixx96
aktív tag
Nekem ez nem teszt sajnos
"JBL signature" kb lapos flat EQnak felel meg sosem használtam egyik JBL terméken se szégyellje magát JBL ilyen presetet mer ráhúzni hangfalakra standardardba is ezzel indulnak dobozból kivéve.. szal ebből nem igazán derül ki mit is tud nekem
ég és föld mikor az alkalmazásban lősz saját EQt magadnak ahogyan alapból szól meg ezen a JBL signature preseten
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Energiaital topic
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Robogó, kismotor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyaralás topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG UltraGear OLED 27GX790A-B . 480Hz . 0.03ms . 2560x1440 - Garancia 2028.07.07.
- ÚJszerű 1Hónapos Apple iPhone 17 256GB Black 1OO% ! még 11 Hó nemzetközi APPLE GaranciÁval
- iPhone 17 Pro Max Cosmic Orange 256GB BONTATLAN 3 ÉV MAGYAR GARANCIA! iCentre számlával!
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv új akku gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
"JBL signature" kb lapos flat EQnak felel meg sosem használtam egyik JBL terméken se szégyellje magát JBL ilyen presetet mer ráhúzni hangfalakra standardardba is ezzel indulnak dobozból kivéve.. szal ebből nem igazán derül ki mit is tud nekem
ég és föld mikor az alkalmazásban lősz saját EQt magadnak ahogyan alapból szól meg ezen a JBL signature preseten