Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• <Adamsky>

nagyúr

válasz bwoay #19163 üzenetére

Örülök, hogy megjött, és így elsőre tetszik (szerintem ez később se fog változni. ;)
    Én még nem teszteltem az üzemidőt (nem is hiszem, hogy fogom), de azt érzékelem, hogy alig kell tölteni (pláne azon a hangerőn, ahogy én használom).
    Nálam is alapvetően beltérben van használva. Preset-ek közül az Indoor+ és a Desktop (gyári fw.-ben Studio) módok között szoktam váltogatni (elhelyezéstől függően).
    Filmezéskor és koncert anyag hallgatása alkalmával (főleg egy nagyobb szobában) párszor benyomtam az Outdoor+ -t ...

" ... kb 300 méterre van az Extreme Audio győri üzlete. Jóban vagyok a sráccal, bármivel meg tudjuk mérkőztetni."
    Na, majd alkalomadtán vidd el hozzájuk. Ilyet biztos nem láttak még. :D
    Nem hiszem, hogy kategóriába (ár, méret, teljesítmény) találtok versenytársat, de izgi lenne összemérni mondjuk egy JBL Authentics 300-al, egy Klipsch The Three Plus-al (bár ez nem hordozható). :K

" ... a Boom 2 Plust kerülgettem ... " – én is nagyon vártam, nézegettem – pontosabban hallgattam – teszteket, de engem nem győzött meg, így vártam. Érdemes volt.

" ... tegnap mintha 96%-ot mutatott volna .... "
    Maradjunk annyiban, hogy az akksi visszajelzés nem "tű pontos".

#19164 fery02
    Szemlátomást nem ment át nekik az üzenet. Mind1, szerintem elég ha – ahogy írod – elteszed a levelezést és ha ne adj' Isten gond lenne az említett időintervallumban, akkor tudsz majd rá hivatkozni.

Új hozzászólás Aktív témák