Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
alphamooncam #20106 üzenetére
Arra reagálok amit áthúztál, ....a többivel (tananyaggal stb.) bár nem vagyok hangmérnök hidd el nagyjából vágom
Tömören a lényeg: segítségképpen írtam a saját példám, hogy egy bt speaker (példám esetén egy charge) nagyon másképp szól egy autóban fellógatva mint általában, ...ennyi!
Amúgy meg azt nem irtam sehol, hogy a charge hangja nem tetszik, hanem csak azt, hogy KIMONDOTTAN A KOCSIBAN nem volt jó a hangzása!"Tegye ki a haverod a Charge5-öt a mező közepén egy tönkre ott fogja megmutatni a valódi mélységét
a tudásának."
Húú, tényleg?..köszi, na ezt kipróbáljuk.....
Hallod vicc amit művelsz, ide jössz segítséget kérni és közben folyamatosan kioktatsz mindenkit!Példát kértél és kaptál is, igaz nem bb3, de írtam "konkrét típust" van "teszt körülmény" és a "frekvencia választ" is le tudod ellenőrízni, ...szívesen!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest