- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Örülök, hogy megjött, és így elsőre tetszik (szerintem ez később se fog változni.
Én még nem teszteltem az üzemidőt (nem is hiszem, hogy fogom), de azt érzékelem, hogy alig kell tölteni (pláne azon a hangerőn, ahogy én használom).
Nálam is alapvetően beltérben van használva. Preset-ek közül az Indoor+ és a Desktop (gyári fw.-ben Studio) módok között szoktam váltogatni (elhelyezéstől függően).
Filmezéskor és koncert anyag hallgatása alkalmával (főleg egy nagyobb szobában) párszor benyomtam az Outdoor+ -t ..." ... kb 300 méterre van az Extreme Audio győri üzlete. Jóban vagyok a sráccal, bármivel meg tudjuk mérkőztetni."
Na, majd alkalomadtán vidd el hozzájuk. Ilyet biztos nem láttak még.
Nem hiszem, hogy kategóriába (ár, méret, teljesítmény) találtok versenytársat, de izgi lenne összemérni mondjuk egy JBL Authentics 300-al, egy Klipsch The Three Plus-al (bár ez nem hordozható)." ... a Boom 2 Plust kerülgettem ... " – én is nagyon vártam, nézegettem – pontosabban hallgattam – teszteket, de engem nem győzött meg, így vártam. Érdemes volt.
" ... tegnap mintha 96%-ot mutatott volna .... "
Maradjunk annyiban, hogy az akksi visszajelzés nem "tű pontos".#19164 fery02
Szemlátomást nem ment át nekik az üzenet. Mind1, szerintem elég ha – ahogy írod – elteszed a levelezést és ha ne adj' Isten gond lenne az említett időintervallumban, akkor tudsz majd rá hivatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- GTA V
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- További aktív témák...
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged