Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
válasz
Pixx96
üzenetére
"JBL signature" kb lapos flat EQnak felel meg sosem használtam egyik JBL terméken se szégyellje magát JBL ilyen presetet mer ráhúzni hangfalakra standardardba is ezzel indulnak dobozból kivéve..
Nagyon nem vagyunk egyformák !A legvégső esetben nyúlok az EQ-hoz, azon egyszerű oknál fogva, hogy az EQ-t nem a zene "szinezésére" kéne használni kvázi a zenész elképzelését felülírni, hosszú órák, napok hetek munkájával kidolgozott arányokat felrúgni, hanem az akusztikai hibákat kijavítani.
Ha egy hangsugárzó kellően hűen lapos frekvencia visszaadással rendelkezik, akkor dolgozott jól a gyár, mert alapvetően azt hallod vissza amit művész eredetileg elkészített.
Egy gyártónak erre kell törekednie, mert nem lehet mindenki egyéni hallását, netán ízlésvilágát kielégíteni.
Magyarán egyéni szoc probléma ha pl. "basszuskárosult" vagy, vagy csak kevésbé hallasz egy tartományt, mert sérült a hallásod.
Az egy plusz dolog, ha egy-egy nagyobb csoportnak a visszajelzésekre reagálva készít preseteket.
Szerintem.

Ha már úgyis itt vagyok... belehallgattam a legutóbb idézett tesztbe.
JBL-nél, amikor a dobverők csattantak azok, fahangon szóltak, a másiknál nem, ill. az Earfunnal egy bizonyos fémes , kemény hangzást is kihallottam egyes részeknél, de itt abbahagytam, nem hallgattam végig az egész tesztet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Facebook és Messenger
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BestBuy topik
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Mesterséges intelligencia topik
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- T14 Gen2i 27% 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- MCDODO T03 fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nagyon nem vagyunk egyformák !